AEG t8de86as AbsoluteCare

Wasdroger - Deze energiezuinige machine is uitgerust met AEG’s unieke AbsoluteCare-systeem. Dit biedt programma’s op maat die de beweging en de temperatuur van de droogcyclus nauwkeurig aansturen. Dit voorkomt krimp, de vorm blijft intact en zelfs de waterdichtheid van je outdoorkleding blijft gegarandeerd. Zo worden bijvoorbeeld wollen kledingstukken door speciale draaibewegingen tegen de trommel gedrukt, zodat ze plat kunnen drogen. Bij outdoorkleding geeft de machine precies de juiste hoeveelheid warmte af, waar door het zelfs mogelijk is om het waterdichte membraan te herstellen. Zo wordt voor elke stof de juiste trommelbeweging ingesteld. Energiezuinige droger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de AEG t8de86as...

Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar!

Specificaties AEG t8de86as AbsoluteCare

Algemeen

Fabrikantcode t8de86as
EAN Code 7332543536665
Releasedatum November 2017
Energieklasse A+++

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 8
Geluidsniveau (dB) 65

Gebruiksgemak

Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Standaard draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85

Omschrijving

Wasdroger - Deze energiezuinige machine is uitgerust met AEG’s unieke AbsoluteCare-systeem. Dit biedt programma’s op maat die de beweging en de temperatuur van de droogcyclus nauwkeurig aansturen. Dit voorkomt krimp, de vorm blijft intact en zelfs de waterdichtheid van je outdoorkleding blijft gegarandeerd. Zo worden bijvoorbeeld wollen kledingstukken door speciale draaibewegingen tegen de trommel gedrukt, zodat ze plat kunnen drogen. Bij outdoorkleding geeft de machine precies de juiste hoeveelheid warmte af, waar door het zelfs mogelijk is om het waterdichte membraan te herstellen. Zo wordt voor elke stof de juiste trommelbeweging ingesteld.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de AEG t8de86as kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A+++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen.

Zuiniger dankzij SensiDry-technologie
AEG’s innovatieve SensiDry-technologie onttrekt vocht aan kledingstukken bij een lagere temperatuur dan die van de meeste traditionele droogautomaten. Je zou denken dat hierdoor de droogtijd langer wordt, maar dat is niet zo. Daarmee zorgt SensiDry ervoor dat je kleding niet onnodig en langdurig wordt blootgesteld aan hitte. De oorspronkelijke textuur van je kleding blijft behouden, zodat je kleding minder snel slijt als gevolg van het drogen en, ook heel belangrijk: je bespaart energie. Nu is de AEG t8de86as toch al superzuinig met een energieklasse van 65 procent van wat vereist is voor het A+++ energielabel.

Eén filter-systeem
Waar de meeste droogmachines meerdere filters hebben die je moet schoonmaken, is de AEG t8de86as uitgerust met het ÖKOFlow-filtersysteem. Hierbij hoef je maar één filter schoon te maken. Daardoor blijft hij effectief en energiezuinig werken. Bovendien is de t8de86as heel geschikt voor als je een gezin hebt: je kunt er maar liefst 8 kilo wasgoed in kwijt. En twijfel je over een droogvoorschrift van een bepaald kledingstuk? De MyAEG app geeft je advies over de juiste behandeling van 48 soorten stof en het verwijderen van 40 soorten vlekken. Met deze app kun je bovendien je droger en ook je AEG wasmachine van afstand bedienen.

AEG t8de86as AbsoluteCare heeft een maximale drooggewicht van 8kg produceert 65dB aan geluid tijdens het drogen en heeft een energieklasse A+++.

Goedkope wasdroger
Het kopen van een wasdroger is niet altijd even eenvoudig vanwege de prijsverschillen tussen de verschillende shops en uiteenlopende specificaties! Je kan bij ons de handig de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- wasdrogers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons AEG t8de86as AbsoluteCare of vergelijkbare wasdrogers van alle populaire merken en zie de prijsverschillen.
bekijk de prijsverschillen

Beste wasdroger
Als je twijfelt of deze wasdroger de t8de86as met een drooggewicht van 8kg wel je beste keuze is? Gebruik dan onze handige filter en selecteer best beoordeeld, vul aan met het gewenste drooggewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goede selectie te pakken. Je kan bij ons naast de actuele voorraden en prijzen vergelijken van vele shops, ook de reviews lezen, afbeeldingen, video's en een eventueel alternatief voor de AEG t8de86as AbsoluteCare in een top 10 lezen.

Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
bekijk onze handige filter: best beoordeeld

Wasdroger kopen AEG t8de86as AbsoluteCare

Ben je overtuigd en wil je de AEG t8de86as AbsoluteCare kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze

Een wasmachine kopen met hetzelfde vulgewicht als je wasdroger kan 45% schelen!
Stel je hebt een wasdroger met een drooggewicht van 8kg , dan is het aan te raden om een wasmachine te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9kg kan wassen en maar 5kg kan drogen!. Het is dus verstandig om de wasdroger en wasmachine op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire wasdrogers


Mis je een wasdroger?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasdroger toe aan onze prijsvergelijker.

AEG prijsvergelijker

icon: AEG t7dbn460 SensiDry - te koop vanaf:  569,-

AEG t7dbn460 SensiDry

AEG - Wasdroger - Beste Koop Consumentenbond - De warmtepompdroger is één van de energiezuinigste in zijn klasse. Met energielabel A+++ bespaar je een hoop energie tijdens...

Meerdere verkopers: vanaf € 569,-

icon: AEG t7dbn611 SensiDry - te koop vanaf:  599,-

AEG t7dbn611 SensiDry

AEG - Wasdroger - Deze warmtepompdroger is één van de energiezuinigste in zijn klasse met energielabel A++. De droger is zeer geschikt voor in kleine huishoudens van 1 of...

Meerdere verkopers: vanaf € 599,-

icon: AEG t7dbn400 SensiDry - te koop vanaf:  478,-

AEG t7dbn400 SensiDry

AEG - Wasdroger - De warmtepompdroger is geschikt voor huishoudens met 1 of 2 personen. De droger heeft een vulgewicht van 7 kilogram en droogt alles op een lage temperatuur waardoor je...

Meerdere verkopers: vanaf € 478,-

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

KORTING Wasmachines & Drogers
De beste prijsvergelijker!

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Vergelijk alle prijzen