Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash

Wasmachine - Best Reviewed Kieskeurig - De wasmachine heeft een vulgewicht van 10 kg en 1600 toeren. De wasmachine is makkelijk te vullen en te legen dankzij de Elevated Drum: een hogere en grotere deur die ver open kan. Naast de ruime vulopening heeft de wasmachine ook een prachtig design door de opvallende Crystal Blue Door. De bediening van deze wasmachine is erg eenvoudig door de Full Touch Screen met 5 LCD touchscreen. Swipe en tik op het overzichtelijke menu om zelf de temperatuur, centrifugesnelheid of tijdsduur te bepalen. Download de Smart Control App op je smartphone en bedien wanneer en waar je wilt eenvoudig zelf de wasmachine. Ook beschikt de wasmachine over de Eco Bubble technologie van Samsung. Door de bubbels kun je de was op lagere temperatuur toch zeer schoon...

Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar!

Specificaties Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash

Algemeen

Fabrikantcode ww10h9600ew
EAN code 8806086021104, 8806086072519, 8806086072526
Releasedatum Mei 2014
Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Maart 2015, Februari 2015, Januari 2015

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 10
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 46
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Restvochtpercentage (% (Procent)) 44

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -50%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 36
Koolborstelloze motor

REVIEW

9.3
 • Stil • Touchscreen • Zeer makkelijk in gebruik
 • 1 zeep dispenser • Weinig flexibiliteit qua instellingen bij standaardprogramma's
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash geven in totaal een 9.3 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review

  Omschrijving

  Wasmachine - Best Reviewed Kieskeurig - De wasmachine heeft een vulgewicht van 10 kg en 1600 toeren. De wasmachine is makkelijk te vullen en te legen dankzij de Elevated Drum: een hogere en grotere deur die ver open kan. Naast de ruime vulopening heeft de wasmachine ook een prachtig design door de opvallende Crystal Blue Door.

  De bediening van deze wasmachine is erg eenvoudig door de Full Touch Screen met 5 LCD touchscreen. Swipe en tik op het overzichtelijke menu om zelf de temperatuur, centrifugesnelheid of tijdsduur te bepalen. Download de Smart Control App op je smartphone en bedien wanneer en waar je wilt eenvoudig zelf de wasmachine.

  Ook beschikt de wasmachine over de Eco Bubble technologie van Samsung. Door de bubbels kun je de was op lagere temperatuur toch zeer schoon wassen. De wasmachine is stil, je hoort de wasmachine nauwelijks dankzij Samsung VRT-M. Dit is de 3 Dimensional Vibration Sensor, die voorkomt zware trillingen.

  Best Reviewed Kieskeurig.nl
  De Samsung ww10h9600ew kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de consumentenwebsite Kieskeurig.nl de Samsung ww10h9600ew het predicaat Best Reviewed heeft toegekend.

  Energiezuinige wasmachine kopen?
  Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kun je met een gerust hart de Samsung ww10h9600ew omdat hij 50% energiezuiniger is dan de hoogste energieklasse A. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -50%.

  Auto Dispense berekent zelf het benodigde wasmiddel uit
  Altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel, niet langer wasmiddel verspillen. Auto Dispense detecteert de lading wasgoed en voegt zelf wasmiddel en wasverzachter toe naar behoefte. Is de was vuiler dan gemiddeld en moet er meer wasmiddel bij? Auto Dispense bepaalt zelf of meer wasmiddel of vaker centrifugeren nodig is.

  Auto Optimal Wash voor automatisch wasmiddel doseren
  Om elke wasbeurt zo schoon en energiezuinig mogelijk te maken, heeft Samsung Optimal Wash ontwikkeld. De wasmachine berekent zelf hoe vies het wasgoed is en hoeveel gewicht er in de trommel zit. De juiste hoeveelheid water, wasmiddel, wasverzachter en programmakeuze past hij daar op aan. Het wasmiddel wordt automatisch gedoseerd, waardoor geen verspillen en morsen van het wasmiddel meer. Zuiniger, handiger en milieu bewuster wassen. Het enige wat u hoeft te doen, is af en toe de Auto Dispenser vullen met wasmiddel.

  Miele ww10h9600ew kopen?
  Ben je overtuigd en wil je deze Samsung met Auto Optimal Wash kopen? Wij verzamelen prijzen en voorraad zodat je handig kunt vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

  Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash heeft een maximale inhoud van 10kg produceert 46dB aan geluid tijdens het wassen en heeft een energieklasse: A+++ -50%.

  Goedkope wasmachine
  Het kopen van een wasmachine en dus ook voor deze wasmachine ww10h9600ew is niet eenvoudig vanwege de prijsverschillen tussen de verschillende shops en uiteenlopende specificaties! Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- wasmachines, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash of vergelijkbare wasmachines van alle populaire merken en zie de prijsverschillen.
  bekijk de prijsverschillen

  Beste wasmachine
  Deze wasmachine is beoordeeld door Kieskeurig als Best Reviewed Maart 2015, Februari 2015, Januari 2015. Als je twijfelt of deze wasmachine ww10h9600ew met een vulgewicht van 10kg wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer best beoordeeld, vul aan met het gewenste vulgewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash in een top 10 bekijken.

  Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
  bekijk onze handige filter: best beoordeeld

  Wasmachine kopen ww10h9600ew

  Ben je overtuigd en wil je de Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze

  Een wasdroger kopen met hetzelfde vulgewicht als je wasmachine kan het wassen een stuk leuker maken!
  Stel je hebt een wasmachine met een vulgewicht van 9kg, dan is het aan te raden om een wasdroger te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9kg kan wassen en maar 5kg kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
  bekijk alle populaire wasdrogers


  Mis je een wasmachine?
  Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasmachine toe aan onze prijsvergelijker.

  Samsung prijsvergelijker

  icon: Samsung ww8bm642obw/en QuickDrive - te koop vanaf: 799,-

  Samsung ww8bm642obw/en QuickDrive

  Samsung - Wasmachine- Deze Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive wasmachine vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten koste gaat van de...

  Meerdere verkopers: vanaf € 799,-

  icon: Samsung ww90m760noa/en Addwash QuickDrive - te koop vanaf: 949,-

  Samsung ww90m760noa/en Addwash QuickDrive

  Samsung - Wasmachine - Deze Samsung ww90m760noa QuickDrive wasmachine vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten koste gaat van de...

  Meerdere verkopers: vanaf € 949,-

  icon: Samsung wd70k5b00ow AddWash - te koop vanaf: 569,-

  Samsung wd70k5b00ow AddWash

  Samsung - Wasmachine - De EcoBubble technologie maakt het mogelijk om extra te besparen op het energieverbruik. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen,...

  Meerdere verkopers: vanaf € 569,-

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen