Wasmachine review

Review Samsung wd80k5400ow Addwash en EcoBubble

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

Deze Samsung machine is een wasmachine en droger in één heeft een maximale wascapaciteit van 8 kg en een maximale droogcapaciteit van  6kg. De EcoBubble technologie maakt het mogelijk om extra te besparen op uw energieverbruik. De bubbels dringen diep door in de stoffen om vuil makkelijker te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden! Met één druk op de knop activeert u de BubbleSoak-technologie die hardnekkige vlekken zonder problemen verwijdert.

Wasgoed toevoegen met Addwash
T-shirt vergeten? Met AddWash kunt je snel en makkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait. Ook was die je al met de hand gedaan hebt, doet u er eenvoudig bij om te laten spoelen of centrifugeren.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Expert:
Review Samsung wd80k5400ow AddWash
We hebben de Samsung wasmachine nu een paar weken in huis. Wel even wennen aan de speciale programma's welke nogal afwijken van onze oude machine. Wel heerlijk dat we ook geen aparte wasdroger meer nodig hebben. Het bijvullen werkt prima wij vinden nog wel eens losliggende sokken e.d. die je dan eenvoudig bij kan vullen.
Score: 8.8
Kieskeurig:
Review Samsung wd80k5400ow AddWash
Deze wasmachine is een erg stille en zuinige machine. De programma's zijn zeer divers en voor de meest gevoelige kleding geschikt. De droogfunctie is erg goed en je kunt zelfs synthetische kleding drogen wat met een normale droger niet is aan te raden. De 8kg trommel is perfect. De AddWashfunctie is erg handig.
Score: 8.5


Conclusie

De mooiste eigenschap van elke was-droogcombinaties is wel dat je de was niet meer uit je wasmachine moet halen om het in de droger te doen. Deze was-droogcombinatie van Samsung heeft een maximale wascapaciteit van 8 kg en droogcapaciteit van 6kg. Dit is dan ook direct een groot nadeel. Je kunt minder drogen dan wassen. Als je dus 8 kg wasgoed wast, moet je een deel uit de machine verwijderen om te drogen. De AddWash functionaliteit is erg makkelijk en hiermee kunt je snel en makkelijk wasgoed toevoegen. Tenslotte zorgt de EcoBubble technologie voor extra besparing.

8.7
 • AddWash functie • Was-droogcombinatie
 • Kleinere capaciteit drogen • Programma's duren langer
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 6
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A

  Samsung wd80k5400ow AddWash

  icon: Samsung wd80k5400ow AddWash

  Samsung - Was-droogcombinatie - Deze Samsung machine is een wasmachine en droger in één heeft een maximale wascapaciteit van 8 kg en een maximale droogcapaciteit van 6kg. De EcoBubble technologie maakt het mogelijk om extra te besparen op je energieverbruik. De bubbels dringen diep door in de stoffen om vuil makkelijker te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden! Met één...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen