Wasmachine review

Review Siemens wmh6y891nl i-Dos gemakkelijk bedienen met Home Connect

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Deze Siemens wasmachine heeft bijzonder veel mooie eigenschappen. De wasmachine is zeer energiezuinig, heeft automatisch wasmiddeldoseersysteem i-Dos, grote trommel met 9 kg vulgewicht, 1600 toeren, speciaal sensorgestuurde anti-vlekken programma en WLAN verbindingsmogelijkheden met Home Connect. Met de Home Connect app heb je eenvoudig je toegang tot je wasmachine en beheert je de instellingen waar en wanneer je maar wilt.

Siemens automatisch wasmiddeldoseersysteem i-Dos
iSensoric is de innovatie op gebied van wassen. De i-Dos technologie is een systeem van talloze sensoren en zeer intelligente software. i-Dos zorgt voor het automatisch detecteren, afmeten, berekenen, sturen en beheersen van elke stap in het wasproces voor het beste resultaat. Hiermee bereik je een perfect wasresultaat met zo min mogelijk verbruik van energie en water.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Je kan met een gerust hart de Siemens wmh6y891nl kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -30%.

Anti-vlekken systeem; verwijdert de meest voorkomende vlekken
Elke vlek is weer anders en heeft een speciale reinigingsmethode nodig, of het nou gaat om tomaten, gras of rode wijn. Het anti-vlekken systeem weet precies hoe.

Zuinig met water dankzij waterPerfect Plus
De Siemens waterPerfect Plus technologie meet automatisch het exacte volume van het wasgoed. Op basis van deze informatie wordt de exacte hoeveelheid water berekent en in de wasmachine gepompt. Op deze manier kun je met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat garanderen.

Lange levensduur met Siemens iQdrive
Siemens biedt een volledig nieuw motorconcept: de iQdrive. Deze werkt met magneten, waardoor de gebruikelijke wrijving tussen bewegende delen uitblijft. Dit maakt de motor niet alleen bijzonder stil, maar ook energiezuinig en vrijwel slijtvast. En zo betrouwbaar, dat Siemens 10 jaar garantie biedt op de motor.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Siemens:
Review Siemens wmh6y891nl iQ800 i-Dos
Overal erg tevreden met de nieuwe wasmachine. Het automatische doseersysteem I-Dos is niet alleen gemakkelijk, maar we hebben ook het gevoel dat hierdoor de was schoner wordt. De machine is zeer stil/stabiel bij centrifugeren, zelfs op 1600 toeren. De uitgestelde start wordt regelmatig gebruikt en bespaart veel tijd.
Score: 9.1
Witgoedhuis.nl:
Review Siemens wmh6y891nl iQ800 i-Dos
Weinig geluid. Het verbruik is minder dan mijn vorige ondanks de grotere trommel en laadcapaciteit. Een smartphone app en mooi design. Minder positief over de inschakel/programma knop voelt erg goedkoop en gammel aan, hopelijk blijft deze het doen voor de komende 10 a 15 jaar. De smartphone app is leuk.
Score: 8.5
Kieskeurig:
Review Siemens wmh6y891nl iQ800 i-Dos
Met onze tweeling van net een jaar en mijn vriend werkzaam in de bouw hebben wij veel was. Ik kan de wasmachine zo instellen dat het afgepast is op de soort kleding, de hoeveelheid en op hoe vies de was is. Het mooie van deze wasmachine is dat het op ons wifi netwerk is aangesloten en ik een seintje op mijn telefoon krijg wanneer de was klaar is.
Score: 9.0


Conclusie

Modern wassen met i-Dos, iSensoric, 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en bedienbaar met de Home Connect app. Door deze mogelijkheden wordt wassen steeds gemakkelijker en slimmer. Zuinig omgaan met wasmiddel en stroom en toch een zeer schone was, door het speciale vlekkenprogramma en de uitgebreide programmakeuze. Ook de Consumentebond beoordeelt deze wasmachine met een voldoende, al zou het spoelen wel beter kunnen. 

8.9
 • i-Dos • Energiezuinig • Aantal programma's • Home Connect
 • Programma's duren langer • Programma knop • Uitspoelen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wmh6y891nl iQ800 i-Dos
  Prijzen vergelijken

  Siemens wmh6y891nl iQ800 i-Dos is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 1.099,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Begrijpt 't

  € 1.189,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  Die doet het

  € 1.189,-

  Op voorraad

  Ga naar EP.nl

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++-30%

  Siemens wmh6y891nl iQ800 i-Dos

  icon: Siemens wmh6y891nl iQ800 i-Dos

  Siemens - Wasmachine - Zeer energiezuinig, automatisch wasmiddeldoseersysteem i-Dos, grote trommel met 9 kg vulgewicht, stil, 1600 toeren, speciaal sensorgestuurde anti-vlekken programma en WLAN verbindingsmogelijkheden met Home Connect. Met de Home Connect app heb je eenvoudig je toegang tot je wasmachine en beheert je de instellingen waar en wanneer je maar wilt. Energiezuinige wasmachine kopen? Als...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen