Whirlpool 1407 CareMotion

Wasmachine - Energiezuinige en slimme wasmachine, de Whirlpool CareMotion 1407 sm wasmachine zorgt voor een optimale verzorging van je wasgoed. De wasmachine is uitgerust met 6th Sense Infinite Care. Dit houdt in dat de snelheid van de trommel, met een laadvermogen van 7 kg, aangepast wordt op de hoeveelheid wasgoed die jij erin stopt. De bewegingen worden door middel van zes ritmes afgestemd op verschillende wasladingen. Het unieke trommelpatroon met 1.500 waterkussentjes zorgt voor de minste frictie met het wasgoed en de speciale filters voor een superzachte wasgoedbehandeling. Ook wordt een kleurvastheid op 15°C met een 40°C resultaat gegarandeerd. Naast dit alles is deze wasmachine zeer zuinig en dat is natuurlijk wel zo prettig voor jouw portemonnee. Het aantal toeren is in...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Whirlpool 1407 CareMotion

Algemeen

Fabrikantcode 1407 sm
EAN code 8003437448942
Releasedatum Juni 2013, introductiemodel 2016

Kenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Energieklasse A+++ -30%
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - Energiezuinige en slimme wasmachine, de Whirlpool CareMotion 1407 sm wasmachine zorgt voor een optimale verzorging van je wasgoed. De wasmachine is uitgerust met 6th Sense Infinite Care. Dit houdt in dat de snelheid van de trommel, met een laadvermogen van 7 kg, aangepast wordt op de hoeveelheid wasgoed die jij erin stopt. De bewegingen worden door middel van zes ritmes afgestemd op verschillende wasladingen. Het unieke trommelpatroon met 1.500 waterkussentjes zorgt voor de minste frictie met het wasgoed en de speciale filters voor een superzachte wasgoedbehandeling. Ook wordt een kleurvastheid op 15°C met een 40°C resultaat gegarandeerd. Naast dit alles is deze wasmachine zeer zuinig en dat is natuurlijk wel zo prettig voor jouw portemonnee. Het aantal toeren is in te stellen tot 1400, In het midden vind je een luxueuze metalen knop. De motor van deze wasmachine is koolborstelloos en voorzien van 10 jaar garantie!

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Whirlpool CareMotion 1407 sm kopen, omdat hij 30% zuiniger is dan de hoogste energieklasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

Whirlpool wasmachine met veel toebehoren
Rechts vind je een mooi digitaal display waar je verschillende info van af kunt lezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een EcoMonitor, Eindtijdinstelling/Resttijdindicatie, Temperatuurinstelling en Wasmiddeldoseeradvies. Daarnaast biedt de wasmachine 14 wasprogramma's, waaronder Snel 15, Kleurprogramma's, Wol/Handwas, Daily en Ecokatoen. Ook zijn er vele extra opties aanwezig zoals Spoelstop, Snel, Colours15, Intensief Spoelen en Kinderslot.

Infinite Care: Wave Motion
De trommelsnelheid wordt automatisch aangepast op de beladingshoeveelheid per wasbeurt. Door zes verschillende bewegingsritmes die afgestemd worden op verschillende wasladingen. Het unieke trommelpatroon met 1500 waterkussentjes zorgt voor de minste frictie met het wasgoed en de speciale lifters zorgen voor een ultrazachte wasgoedbehandeling.
    
IN DE DOOS

  • Handleiding
  • Aanvoerslang 1,5 m
  • Afvoerslang 1,5 m

Whirlpool 1407 CareMotion heeft een maximale inhoud van 7kg produceert 76dB aan geluid tijdens het wassen en heeft een energieklasse: A+++ -30%.

Goedkope wasmachine
Het kopen van een wasmachine en dus ook voor deze wasmachine 1407 sm is niet eenvoudig vanwege de prijsverschillen tussen de verschillende shops en uiteenlopende specificaties! Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- wasmachines, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons Whirlpool 1407 CareMotion of vergelijkbare wasmachines van alle populaire merken en zie de prijsverschillen.
bekijk de prijsverschillen

Beste wasmachine
Als je twijfelt of deze wasmachine 1407 sm met een vulgewicht van 7kg wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer best beoordeeld, vul aan met het gewenste vulgewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Whirlpool 1407 CareMotion in een top 10 bekijken.

Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
bekijk onze handige filter: best beoordeeld

Wasmachine kopen 1407 sm

Ben je overtuigd en wil je de Whirlpool 1407 CareMotion kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze

Een wasdroger kopen met hetzelfde vulgewicht als je wasmachine kan het wassen een stuk leuker maken!
Stel je hebt een wasmachine met een vulgewicht van 9kg, dan is het aan te raden om een wasdroger te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9kg kan wassen en maar 5kg kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire wasdrogers


Mis je een wasmachine?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasmachine toe aan onze prijsvergelijker.

Whirlpool prijsvergelijker

icon: Whirlpool awg 812 S/PRO - te koop vanaf:  999,-

Whirlpool awg 812 S/PRO

Whirlpool - Wasmachine - De Whirlpool AWG 812 S/PRO is een professionele, energiezuinige wasmachine met 10 wasprogramma's voor onder meer werkkleding, handdoeken en dweilen. Om...

Meerdere verkopers: vanaf € 999,-

icon: Whirlpool awg 1112 S/PRO

Whirlpool awg 1112 S/PRO

Whirlpool - Wasmachine - De Whirlpool AWG 1112 S/PRO is een professionele, energiezuinige wasmachine met een vulgewicht van 11 kilo. Met deze wasmachine heb je keuze uit 10 wasprogramma's...

Bekijk dit product

icon: Whirlpool awg 912 S/PRO  - te koop vanaf:  1.099,-

Whirlpool awg 912 S/PRO

Whirlpool - Wasmachine - De Whirlpool AWG 912 S/PRO is een professionele wasmachine die handdoeken, vaatdoekjes en werkkleding tot 95 °C wast. De energiezuinige wasmachine heeft plek voor...

Media Markt: € 1.099,-

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

KORTING Wasmachines & Drogers
De beste prijsvergelijker!

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Vergelijk alle prijzen