Wasdroger review

Review Miele tkb150 wp Eco zeer gemakkelijk in gebruik

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Een droger met Energieklasse A++, en een maximale belading van 7 kg. De deur van deze droger kan extra ver worden geopend en door de verlichte 40 cm vulopening is het vullen en legen super eenvoudig geworden. De droger beschikt over een digitaal display, uitgestelde start, resttijdindicatie en een reverserende rvs trommel. Hiernaast maakt de Miele tbk 150 wp gebruik van FagranceDos, het SoftCare-trommel Systeem en het PerfectDry-systeem. 

Bovenin de droger kun je het condenswater reservoir vinden, en hij wordt geleverd met een afvoerset. Zo kun je kiezen op welke wijze je het condenswater wilt afvoeren en ben je niet afhankelijk van een aanwezige afvoer. De vrijwel onderhoudsvrije koolborstelloze motor garandeert jaren onbezorgd drogen. Verder is de tbk150 wp voorzien van een kinderbeveiliging en deze voorkomt dat de deur tijdens het droogproces kan worden geopend. Verder kun je deze machine gemakkelijk bedienen bij plaatsing in een wasdroogzuil, dankzij het afgeschuinde display. 

FragranceDos - fris ruikend wasgoed
Met de Miele-geurflacons - in vijf frisse varianten - geeft je wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. De geuren worden geproduceerd door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 geuren produceert. Via een speciaal productieproces zorgen de parfumeurs ervoor dat de waardevolle geuressences behouden blijven. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang.

SoftCare-Systeem 
Een uniek droogsysteem waarin gebruik wordt gemaakt van een unieke trommel: de SoftCare-trommel. Door de honinggraatstructuur van de trommel ontstaat er een beschermende (warme) luchtstroom tussen de speciale trommelwand en de tere vezels, waardoor kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bovendien zorgen de luchtstromen ervoor dat het wasgoed meer zweeft en sneller droogt.

Perfect Dry 
Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt je wasgoed dankzij de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig, ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droogautomaat volstrekt niet vanzelfsprekend. Want het kalkgehalte van het water beïnvloed de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat. Perfect Dry met kalksensoriek meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af. Je wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld. Deze wasdroger van Miele droogt je wasgoed dan ook met gevoel.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Miele tkb150 wp Eco
Mooi en zuinig apparaat. Geen minpunt tot nu toe te bedenken. Kunt zelf bepalen of je automatisch water laat afvoeren of dat je zelf elke keer wateropvangbak leegt. Kunt het dus overal gebruiken.
Score: 9.5
Coolblue:
Review Miele tkb150 wp Eco
Het is zeer gemakkelijk in gebruik, was komt er kreukvrij uit en ruikt zeer aangenaam. Ook de bijgeleverde afvoerslag is een zeer gemakkelijk maar ook de opvang van het water is goed omdat je dit kan gebruiken voor je strijkijzer of de bloemen.
Score: 8.8
Kieskeurig:
Review Miele tkb150 wp Eco
Een zeer goed en stil apparaat. Wel de waterbak legen, deze zit snel vol. In vergelijking met onze zeer oude condens droger van Miele een echte verbetering. Draaien met de oude machine van 27 jaar oud is gewoon erg duur. Daarom hebben wij een nieuwe Miele aangeschaft. Deze is zoveel zuiniger in gebruik en verdien je dus gemakkelijk weer terug.
Score: 8.8


Conclusie

Deze energiezuinige Miele droger heeft energieklasse A++ en eigenschappen die drogen makkelijker maken, zoals  FagranceDos, het SoftCare-trommel Systeem, PerfectDry-systeem en een maximale belading van 7 kg. De deur van deze droger kan extra ver worden geopend en door de verlichte 40 cm vulopening is het vullen en legen super eenvoudig geworden.

 

9.0
 • Droogt goed • Stil • Zuinig
 • Programma's duren langer
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele tkb150 wp Eco
  Prijzen vergelijken

  Miele tkb150 wp Eco is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 788,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 7
  Geluidsniveau (dB) 66

  Fysieke kenmerken

  Type Condensdroger

  Miele tkb150 wp Eco

  icon: Miele tkb150 wp Eco

  Miele - Droger - Energieklasse A++, en een maximale belading van 7 kg. De deur van deze droger kan extra ver worden geopend en door de verlichte 40 cm vulopening is het vullen en legen super eenvoudig geworden. De droger beschikt over een digitaal display, uitgestelde start, resttijdindicatie en een reverserende rvs trommel. Hiernaast maakt de Miele tbk 150 wp gebruik van FagranceDos, het...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen