Wasmachine review

Review Miele wkg120 wcs TwinDos automatisch wasmiddel doseren

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Luxe wasmachine met een toerental van 1600 per minuut, vulgewicht van 8 kg en is stil. De Miele wasmachine beschikt ook over het TwinDos automatisch doseersysteem.

TwinDos automatische wasmiddel-doseersysteem
Het TwinDos systeem zorgt voor een automatische dosering van wasmiddel op het ideale moment tijdens het wassen. Verder kun je gebruik maken van Miele-caps, die je in de wasmiddellade kunt plaatsen, en waar je de beste wasresultaten mee zult behalen.

Extra bescherming 
De Thermo-SoftCare-trommel van Miele beschermt je wasgoed. Dit komt vanwege een dun laagje water tussen je was en de trommel waardoor je was zachtjes door de trommel beweegt en niet kreukt of slijt. 

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wamachine, dan kun je met een gerust hart de Miele wkg120 wcs kopen, omdat hij 10% energiezuiniger is dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

Miele wkg120 wcs kopen?
Ben je overtuigd en wil je deze Miele wkg120 wcs kopen? Wij verzamelen prijzen en voorraad, zodat je handig kunt vergelijken. Kijk hieronder welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij jou past.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Miele wkg120 wcs W1 TwinDos
Prima wasmachine! Wast heel schoon en is heel stil. Grote trommel en vul opnening, makkelijk voor grote dekbedden etc. Voor mij geen ander merk. In verleden wel andere - ook best getest - gehad, maar veel storingen mee gehad. Dit is mijn tweede Miele, met de vorig nooit problemen gehad ondanks zeer intens gebruik jarenlang.
Score: 9.5
Coolblue:
Review Miele wkg120 wcs W1 TwinDos
Maakt goed schoon, is echt doodstil. Doet er wel lang over. Hij vult makkelijk, heeft een instelling om de settings van het vorige programma te onthouden. Staat zeer stabiel (mag ook wel, nog even zwaar als de vorige, bijna 100 kilo). Hoewel deze ook op 1600 toeren centrifugeert maakt hij de was toch duidelijk droger, door de grotere trommel.
Score: 9.3
Wehkamp:
Review Miele wkg120 wcs W1 TwinDos
Het lijkt heel ingewikkeld als je de gebruiksaanwijzing ziet. Maar ze doen al twee pagina's over hoe je de stekker in het stopcontact moet zetten. Een goed leesbare en duidelijke gebruiksaanwijzing. Een prachtige machine, zowel qua styling als qua gebruik. Ook wennen dat je geen wasmiddel erin hoeft te doen, maar een knopje moet indrukken daarvoor.
Score: 9.1
Kieskeurig:
Review Miele wkg120 wcs W1 TwinDos
Mijn keus gaat net zoals mijn andere apparaten naar Miele vanwege de degelijkheid, eenvoudige bediening, weinig kunststof, de goede service van Miele en een langere levensduur i.v.m. andere merken.De machine is dan wel duurder maar gaat in principe 2 tot 3 keer langer mee dan menig ander merk. Het iDos systeem bevalt me zeer goed.Hij werkt zoals verwacht.
Score: 8.5


Conclusie

De Miele wkg120wcs TwinDos is een echt zwaargewicht. Niet alleen qua gewicht, ook qua mogelijkheden. De hoeveelheid aan wasprogramma's, het speciale vlekkenprogramma en de automatische wasdosering zijn bijzonder fraai. Diverse programma's duren wel lang. Door het design is het een plaatje in je washok. De was-caps van Miele hebben een subtiele geur, waardoor geur toepassen voor een optie is. Door de levensduur van de machine is de hoge aanschaf van de machine geen nadeel.

9.1
 • Automatische dosering • Vlekken programma • Stil • Functies
 • Programmaduur • Geurloos • Prijs
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wkg120 wcs W1 TwinDos
  Prijzen vergelijken

  Miele wkg120 wcs W1 TwinDos is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.016,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Miele wkg120 wcs W1 TwinDos

  icon: Miele wkg120 wcs W1 TwinDos

  Miele - Wasmachine - Luxe wasmachine met een toerental van 1600 per minuut, vulgewicht van 8 kg en is stil. De Miele wasmachine beschikt ook over het TwinDos automatisch doseersysteem. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wkg120 wcs kopen, omdat hij de hoogste energieklasse op de markt heeft. Dit wordt...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen