Wasdroger review

Review AEG t65771nih1 ProTex goede kwaliteit voor goede prijs

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

De AEG t65771nih1 is een energiezuinige AEG warmtepompdroger heeft 7 kg drooggewicht en verschillende slimme droogtechnieken. 

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de AEG t65771nih1 kopen, omdat hij een van de energiezuinigste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A++.

De zachtste manier van drogen
Met de ProTex-droger droogt u zelfs de meest delicate ladingen met gelijkmatige resultaten. Zijn Woolmark Blue (voorheen bekend als Woolmark Gold)-certificering maakt hem uniek.

Minder tijd en energie
OptiSense spaart tijd en energie uit, en voorkomt te lang drogen door de cyclus aan te passen aan de grootte van de lading.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review AEG t65771nih1 ProTex
Wij hebben voor deze droger gekozen vanwege zijn lage energieverbruik. Wij zijn zeer tevreden, hij is vrij stil, heeft heel veel mogelijkheden, en op het energiezuinige programma is de was in relatief korte tijd droog. Hij heeft ook een helder en duidelijk display. Kortom een aanrader
Score: 8.6
Coolblue:
Review AEG t65771nih1 ProTex
Fijne droger met grote trommel, droogt de was goed. Veel verschillende programma's en makkelijk te bedienen. Ook is het handig dat je precies kan zien hoe lang het programma duurt. Groot pluizenfilter dat makkelijk te reinigen is. Ik heb geen afvoerslang maar de opvangbakinhoud past makkelijk in een kleine emmer.
Score: 8.7
Media Markt:
Review AEG t65771nih1 ProTex
Hele mooie prijs-kwaliteit verhouding. Filters makkelijk schoon te maken en reservoir hoef je niet te legen door gewoon slang op afvoer aan te sluiten. Minpuntje slang zit er niet standaard bij, let hierop met bestellen.
Score: 8.0
Wehkamp:
Review AEG t65771nih1 ProTex
Altijd even wennen aan een nieuw apparaat. Maar dat is bij deze wasdroger niet zo moeilijk. Fijn dat ik niet meer, zoals eerst, steeds het waterreservoir hoef te legen. En ook de instellingen die ik zelf kan wijzigen, maken dat ik een programma op maat kan hebben voor alle soorten was.
Score: 10.0
Kieskeurig:
Review AEG t65771nih1 ProTex
Prima droger. Maakt alleen rare geluiden bij opstarten maar dit blijkt normaal te zijn bij een warmtepomp droger. Was drogen duurt vrij lang maar als het goed is wel een stuk energiezuiniger dan mijn vorige afvoerdroger. Al met al een prima apparaat met veel functies die je eigenlijk niet of nauwelijks gebruikt.
Score: 8.3


Conclusie

Deze energiezuinige warmtepompdroger van AEG heeft 7 kg drooggewicht, grote trommel en veel verschillende slimme droogtechnieken die het drogen van je wasgoed eenvoudiger en energiezuinig maken. Het drogen is energiezuinig maar dit zorgt ervoor dat de programma’s doorgaans wel langer duren.

8.7
 • Veel programma's • Stil • Zuinig • Pijs/kwaliteitverhouding
 • Programmaduur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG t65771nih1 ProTex
  Prijzen vergelijken

  AEG t65771nih1 ProTex is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 428,90

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 583,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 7
  Geluidsniveau (dB) 66

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  AEG t65771nih1 ProTex

  icon: AEG t65771nih1 ProTex

  AEG - Wasdroger - Deze AEG warmtepompdroger is energiezuinig, heeft 7 kg drooggewicht, ProTex; dat je wasgoed zacht en gelijkmatig droogt. Energiezuinige wasdroger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de AEG t65771nih1 kopen, omdat hij een van de energiezuinigste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A++. De zachtste manier...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen