Bosch wty88783nl HomeProfessional

Wasdroger - Best Reviewed Kieskeurig - Zeer energiezuinige warmtepompdroger met 8 kg drooggewicht, zelfreinigende condensor, verwisselbare deur met glazen raam, kinderbeveiliging, bijvulfunctie en geavanceerde SensitiveDrying systeem zorgt ervoor dat je kleding ultiem mooi blijft tijdens het drogen. De Bosch wty88783nl warmtepompdroger één van de beste drogers ooit gemaakt. Blijvend zuinig & laag in onderhoud Deze droger heeft het allerzuinigste label, door de warmtepomptechnologie, efficiënte indeling en zelfreinigende condensor. De meest unieke functie van deze droger is de zelfreinigende condensor, wat betekent dat de warmteregelaar na elke droogbeurt automatisch wordt doorgespoeld. Hierdoor blijft de droger zijn gunstige energieklasse behouden. Daarnaast...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Bosch wty88783nl HomeProfessional

Algemeen

Fabrikantcode wty88783nl
EAN Code 4242002837949
Releasedatum April 2016
Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Juni 2017

Kenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 8
Geluidsniveau (dB) 61
Energieklasse A+++
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroger - Best Reviewed Kieskeurig - Zeer energiezuinige warmtepompdroger met 8 kg drooggewicht, zelfreinigende condensor, verwisselbare deur met glazen raam, kinderbeveiliging, bijvulfunctie en geavanceerde SensitiveDrying systeem zorgt ervoor dat je kleding ultiem mooi blijft tijdens het drogen. De Bosch wty88783nl warmtepompdroger één van de beste drogers ooit gemaakt.

Blijvend zuinig & laag in onderhoud
Deze droger heeft het allerzuinigste label, door de warmtepomptechnologie, efficiënte indeling en zelfreinigende condensor. De meest unieke functie van deze droger is de zelfreinigende condensor, wat betekent dat de warmteregelaar na elke droogbeurt automatisch wordt doorgespoeld. Hierdoor blijft de droger zijn gunstige energieklasse behouden. Daarnaast hoef je de condensor niet meer pluisvrij te maken, wat normaal elke 8 droogbeurten moet gebeuren. Scheelt dus een hoop tijd!

Geschikt voor meer kwetsbare kleding
Doordat warmtepompdrogers op lagere temperaturen drogen, is dit product ook geschikt voor veel soorten gevoeligere kleding. Zo kun je vaak gewoon al je was in de droger gooien!

Kleding beschermingssysteem
Het geavanceerde SensitiveDrying systeem zorgt ervoor dat je kleding ultiem mooi blijft tijdens het drogen. Dit werkt via het perfecte samenspel van de trommel, wasmeenemers, een temperatuuroptimale luchtstroom en de aflopende gladde binnenkant van de deur.

Zachte RVS trommel
De wasdroger beschikt bovendien over de befaamde Softdesign trommel, van kwalitatief RVS. Door haar optimale structuur en textuur, blijft je kwetsbare kleding onbeschadigd tijdens het drogen.

Laadvermogen voor een heel gezin
Doordat je 8 kg aan wasgoed in de trommel kwijt kunt, is deze wasdroger geschikt voor een huishouden van 5 personen.

Opvallend stil
Door het Anti-Vibration design, met de unieke indeling en 'o'-vormige zijwand, is deze droger stukken stiller dan gemiddeld. Wel zo fijn in gehorige huizen!

Optimaal droogresultaat door slimme vochtmeting
Doordat het DUO-tronic systeem regelmatig het vochtniveau meet via slimme sensoren, droog je nooit langer dan nodig is. Geen tijd, water en energieverspilling dus!

Met slang voor afvoer condenswater
Naast de standaard afvoer in een condensbak, biedt deze droger ook de mogelijkheid om het condenswater automatisch af te laten voeren via een meegeleverde slang. Scheelt weer moeite!

