Wasdroger review

Review Siemens wt45h281nl iQ300 iSensoric - Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Deze Siemens iQ300 iSensoric warmtepompdroger heeft een zeer efficiënte droging met energieklasse A++, 7 kg vulgewicht en beschikt over autoDry technologie dat voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. De consumentenwebsite Kieskeurig heeft de Siemens wt45h281nl het predicaat Best Review heeft toegekend.

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wt45h281nl kopen, omdat hij energieklasse A++ heeft. Hou er rekening mee dat wasdrogers minder energie-efficiënt zijn dan wasmachines. 

Vulcapaciteit drogen 7 kg
De Siemens wt45h281nl heeft een maximale vulcapaciteit van 7 kg. Het is altijd mogelijk om er minder in te doen en de wasdroger past dan de programma's daar dan op aan.

Warmtepomp systeem
Warmtepompdroger zijn de zuinigste drogers in hun klasse. Deze wasdrogers zijn ook veel stiller dan standaard wasdrogers. Door de lage aansluitwaarde kunt u een wasmachine op de zelfde groep als de droger aansluiten en daarmee tegelijk aan zetten. Een groot bijkomend voordeel van de Siemens wt45h281nl is dat deze veel minder warme vochtige lucht produceert in de ruimte waar hij staat, dan bij een conventioneel model

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review
Deze Siemens kan 7 kilo aan. Deze zuinige warmtepompdroger heeft resttijdindicatie en startuitstel. De droger geeft een geluidssignaal wanneer het programma klaar is en er zijn onderhoudsindicatoren voor het legen van de condensbak en schoonmaken van het condensorfilter. Niet voor de pluisfilters: je moet zelf in de gaten houden dat je de pluisfilters na elke droogbeurt schoonmaakt.
Score: 6.6
Siemens:
Review
Hij is in en woord geweldig de vele instelmogelijkheden zijn goed hij houdt keurig in de gaten of je was droog is en zodra dat het geval is is de droger ook klaar ook al denk je soms dat het programma langer zou duren door zijn grote inhoud is hij ook uitermate geschikt voor grote gezinnen kortom een geweldige machine die ik zeker aan zou raden.
Score: 9.4
Kieskeurig:
Review
De wasdroger is erg makkelijk te bedienen. Heel prettig is de verlichting in de trommel, die uitgaat als hij even draait. Het inladen gaat makkelijk, je hebt erg veel ruimte. De dubbele pluisvanger zorgt ervoor dat er geen pluis in je droger verdwijnt. Verder is hij een erg stil. En natuurlijk een heel stuk zuiniger dan een condens of luchtafvoerdroger.
Score: 8.8


Conclusie

Siemens wt45h281nl iSensoric warmtepompdroger met energieklasse A++, 7 kg vulgewicht en beschikt over autoDry technologie dat voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. De consumentenwebsite Kieskeurig.nl heeft de Siemens wt45h281nl het predicaat Best Review heeft toegekend. Droogprogramma’s duren wel langer en de machine heeft geen indicator dat het sluisfilter gereinigd moet worden.

8.3
 • Energiezuinig • Best Reviewed Kieskeurig • Eenvoudige bediening
 • Langere droogtijd • Geen pluisfilter-indicator
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt45h281nl iQ300 iSensoric Extra Klasse
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt45h281nl iQ300 iSensoric Extra Klasse is onder andere te koop bij

  De grootste in Nederland

  € 529,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Budgetplan.nl

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 679,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Oktober 2016

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 7
  Geluidsniveau (dB) 66
  Energieklasse A++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt45h281nl iQ300 iSensoric Extra Klasse

  icon: Siemens wt45h281nl iQ300 iSensoric Extra Klasse

  Siemens - Droger - Best Reviewed Kieskeurig - Siemens wt45h281nl iQ300 iSensoric warmtepompdroger voor zeer efficiënte droging met energieklasse A++, 7 kg vulgewicht, autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. Energiezuinig wasdroger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt45h281nl kopen, omdat hij...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen