Indesit xwe 71683x w eu

Wasmachine - Met slechts één druk op de knop, stelt het apparaat zelf het programmakeuze in en start de wascyclus. De machine verwijderd het dagelijks vuil in je wasgoed in slechts 50 minuten. Het anti-vlek programma geeft een meer doeltreffende methode tegen verschillende soorten vlekken. Met het “Eten” programma kun je organische vlekken zoals saus en wijn verwijderen. Met het “Werk” programma kun je vlekken zoals inkt en make-up verwijderen. Tenslotte kan je met het “Outdoor” programma typisch vlekken voor het buitenleven, zoals gras en modder verwijderen. Anti-geur programma Verwijder aanhoudende geuren, dankzij de nieuwe bewegingen van de trommel, deze voegen een spoelbeurt aan het einde van de cyclus toe. Speciale...

Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar!

Specificaties Indesit xwe 71683x w eu

Algemeen

Fabrikantcode xwe 71683x w
EAN code 8007842856491
Releasedatum April 2015

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 52
Aantal programma's 10
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 81
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 59,5
Diepte (cm) 54
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 48,5
Koolborstelloze motor

Omschrijving

Wasmachine - Met slechts één druk op de knop, stelt het apparaat zelf het programmakeuze in en start de wascyclus. De machine verwijderd het dagelijks vuil in je wasgoed in slechts 50 minuten.

Het anti-vlek programma geeft een meer doeltreffende methode tegen verschillende soorten vlekken. Met het “Eten” programma kun je organische vlekken zoals saus en wijn verwijderen. Met het “Werk” programma kun je vlekken zoals inkt en make-up verwijderen. Tenslotte kan je met het “Outdoor” programma typisch vlekken voor het buitenleven, zoals gras en modder verwijderen.

Anti-geur programma
Verwijder aanhoudende geuren, dankzij de nieuwe bewegingen van de trommel, deze voegen een spoelbeurt aan het einde van de cyclus toe.

Speciale programma's
Het Outdoor Wear programma op de xwe 71683x is speciaal ontworpen voor zogenaamde technische materialen, die worden gebruikt in de open lucht, zoals winddichte, waterdichte materialen, Gore-tex, polyester, nylon, etc. Vanaf nu kunnen deze materialen eenvoudig worden gewassen in de wasmachine terwijl de speciale eigenschappen (zoals waterdicht) niet hun werking verliezen. De prestaties en programmaduur zijn hetzelfde als bij een Synthetisch programma op 30 graden, maar met extra finesse om het materiaal te respecteren en de vezels niet te beschadigen. Dankzij een lagere en geoptimaliseerde mechanische trommelbeweging, blijven de vezels onbeschadigd en wordt toch het beste wasresultaat behaald.

Speciale Sportprogramma's
Sport is één van de leukste manieren om je vrije tijd te besteden. Daarom bieden de nieuwe Indesit EcoTime wasmachines drie verschillende sportprogramma’s, voor elk type sport en elk type vuil. Deze programma’s zijn op maat gemaakt voor sportkleding die een speciale behandeling nodig heeft, en geven de beste wasprestaties zonder de stof en vezels te beschadigen.

Uitgestelde start
Met de uitgestelde startoptie kan je het begin van een wasprogramma tot wel 24u uitstellen. Stop de was in de machine, voeg wasmiddel toe en kies het programma en de machine begint op het door jou gewenste tijdstip.

Indesit xwe 71683x w eu heeft een maximale inhoud van 7kg produceert 52dB aan geluid tijdens het wassen en heeft een energieklasse: A+++ .

Goedkope wasmachine
Het kopen van een wasmachine en dus ook voor deze wasmachine xwe 71683x w is niet eenvoudig vanwege de prijsverschillen tussen de verschillende shops en uiteenlopende specificaties! Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- wasmachines, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons Indesit xwe 71683x w eu of vergelijkbare wasmachines van alle populaire merken en zie de prijsverschillen.
bekijk de prijsverschillen

Beste wasmachine
Als je twijfelt of deze wasmachine xwe 71683x w met een vulgewicht van 7kg wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer best beoordeeld, vul aan met het gewenste vulgewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Indesit xwe 71683x w eu in een top 10 bekijken.

Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
bekijk onze handige filter: best beoordeeld

Wasmachine kopen xwe 71683x w

Ben je overtuigd en wil je de Indesit xwe 71683x w eu kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze

Een wasdroger kopen met hetzelfde vulgewicht als je wasmachine kan het wassen een stuk leuker maken!
Stel je hebt een wasmachine met een vulgewicht van 9kg, dan is het aan te raden om een wasdroger te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9kg kan wassen en maar 5kg kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire wasdrogers


Mis je een wasmachine?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasmachine toe aan onze prijsvergelijker.

Indesit prijsvergelijker

icon: Indesit btw d61253 (eu) - te koop vanaf:  439,26

Indesit btw d61253 (eu)

Indesit - Wasmachine- Indesit BTW D61253 (EU) bovenlader wasmachine met energieklasse A+++, 1200 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 6 kg. Deze machine beschikt over de Turn...

Meerdere verkopers: vanaf € 439,26

icon: Indesit bwe 81484x wsss eu - te koop vanaf:  369,-

Indesit bwe 81484x wsss eu

Indesit - Wasmachine- Indesit BWE 81484X WSSS EU Innex wasmachine met energieklasse A+++ (-10%) , 1400 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 8 kg. BWE 81484X WSSS EU heeft onder...

Meerdere verkopers: vanaf € 369,-

icon: Indesit bwe 71453x wsss eu - te koop vanaf:  341,-

Indesit bwe 71453x wsss eu

Indesit - Wasmachine- Kenmerken van deze Indesit vrijstaande voorladerwasmachine: een royale capaciteit van 7 kg. Een snelle en efficiënte draaisnelheid van 1400 omwentelingen per...

Meerdere verkopers: vanaf € 341,-

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

KORTING Wasmachines & Drogers
De beste prijsvergelijker!

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Vergelijk alle prijzen