Bijvul-functie
Waar het bij veel drogers onmogelijk is om was toe te voegen nadat je op 'start' hebt gedrukt, kun je dit model gewoon pauzeren. Wel zo fijn als je nog een sok op de grond tegen komt.

Kinderbeveiliging
Niets is zo aantrekkelijk als lichtgevende knopjes en spelen met water. Met het inschakelen van de deurvergrendeling is het voor kleine kinderen niet meer mogelijk om in dit apparaat terecht te komen. Een veilig gevoel!

Trommelbinnenverlichting
Wordt automatisch ingeschakeld bij het openen van de vuldeur. En door deze verlichting wordt zelfs het kleinste stukje wasgoed niet langer over het hoofd gezien

Verwisselbare deur
De scharnier van de deur zit aan de rechtkant, maar als je minder ruimte hebt, kun je hem ook aan de linkerkant zetten.

Bosch wty88783nl HomeProfessional heeft een maximale drooggewicht van 8kg produceert 61dB aan geluid tijdens het drogen en heeft een energieklasse A+++.

Goedkope wasdroger
Het kopen van een wasdroger is niet altijd even eenvoudig vanwege de prijsverschillen tussen de verschillende shops en uiteenlopende specificaties! Je kan bij ons de handig de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- wasdrogers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons Bosch wty88783nl HomeProfessional of vergelijkbare wasdrogers van alle populaire merken en zie de prijsverschillen.
bekijk de prijsverschillen

Beste wasdroger
Deze wasdroger is beoordeeld door Kieskeurig als Best Reviewed Juni 2017. Als je twijfelt of deze wasdroger de wty88783nl met een drooggewicht van 8kg wel je beste keuze is? Gebruik dan onze handige filter en selecteer best beoordeeld, vul aan met het gewenste drooggewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goede selectie te pakken. Je kan bij ons naast de actuele voorraden en prijzen vergelijken van vele shops, ook de reviews lezen, afbeeldingen, video's en een eventueel alternatief voor de Bosch wty88783nl HomeProfessional in een top 10 lezen.

Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
bekijk onze handige filter: best beoordeeld

Wasdroger kopen Bosch wty88783nl HomeProfessional

Ben je overtuigd en wil je de Bosch wty88783nl HomeProfessional kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze

Een wasmachine kopen met hetzelfde vulgewicht als je wasdroger kan 45% schelen!
Stel je hebt een wasdroger met een drooggewicht van 8kg , dan is het aan te raden om een wasmachine te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9kg kan wassen en maar 5kg kan drogen!. Het is dus verstandig om de wasdroger en wasmachine op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire wasdrogers


Mis je een wasdroger?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasdroger toe aan onze prijsvergelijker.

Bosch prijsvergelijker

icon: Bosch wtr85v81nl Serie 4 - te koop vanaf:  749,-

Bosch wtr85v81nl Serie 4

Bosch - Behoedzaam drogen met het SensitiveDrying System Wasdroger- Met het SensitiveDrying System wordt de was gedroogd met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel...

Meerdere verkopers: vanaf € 749,-

icon: Bosch wtw8446enl Serie 6 - te koop vanaf:  699,-

Bosch wtw8446enl Serie 6

Bosch - Wasdroger- Best Reviewed Kieskeurig - Deze Serie 6 droger van Bosch is bied jou gemakkelijke oplossingen voor perfecte resultaten. Denk bijvoorbeeld aan trommelverlichting. De...

Meerdere verkopers: vanaf € 699,-

icon: Bosch wtw83462nl Serie 6 - te koop vanaf:  589,-

Bosch wtw83462nl Serie 6

Bosch - Wasdroger- Deze Serie 6 droger van Bosch biedt jou gemakkelijke oplossingen voor perfecte resultaten. De Bosch beschikt over een zelfreinigende condensor waardoor dit vervelende...

Meerdere verkopers: vanaf € 589,-

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

KORTING Wasmachines & Drogers
De beste prijsvergelijker!

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Vergelijk alle prijzen