Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric

Wasmachine - Zeer energiezuinig, 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en waterPerfect Plus - sensorgestuurde wasprogramma’s voor een superefficiënt waterverbruik ongeacht de belading. De Siemens Premium wasmachine heeft een nieuwe, elegante vormgeving, en met varioPerfect voor snel of energiezuinig wassen. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wm16y541fg kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%. Zuinig met water dankzij waterPerfect Plus De Siemens waterPerfect Plus technologie berekent automatisch de exacte hoeveelheid wasgoed. Op basis hiervan wordt de exacte hoeveelheid water berekent en in de wasmachine gepompt. Op...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Siemens: Relevante aanbiedingen

Specificaties Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric

Algemeen

Fabrikantcode wm16y54fg
EAN code 4242003637012
Releasedatum Februari 2014

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 50
Aantal programma's 13
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -10%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Koolborstelloze motor

REVIEW

9.8
 • Ruime trommel • Zuinig • Stil
 • Geen automatische wasmiddeldosering
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric geven in totaal een 9.8 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Wasmachine - Zeer energiezuinig, 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en waterPerfect Plus - sensorgestuurde wasprogramma’s voor een superefficiënt waterverbruik ongeacht de belading. De Siemens Premium wasmachine heeft een nieuwe, elegante vormgeving, en met varioPerfect voor snel of energiezuinig wassen.

  Energiezuinige wasmachine kopen?
  Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wm16y541fg kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

  Zuinig met water dankzij waterPerfect Plus
  De Siemens waterPerfect Plus technologie berekent automatisch de exacte hoeveelheid wasgoed. Op basis hiervan wordt de exacte hoeveelheid water berekent en in de wasmachine gepompt. Op deze manier kun je met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat garanderen.

  Intensief of zacht wassen met varioSoft-trommel
  Je kiest een programma en wast dan intensief of juist zacht. De wasarmen dringen optimaal in het wasgoed door. Hierdoor verloopt het wassen sneller - voor een perfect resultaat zonder dat het wasgoed ruw behandeld wordt.

  varioPerfect & speedPerfect
  Extra snel of extra zuinig wassen doe je met varioPerfect. Met speedPerfect kun je de wastijd met maar liefst 65% verkorten. Je kunt speedPerfect in alle normale en speciale programma's gebruiken behalve wol/handwas en het snelwasprogramma superKort 15. Met ecoPerfect is je was altijd perfect schoon terwijl je tegelijkertijd tot 50% energie per kg bespaart. Je kunt ecoPerfect gebruiken in alle standaard en speciale programma's, benalve het wol/handwasprogramma en het snelle wasprogramma superKort 15.

  Het 15-minuten wasprogramma
  Het Rapid 15 wasprogramma voor kleine wasjes van niet al te vuile kleding heeft kortere wasstappen voor spoelen en centrifugeren. Ideaal voor sporters die hun kleding telkens weer moeten wassen, hoewel die niet erg vuil is.

  Lange levensduur met Siemens iQdrive
  Siemens iQdrive is een volledig nieuw motorconcept. Deze technologie werkt met magneten, waardoor de gebruikelijke wrijving tussen bewegende delen uitblijft. Dit maakt de motor niet alleen bijzonder stil, maar ook energiezuinig en vrijwel slijtvast. En zo betrouwbaar, dat Siemens 10 jaar garantie biedt op de motor.

  Groot display met eindtijduitstel
  Het grote display zorgt voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen. Je ziet in een oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid. Bovendien biedt het display extra functies zoals de 24-uurs eindtijduitstel en nog veel meer.

  Siemens wm16y541fg kopen? 
  Ben je overtuigd en wil je deze Siemens wasmachine kopen? Wij verzamelen prijzen en voorraad zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

  Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric heeft een maximale inhoud van 9kg produceert 50dB aan geluid tijdens het wassen en heeft een energieklasse: A+++ -10%.

  Goedkope wasmachine
  Het kopen van een wasmachine en dus ook voor deze wasmachine wm16y54fg is niet eenvoudig vanwege de prijsverschillen tussen de verschillende shops en uiteenlopende specificaties! Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- wasmachines, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric of vergelijkbare wasmachines van alle populaire merken en zie de prijsverschillen.
  bekijk de prijsverschillen

  Beste wasmachine
  Als je twijfelt of deze wasmachine wm16y54fg met een vulgewicht van 9kg wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer best beoordeeld, vul aan met het gewenste vulgewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric in een top 10 bekijken.

  Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
  bekijk onze handige filter: best beoordeeld

  Wasmachine kopen wm16y54fg

  Ben je overtuigd en wil je de Siemens wm16y541fg iQ800 iSensoric kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze

  Een wasdroger kopen met hetzelfde vulgewicht als je wasmachine kan het wassen een stuk leuker maken!
  Stel je hebt een wasmachine met een vulgewicht van 9kg, dan is het aan te raden om een wasdroger te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9kg kan wassen en maar 5kg kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
  bekijk alle populaire wasdrogers


  Mis je een wasmachine?
  Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasmachine toe aan onze prijsvergelijker.

  Siemens prijsvergelijker

  icon: Siemens wu14q440nl - te koop vanaf: 529,-

  Siemens wu14q440nl

  Siemens - Wasmachine - De Siemens WU14Q440NL is een veelzijdige wasmachine die 30% zuiniger is dan energieklasse A+++. De wasmachine past automatisch het waterverbruik aan op je hoeveelheid...

  Bestsellers.eu: € 529,-

  icon: Siemens wm16wh67nl i-Dos Home Connect - te koop vanaf: 776,-

  Siemens wm16wh67nl i-Dos Home Connect

  Siemens - Wasmachine - Met de Siemens WM16WH67NL Home Connect wasmachine ben je altijd verbonden met je wasmachine. Handig, want zo kan je hem al aanzetten wanneer je nog op het werk bent...

  Meerdere verkopers: vanaf € 776,-

  icon: Siemens wm14n242nl iQ300 - te koop vanaf: 549,-

  Siemens wm14n242nl iQ300

  Siemens - Wasmachine - De intelligente, duurzame en stille iQdrive motor met 10 jaar garantie zorgt goed voor je was. Door het waterPerfect Plus-sensorsystem gebruikt de machine altijd de...

  Meerdere verkopers: vanaf € 549,-

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen