Wasmachine review

Review Bosch waw32672nl - Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Zeer energiezuinige wasmachine met een zeer goede energieklasse. De wasmachine beschikt over het besparende Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem, heeft 1600 toeren, 9 kg vulcapaciteit en is zeer stil. 

Best Reviewed Kieskeurig
Het helpen dat de consumentenwebsite Kieskeurig de waw32672nl het predicaat Best Reviewed heeft toegekend.

Energiezuinig wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch waw32672nl kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -30%.

Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem
Het gedoe met zoekgeraakte wasbolletjes behoort tot het verleden en bedenken hoeveel wasmiddel je nodig hebt is ook niet langer nodig. Het Bosch i-DOS systeem regelt dit volledig automatisch. Dankzij speciale sensoren wordt je wasgoed gewogen, gescand op vuilheid en, in het automatische programma ook geanalyseerd op textielsoort. De waw32672nl bepaalt vervolgens zelf het ideale wasprogramma. Het enige wat jij nog hoeft te doen is, eens per 20 wasbeurten, het doseerbakje te vullen met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter.

Stil
Dankzij de EcoSilence Drive is de Bosch waw32672nl zeer stil, zelfs tijdens het centrifugeren.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bosch:
Review Bosch waw32672nl i-Dos Serie 8
Apparaat is luxe, stil en het Idos systeem werkt goed en eenvoudig. Wat kleine minpuntjes: Bij einde programma piept de machine en zet automatisch de deur open. Machine maakt vreemde 'robot' geluidjes, overdag geen probleem, 's nachts wel. Zeer eenvoudig te bedienen wasmachine. Mooi design makkelijk in gebruik en heel stil.
Score: 9.4
Witgoedhuis.nl:
Review Bosch waw32672nl i-Dos Serie 8
Het belangrijkste voor mij was het geluid en de 10 jaar garantie op de motor. Moest wel even nadenken over de prijs maar hij is het zeker waard. Hij is zo stil dat ik af en toe ga kijken of hij het nog doet. Grote trommel en gebruiks gemak is geweldig duidelijk. Hij doseert zelf de wasmiddelen. Hoe zuinig wil je het hebben. Wij doen er altijd te veel in. Ook water en energie verbruik is een stuk minder.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Bosch waw32672nl i-Dos Serie 8
Super wasmachine zeer gebruiksvriendelijk zuinig en superstil leuke snufjes lampje in de trommel. Wasmiddel en wasverzachter in de dispenser die in het zeepbakje zit ingebouwd gemakkelijk te doseren met de tiptoets. Natuurlijk kun je ook met poeder wassen dat vakje zit naast de dispenser. Bediening met de tiptoetsen werkt supergoed heb niet hoeven wennen aan de moderne techniek bij deze machine.
Score: 9.1
EP.nl:
Review Bosch waw32672nl i-Dos Serie 8
Makkelijk voor mensen heel eenvoudig te bedienen en wassen maar Het is wel een aanrader een mooi en makkelijk in gebruik we hebben nog maar een paar dagen mijn motto is Het bevalt recht dan ga je niet meer twijffele dan is het voor gevoel recht kat in het bakkie wij hebben een goede keus gedaan bedankt.
Score: 9.0


Conclusie

Deze Bosch wasmachine heeft een grote vulcapaciteit, hoog toerental en is ook nog eens zeer energiezuinig. Het apparaat beschikt ook nog eens over veel mooie functionaleiten die het wassen eenvoudig maken.Tenslotte heeft Kieskeurig.nl de Bosch waw32672nl i-Dos Serie 8 uitgeroepen tot Best Reviewed. 

 

9.1
 • Automatisch wasmiddeldosering-systeem • Zeer energiezuinig • Stil
 • Programma's duren langer • Draairichting deur niet aanpasbaar
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch waw32672nl i-Dos Serie 8
  Prijzen vergelijken

  Bosch waw32672nl i-Dos Serie 8 is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 869,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Augustus 2015

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Bosch waw32672nl i-Dos Serie 8

  icon: Bosch waw32672nl i-Dos Serie 8

  Bosch - Wasmachine - Best Reviewed Kieskeurig - Zeer energiezuinige wasmachine met een zeer goede energieklasse. De wasmachine beschikt over het besparende Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem, heeft 1600 toeren 9 kg vulcapaciteit en is zeer stil. Best Reviewed Kieskeurig De Bosch waw32672nl kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen