Wasdroger review

Review Miele tda150 c Energiezuinig en filter indicator

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

De Miele tda c is een condensdroger met een goede energieklasse en met een maximaal vulgewicht van 7 kilogram. De droger geeft zelf aan dat je het pluizenfilter moet reinigen.

Energiezuinige wasdroger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele tda150 c kopen, omdat hij over de goede energieklasse B beschikt.

Unieke honingraatstructuur voor bescherming wasgoed
Door de unieke honingraatstructuur ontstaat in de uithollingen een luchtkussen dat het wasgoed zachtjes opvangt. Hierdoor wordt uw wasgoed behoedzaam gedroogd, wat resulteert in minder kreukvorming en eenvoudiger strijken.

Droogprogramma’s
De Miele tda150 c beschikt over een aantal droogprogramma’s, zoals  

 • Automatic Plus; voor de bonte was: Katoen en kreukherstellend wasgoed kunt u gewoon samen in de machine wassen.
 • Kreukherstellend; voor een mooi strijkeffect: Zowel vochtig als droog wasgoed wordt zichtbaar gladder.
 • Finish wol; heerlijk zacht: Delicate wollen stoffen worden zeer behoedzaam behandeld.

Indicatie Pluizenfilter reinigen
Omdat de Miele zelf aangeeft dat je het pluizenfilter moet reinigen behoudt je altijd maximale efficiëntie. De aanduiding Pluizenfilter reinigen verwijst naar pluizen of vreemde bestanddelen in de luchtkanalen. Pluizen kunnen de luchtstroom verminderen en daarmee het energieverbruik bij het drogen verhogen. Met een schone pluizenzeef en -filters werkt uw droger net zo efficiënt als op de dag van aankoop.

Beste condensatiewerking
Een belangrijke voorwaarde voor de kwaliteit van drogers is de afsluiting van de deur. Hoe minder vochtige lucht uit de droger ontsnapt, des te hoger is de condensatieklasse. Veel vocht in een gesloten ruimte is zeer onaangenaam: condensvocht op de muur kan zorgen voor schimmels en kan de constructie aantasten. Miele-drogers zijn zeer goed afgesloten, en hebben daarmee de hoogste condensatie-efficiëntie.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Miele tda150 c Classic FragranceDos
Kwalitatieve droogkast, de was is snel droog en de machine maakt weinig lawaai. De wasdroger werkt uitstekend en we hebben er dan ook veel plezier van. Fraaie droger, gebruik is hoger dan een warmtepompdroger, maar veel sneller droog.
Score: 10.0
Coolblue:
Review Miele tda150 c Classic FragranceDos
Na 28 jaar heeft mijn Miele wasdroger het begeven, dus een nieuwe Miele wasdroger aangeschaft, ben er zeer tevreden en gelukkig mee. Goede machine met goede resultaten. Verkozen boven de warmtepomp-machine omdat er snellere programma's op zitten. Fijn als je iets snel droog wilt hebben.
Score: 9.2
Media Markt:
Review Miele tda150 c Classic FragranceDos
Deze droger heeft vernieuwingen doorstaan waardoor hij nog beter is geworden. Hij werkt nu op tijd en heeft een verbeterde wol programma. Hij is makkelijk in gebruik en simpel te installeren. Bij deze droger zit ook een systeem met een geurbolletje. Dit vind ik zelf overbodig, vooral als het nieuw is dan geeft het een sterke geur. Voordeel is dat je het niet hoeft te gebruiken.
Score: 10.0
Kieskeurig:
Review Miele tda150 c Classic FragranceDos
Fijne machine met grote trommel, iedereen kan hem makkelijk bedienen en hij is erg stil. Machine wordt dagelijks meerdere malen gebruikt dus vandaar de keuze voor Miele. Prima resultaten en veel mogelijkheden. Elk programma doet wat het moet doen. Of het nu gaat om gladstrijken, strijkdroog of kastdroog. Wasgoed komt er droog en kreukelarm uit.
Score: 9.5


Conclusie

Goede energieklasse condensdroger met een maximaal vulgewicht van 7 kilogram. De droger geeft zelf aan dat je het pluizenfilter moet reinigen. De machine heeft een grote tromme, is eenvoudig te bedienen en hij is erg stil.

9.7
 • Grote trommel • Snelle programma's • Stil
 • Design minder mooi
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele tda150 c Classic FragranceDos
  Prijzen vergelijken

  Miele tda150 c Classic FragranceDos is onder andere te koop bij

  Alles voor een glimlach

  € 715,-

  Minder dan 20 op voorraad

  Ga naar Coolblue

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 715,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Dat is zeker

  € 715,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Specificaties

  Algemeen

  Top product

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 7
  Geluidsniveau (dB) 63
  Energieklasse B

  Fysieke kenmerken

  Type Condensdroger

  Miele tda150 c Classic FragranceDos

  icon: Miele tda150 c Classic FragranceDos

  Miele - Droger - Goede energieklasse condensdroger met een maximaal vulgewicht van 7 kilogram. De droger geeft zelf aan dat je het pluizenfilter moet reinigen. Energiezuinige wasdroger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele tda150 c kopen, omdat hij over de goede energieklasse B beschikt. Unieke honingraatstructuur voor bescherming...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen