Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash

Wasmachine - Best Reviewed Kieskeurig.nl - Zeer energiezuinig, maximale capaciteit van 9 kg, 1600 toeren en is zeer stil tijdens het centrifugeren. De milieu bewuste en slimme wasmachine bezit het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos, Quick PowerWash, speciale wasfuncties en de Thermo SoftCare trommel met honingraatstructuur. Energiezuinig wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wkm132 wps kopen, omdat hij 40% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -40%. Best Reviewed Kieskeurig De Miele wkm132 wps kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat Kieskeurig.nl de Miele wkm132 wps het predicaat Best Reviewed heeft...

Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar!

Specificaties Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash

Algemeen

Fabrikantcode wkm132 wps
EAN code 4002515776070
Releasedatum November 2016
Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed November 2017, April 2017

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 46
Aantal programma's 16
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Restvochtpercentage (% (Procent)) 40

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -40%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 59,6
Diepte (cm) 63,6
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 29,8
Koolborstelloze motor

REVIEW

8.1
 • TwinDos • Schone was • Milieu bewust • Energiezuinig • Droogresultaat • Snelle was
 • Geen SmartPhone App • Programma instellen
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash geven in totaal een 8.1 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review

  Omschrijving

  Wasmachine - Best Reviewed Kieskeurig.nl - Zeer energiezuinig, maximale capaciteit van 9 kg, 1600 toeren en is zeer stil tijdens het centrifugeren. De milieu bewuste en slimme wasmachine bezit het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos, Quick PowerWash, speciale wasfuncties en de Thermo SoftCare trommel met honingraatstructuur.

  Energiezuinig wasmachine kopen?
  Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wkm132 wps kopen, omdat hij 40% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -40%.

  Best Reviewed Kieskeurig
  De Miele wkm132 wps kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat Kieskeurig.nl de Miele wkm132 wps het predicaat Best Reviewed heeft toegekend.

  Automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos 
  Het TwinDos-systeem is het eerste automatische navulbare vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het wasproces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat langer mee en het is beter voor het milieu.

  PowerWash 2.0
  Miele-apparaten met PowerWash 2.0 wassen tot 40% zuiniger dan vereist voor energie-efficiëntieklasse A+++ en wassen zelfs de kleine hoeveelheden wasgoed zeer energie-efficiënt. Het geheim zit in de innovatieve wastechnologie Spin&Spray. Deze technologie gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie. 

  ProfiEco-motor 
  De koolborstelloze ProfiEco-motor van Miele wast krachtig, stil en energiezuinig. Bovendien is de ProfiEco-motor zeer duurzaam. 

  Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken 
  Door het speciale honingraatpatroon van de unieke SoftCare-trommel en de kleine perforaties ontstaat een waterfilm, waar het wasgoed zachtjes overheen glijdt en daardoor nauwelijks kreukt en minder slijt. Bij de optie Voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang verwarmd. Hierdoor wordt het wasgoed al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt.

  Miele wkm132 wps kopen? 
  Ben je overtuigd en wil je deze Miele wasmachine kopen? Wij verzamelen prijzen en voorraad zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

  Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash heeft een maximale inhoud van 9kg produceert 46dB aan geluid tijdens het wassen en heeft een energieklasse: A+++ -40%.

  Goedkope wasmachine
  Het kopen van een wasmachine en dus ook voor deze wasmachine wkm132 wps is niet eenvoudig vanwege de prijsverschillen tussen de verschillende shops en uiteenlopende specificaties! Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- wasmachines, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash of vergelijkbare wasmachines van alle populaire merken en zie de prijsverschillen.
  bekijk de prijsverschillen

  Beste wasmachine
  Deze wasmachine is beoordeeld door Kieskeurig als Best Reviewed November 2017, April 2017. Als je twijfelt of deze wasmachine wkm132 wps met een vulgewicht van 9kg wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer best beoordeeld, vul aan met het gewenste vulgewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash in een top 10 bekijken.

  Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
  bekijk onze handige filter: best beoordeeld

  Wasmachine kopen wkm132 wps

  Ben je overtuigd en wil je de Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze

  Een wasdroger kopen met hetzelfde vulgewicht als je wasmachine kan het wassen een stuk leuker maken!
  Stel je hebt een wasmachine met een vulgewicht van 9kg, dan is het aan te raden om een wasdroger te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9kg kan wassen en maar 5kg kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
  bekijk alle populaire wasdrogers


  Mis je een wasmachine?
  Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasmachine toe aan onze prijsvergelijker.

  Miele prijsvergelijker

  icon: Miele weg135 XL wps W1 Excellence

  Miele weg135 XL wps W1 Excellence

  Miele - Wasmachine - Beste uit de Test Consumentenbond - Best Reviewed Kieskeurig - Energiezuinige wasmachine met een trommelinhoud van 9 kilo, centrifugesnelheid van 1600 toeren, zeer...

  Bekijk dit product

  icon: Miele wcg130 wcs XL - te koop vanaf: 1.059,-

  Miele wcg130 wcs XL

  Miele - Wasmachine - Beste Koop Consumentenbond - De Miele wcg130 XL wcs heeft een vulgewicht van maar liefst 9 kilo en is daarmee uitermate geschikt voor grote gezinnen. Je bent niet...

  Meerdere verkopers: vanaf € 1.059,-

  icon: Miele wei335 wps XL - te koop vanaf: 1.479,-

  Miele wei335 wps XL

  Miele - Wasmachine - Beste uit de Test Consumentenbond - Best Reviewed Kieskeurig - Energiezuinige Miele W1 wasmachine met 9 kilo vulgewicht, PowerWash 2.0 en de grote SoftCare-trommel...

  Meerdere verkopers: vanaf € 1.479,-

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen