Miele tkl850 wp S Finish&Eco

Wasdroger - Energiezuinig, met warmtepomptechnologie en een vulgewicht van 8 kg. Een droger met slimme opties als FragranceDos en SteamFinish voor glad wasgoed en een frisse geur en wasbescherming door de unieke honingraatstructuur . Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, die door de warme droge lucht opwarmt. De ontstane stoom dringt tot diep door in de textielvezels en maakt het wasgoed zichtbaar gladder. In Miele-droogautomaten met warmtepomptechnologie wordt de warmtewisselaar beschermd door een effectief filtersysteem dat u niet hoeft te reinigen. Energiezuinige droger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele tklt850 wp kopen, omdat hij de hoogste energieklasse op de...

Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar!

Specificaties Miele tkl850 wp S Finish&Eco

Algemeen

Fabrikantcode tkl850 wp
EAN Code 4002515654644
Releasedatum April 2016
Energieklasse A+++

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht (kg) 8
Geluidsniveau (dB) 64
Aantal programma's 17

Gebruiksgemak

Taal bedieningspaneel Nederlands
Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Smartphone app
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel

Fysieke kenmerken

Type Warmtepompdroger
Condenswaterafvoer
Standaard draairichting deur Links
Breedte (cm) 59,6
Diepte (cm) 63,6
Hoogte (cm) 85

REVIEW

7.6
 • Zeer stil • Grote trommelinhoud • Makkelijk te reinigen
 • Was komt er kreukelig uit • Soms is was niet goed droog
 • Experts

  3 bedrijven die een review hebben geschreven over de Miele tkl850 wp S Finish&Eco geven in totaal een 7.6 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review

  Omschrijving

  Wasdroger - Energiezuinig, met warmtepomptechnologie en een vulgewicht van 8 kg. Een droger met slimme opties als FragranceDos en SteamFinish voor glad wasgoed en een frisse geur en wasbescherming door de unieke honingraatstructuur . Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, die door de warme droge lucht opwarmt. De ontstane stoom dringt tot diep door in de textielvezels en maakt het wasgoed zichtbaar gladder. In Miele-droogautomaten met warmtepomptechnologie wordt de warmtewisselaar beschermd door een effectief filtersysteem dat u niet hoeft te reinigen.

  Energiezuinige droger kopen?
  Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele tklt850 wp kopen, omdat hij de hoogste energieklasse op de markt bezit. Dit wordt aangemerkt met A+++.

  PerfectDry voor nauwkeurige droging dankzij de kalksensor
  Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt het wasgoed door de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig. Ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droger volstrekt niet vanzelfsprekend, want het kalkgehalte van het water beïnvloedt de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat.

  EcoFeedback voor optimaal besparen
  De functie EcoFeedback helpt bij het besparen van energie. Voorafgaand aan ieder droogprogramma naar keuze verschijnt een prognose van het energieverbruik. Tijdens en ook na het droogprogramma wordt het daadwerkelijke verbruik getoond, dit kan afhankelijk van de belading variëren. Zo kun je gericht kiezen voor een energiezuiniger droogprogramma, voordat je de droger start.

  FragranceDos om de was extra lekker te laten ruiken
  Met Miele-geurflacons wordt je wasgoed niet alleen lekker zacht, het gaat het heerlijk van ruiken. De geurflacons zijn in verschillende geuren te verkrijgen en gemakkelijk in één keer toe te voegen.

  SteamFinish voor minder kreukels
  Sneller perfect gedroogd wasgoed door stoom en warmte, waardoor het wasgoed al in de droger wordt gladgestreken.

  Miele tkl850 wp kopen?
  Ben je overtuigd en wil je deze Miele wasdroger kopen? Wij verzamelen prijzen en voorraad zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

  Miele tkl850 wp S Finish&Eco heeft een maximale drooggewicht van 8kg produceert 64dB aan geluid tijdens het drogen en heeft een energieklasse A+++.

  Goedkope wasdroger
  Het kopen van een wasdroger is niet altijd even eenvoudig vanwege de prijsverschillen tussen de verschillende shops en uiteenlopende specificaties! Je kan bij ons de handig de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- wasdrogers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons Miele tkl850 wp S Finish&Eco of vergelijkbare wasdrogers van alle populaire merken en zie de prijsverschillen.
  bekijk de prijsverschillen

  Beste wasdroger
  Als je twijfelt of deze wasdroger de tkl850 wp met een drooggewicht van 8kg wel je beste keuze is? Gebruik dan onze handige filter en selecteer best beoordeeld, vul aan met het gewenste drooggewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goede selectie te pakken. Je kan bij ons naast de actuele voorraden en prijzen vergelijken van vele shops, ook de reviews lezen, afbeeldingen, video's en een eventueel alternatief voor de Miele tkl850 wp S Finish&Eco in een top 10 lezen.

  Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
  bekijk onze handige filter: best beoordeeld

  Wasdroger kopen Miele tkl850 wp S Finish&Eco

  Ben je overtuigd en wil je de Miele tkl850 wp S Finish&Eco kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze

  Een wasmachine kopen met hetzelfde vulgewicht als je wasdroger kan 45% schelen!
  Stel je hebt een wasdroger met een drooggewicht van 8kg , dan is het aan te raden om een wasmachine te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9kg kan wassen en maar 5kg kan drogen!. Het is dus verstandig om de wasdroger en wasmachine op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
  bekijk alle populaire wasdrogers


  Mis je een wasdroger?
  Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasdroger toe aan onze prijsvergelijker.

  Miele prijsvergelijker

  icon: Miele wcg130 wcs XL - te koop vanaf: 959,-

  Miele wcg130 wcs XL

  Miele - Wasmachine - Beste Koop Consumentenbond - De Miele wcg130 XL wcs heeft een vulgewicht van maar liefst 9 kilo en is daarmee uitermate geschikt voor grote gezinnen. Je bent niet...

  Meerdere verkopers: vanaf € 959,-

  icon: Miele wce670 wcs TwinDos Wifi W1 - te koop vanaf: 959,-

  Miele wce670 wcs TwinDos Wifi W1

  Miele - Gemak met een app Wasmachine- Best reviewed kieskeurig- Gemak dient de mens! Je bedient deze Miele WCE 670 TwinDos/Wifi wasmachine met je smartphone of tablet. Download de app...

  Meerdere verkopers: vanaf € 959,-

  icon: Miele wcg130 wps XL W1

  Miele wcg130 wps XL W1

  Miele - Wasmachine - Beste uit de Test - Energiezuindige 9 kilo wasmachine met SoftCare-trommel en voorstrijken voor het grote wasgoed. CapDosing is de perfecte aanvulling op speciale...

  Bekijk dit product

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen