Wasmachine review

Review Bosch waw32790nl - Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

De Bosch waw32790nl is een uitstekende wasmachine met een laadvermogen van 9 kilo, 1600 toeren, energiezuinig met energieklasse A+++ -30%. De wasmiddellade is zelfreinigend en de AntiVibration platen zijn goed geïsoleerd wat de wasmachine stil en stabiel maakt.  

Best Reviewed Kieskeurig
De consumentenwebsite Kieskeurig heeft de waw32790nl het predicaat Best Reviewed toegekend.

Stille wasmachine
De Bosch Serie 8 ActiveOxygen komt met AntiVibration platen die goed isolerend zijn, waardoor de wasmachine een stuk stiller is dan gemiddeld. Ook worden de trillingen beperkt, wat zorgt voor meer stabiliteit.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Bosch waw32790nl Serie 8 ActiveOxygen
De machines zijn uitgerust met ActiveOxygen, daarmee kan je volgens Bosch op lage temperaturen toch hygienisch wassen. Die goed schoonhouden is waarschijnlijk nog belangrijker voor een schone was. De machines hebben een capaciteit van 9 kilo en zijn daarmee geschikt voor de wat grotere huishoudens of voor wie de was graag opspaart. Centrifugeren kan maximaal op 1600 toeren.
Score: 6.8
Coolblue:
Review Bosch waw32790nl Serie 8 ActiveOxygen
Echt een perfecte wasmachine met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Deze machine heb gewoon heel veel pluspunten en geen minpunten. Het is een echte aanrader. Heerlijk stille machine met prima wasresultaat. erder kan er veel in en een handige grote deur. De active oxygen hebben we eigenlijk nog niet eens gebruikt maar het lijkt me wel handig.
Score: 9.4
Bosch:
Review Bosch waw32790nl Serie 8 ActiveOxygen
Hij is lekker ruim voor een dekbed, en stuk stiller dan onze voorganger. Even wennen hoe alle nieuwe technologieŽn werken, zelf ik mag nu de handdoeken wassen van mijn vrouw. Had hiervoor ook een Bosch en die heeft het 19 jaar naar volle tevredenheid gedaan.
Score: 9.4
Kieskeurig:
Review Bosch waw32790nl Serie 8 ActiveOxygen
k heb dit product gekozen op een aantal punten. De machine inhoud, energieverbruik, gebruiksgemak, motor type en merk. Ik vind de producten van Bosch over het algemeen zeer goed van kwaliteit met een keurige bijbehorende prijs. In de praktijk doet de machine precies wat het moet doen. Werkt eenvoudig, voldoet aan de modernste eisen en levert uiteraard een schone was op.
Score: 8.8


Conclusie

Met het predicaat Best Reviewed van Kieskeurig weet je eigenlijk wel dat het een goede machine is en de overige websites zijn positief. De Bosch waw32790nl is stil, heeft een groot laadvermogen 1600 toeren en is energiezuinig. Verder beschikt de machine over een paar mooie functies die je je wasgoed goed schoonmaken. 

8.6
 • Energiezuinig • Best Reviewed Kieskeurig • Stil • Eenvoudige bediening
 • Programma's duren langer • Draairichting deur niet aanpasbaar
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch waw32790nl Serie 8 ActiveOxygen
  Prijzen vergelijken

  Bosch waw32790nl Serie 8 ActiveOxygen is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.049,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Bosch waw32790nl Serie 8 ActiveOxygen

  icon: Bosch waw32790nl Serie 8 ActiveOxygen

  Bosch - Wasmachine - Uitstekende wasmachine met een laadvermogen van 9 kilo, 1600 toeren, energiezuinig met energieklasse A+++ -30%. De wasmiddellade is zelfreinigend en de AntiVibration platen zijn goed geïsoleerd wat de wasmachine stil en stabiel maakt. ActiveOxygen, schoon zonder chemicaliën Het ActiveOxygen systeem behandelt je was 30 minuten lang met actieve zuurstof, waardoor...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen