AEG l76479nfl

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Met een vulgewicht van 7 kg, energiezuinig, 1400 toerental en een koolborstelloze motor, waarop je 10 jaar garantie krijgt. Uw kleding blijft langer mooi De wastijd wordt bij de machine automatisch afgestemd op jouw wasgoed. Zo zit je kleding nooit te lang in de wasmachine. Bovendien heeft de wasmachine een zachte trommel, die je kleding met zorg behandelt. Zo worden de kleur en de vezels van je kleding beschermd. Groot display Met het grote display kies je gemakkelijk tussen de verschillende opties. Stel eenvoudig de start uit, kies voor een andere temperatuur of pas de cenrifugeersnelheid aan. Ook kunt je er voor kiezen om extra te spoelen aan het einde van de wascyclus. Beste van de Consumentenbond De machine ontving van de...

Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar!

Specificaties AEG l76479nfl

Algemeen

Fabrikantcode l76479nfl
EAN code 7332543440443
Releasedatum April 2016
Beoordeling Consumentenbond Beste uit de Test

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 49
Aantal programma's 14
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -20%
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 58
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Koolborstelloze motor

Omschrijving

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Met een vulgewicht van 7 kg, energiezuinig, 1400 toerental en een koolborstelloze motor, waarop je 10 jaar garantie krijgt.

Uw kleding blijft langer mooi
De wastijd wordt bij de machine automatisch afgestemd op jouw wasgoed. Zo zit je kleding nooit te lang in de wasmachine. Bovendien heeft de wasmachine een zachte trommel, die je kleding met zorg behandelt. Zo worden de kleur en de vezels van je kleding beschermd.

Groot display
Met het grote display kies je gemakkelijk tussen de verschillende opties. Stel eenvoudig de start uit, kies voor een andere temperatuur of pas de cenrifugeersnelheid aan. Ook kunt je er voor kiezen om extra te spoelen aan het einde van de wascyclus.

Beste van de Consumentenbond
De machine ontving van de Consumentenbond het predicaat Beste uit de Test in maart 2016.

Speciale stoomprogramma's
De speciale stoomprogramma's op de AEG machine zijn ontworpen voor je kleding welke alleen maar opgefrist en niet gewassen hoeft te worden. De stoom helpt bij het ontkreuken en verwijdert vieze geuren.

10 jaar motorgarantie
Deze AEG wasmachine is voorzien van een koolborstelloze Inverter Motor. De motor is stil en heeft een lange levensduur. Op de motor ontvang je 10 jaar garantie.

AEG l76479nfl heeft een maximale inhoud van 7kg produceert 49dB aan geluid tijdens het wassen en heeft een energieklasse: A+++ -20%.

Goedkope wasmachine
Het kopen van een wasmachine en dus ook voor deze wasmachine l76479nfl is niet eenvoudig vanwege de prijsverschillen tussen de verschillende shops en uiteenlopende specificaties! Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- wasmachines, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons AEG l76479nfl of vergelijkbare wasmachines van alle populaire merken en zie de prijsverschillen.
bekijk de prijsverschillen

Beste wasmachine
Deze wasmachine is beoordeeld door de Consumentenbond als Beste uit de Test. Als je twijfelt of deze wasmachine l76479nfl met een vulgewicht van 7kg wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer best beoordeeld, vul aan met het gewenste vulgewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de AEG l76479nfl in een top 10 bekijken.

Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
bekijk onze handige filter: best beoordeeld

Wasmachine kopen l76479nfl

Ben je overtuigd en wil je de AEG l76479nfl kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze

Een wasdroger kopen met hetzelfde vulgewicht als je wasmachine kan het wassen een stuk leuker maken!
Stel je hebt een wasmachine met een vulgewicht van 9kg, dan is het aan te raden om een wasdroger te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9kg kan wassen en maar 5kg kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire wasdrogers


Mis je een wasmachine?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasmachine toe aan onze prijsvergelijker.

AEG prijsvergelijker

icon: AEG l6fb94iw ProSense - te koop vanaf:  444,-

AEG l6fb94iw ProSense

AEG - Wasmachine - De energiezuinige AEG wast tot 20% zuiniger, met energielabel A+++ -20%. De wasmachine heeft een ruim vulgewicht van 9 kilogram en is daarom perfect geschikt voor...

Meerdere verkopers: vanaf € 444,-

icon: AEG l6fbi86s ProSense - te koop vanaf:  499,-

AEG l6fbi86s ProSense

AEG - Wasmachine - De AEG l6fbi86s wast zeer energiezuinig 8 kilo wasgoed schoon. De wasmachine heeft energieklasse A+++-20%, wat 20% zuiniger is dan A+++. De ProSense beladingssensor...

Coolblue: € 499,-

icon: AEG l6fbn5761 ProSense - te koop vanaf:  449,-

AEG l6fbn5761 ProSense

AEG - Wasmachine - De zeer energiezuinige wasmachine heeft energielabel A+++ -20%. Dit betekent dat de wasmachine nog 20% zuiniger is dan de A+++. De AEG is voorzien van een ProSense...

Meerdere verkopers: vanaf € 449,-

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

KORTING Wasmachines & Drogers
De beste prijsvergelijker!

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Vergelijk alle prijzen