Wasdroger review

Review Siemens wt44w562nl iQ700 Best getest Consumentenbond

Door site-redactie - Prijs-update: 20 april 2019 -

Moet je veel wassen of heb je een groot gezin dan heb je veel aan de Siemens wt44w562nl warmtepompdroger. Deze Siemens droger heeft een trommel die ruimte biedt aan wel 9 kilogram van jouw wasgoed.

Wasprogramma's
De Siemens beschikt over speciale programma's voor bijvoorbeeld katoen, lingerie of overhemden. Al het drogen van het wasgoed gebeurt overigens bijzonder energiezuinig. Daarbij heb je naar het onderhoud geen omkijken; de condensor is zelfreinigend.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond
Deze snelle warmtepompdroger kan 9 kilo was aan. De droger is geschikt voor een groot gezin. De resterende tijd wordt aangegeven en de droger geeft een geluidssignaal als het programma klaar is. Ook wordt de condensor automatisch schoongemaakt. De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers.
Score: 7.5
Bol.com:
Review Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond
Wat een fantastische droger! Heel veel ruimte, mooi lampje van binnen, droogt goed en is snel klaar. Maakt ook weinig herrie! Veel verschillende keuzes voor verschillende soorten was. Heel tevreden mee.
Score: 9.4
Coolblue:
Review Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond
Na een jaar aanklungelen met een ander merk droger heb ik die na weer een defect binnen de garantietermijn af laten voeren. Toen heb ik deze Siemens droger aangeschaft. Ben er zeer blij mee. Het is echt een hulp in de huishouding. Snel klaar, droogt goed, gaat vanzelf uit aan het einde van het programma met of zonder eindsignaal. Het washok wordt niet vochtig. Echt een aanrader.
Score: 8.7
Media Markt:
Review Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond
Een uitstekende droger. Heeft diverse droogprogamma's. Was is super droog. Condens slang was makkelijk te verplaatsen. Heeft een overzichtelijke en begrijpelijke gebruiksaanwijzing in de Nederlandse taal. Is stil en zuinig en heeft een grote trommel, om te drogen. Goed droogresultaat, en zeer eenvoudig in gebruik, maakt wat ons betreft niet teveel lawaai. Zeker aan te bevelen.
Score: 10.0
Wehkamp:
Review Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond
Het was wel even wennen met deze droger maar na een paar dagen ben ik helemaal ingesteld op mijn zuinige droger. Ik ben nu heel tevreden. Het duurt even voor dat ik alle trucjes door had maar het resultaat is prima. Veel keuze van type wasgoed, en een dubbele pluizenfilter dat makkelijk uitneembaar is maakt deze droger een verademing. Zeer aan te bevelen!
Score: 9.6
Siemens:
Review Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond
Hij overtreft mijn verwachtingen. ruime opening, de verlichte binnentrommel is erg handig. Heeft een dubbele pluisfilter welke makkelijk te reinigen zijn. De zelf reinigende condensor is ook erg handig, nooit meer een vuile condensor reinigen die dicht gaat zitten met stof. De meegeleverde slang voor het aansluiten op de afvoer is erg handig zo hoef je ook niet meer de condensbak te legen.
Score: 9.2


Conclusie

Deze Siemens warmtepompdroger heeft niets voor niets het predicaat Beste Getest onvangen van de Consumentenbond. De droger heeft een laadvermogen van maar liefst 9 kg en is zeer energiezuinig! Deze warmtepompdroger valt in de energieklasse A++. De zelfreinigende condensor zorgt ervoor dat je de wasdroger van binnen nooit meer schoon hoeft te maken.

9.1
 • Energievriendelijk • Droogt uitstekend • Gebruiksvriendelijk • Stil • Grote deur
 • Duurder dan gemiddeld
 • Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 499,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Alles voor een glimlach

  € 579,-

  Op voorraad

  Ga naar Coolblue

  Ook voor wassen en drogen

  € 579,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Consumentenbond Beste uit de Test vanaf 2016
  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 64

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond

  icon: Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond

  Siemens - Droger - Consumentenbond Beste uit de Test & Best Reviewed bij Kieskeurig - Zelfreinigende condensor, energiezuinig met energieklasse A++, duo-tronic elektronische besturing en een maximale belading van 9 kg. Tevens is deze droger voorzien van een LED display voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen. En het vullen en ledigen van de trommel gaat gemakkelijk dankzij de...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen