Wasdroger review

Review Siemens wt4h8y76nl iQ800 - Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

De Siemens Premium warmtepompdroger is energiezuinig, stil, heeft een 9 kg vulgewicht, een zelfreinigende condensor en eenvoudig te bedienen via smart phone of tablet. Het kan helpen dat de consumentenwebsite Kieskeurig de wt4h8y76nl in november 2016 het predicaat Best Reviewed heeft toegekend.

Energiezuinig wasdroger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt4h8y76nl kopen, omdat hij redelijk energiezuinig is met energieklasse A++. Hou er wel rekening mee dat wasdrogers over het algemeen minder goede energieklasse hebben dan wasmachines. 

ActiveAir technology
De Siemens warmtepompdroger is uitgerust met het innovatieve ActiveAir technology en springt hierdoor extreem zuinig om het energie en verbruiken maar liefst tot 60% minder energie dan energielabel A. ActiveAir verhit de lucht die nodig is voor het drogen met weinig energie en dus tegen lage kosten. Daarnaast wordt alle beschikbare warmte weer efficiënt benut in het droogproces.

Zelfreinigende condensor
Nooit meer de condensor schoonmaken dankzij het zelfreinigingssysteem. De permanente zelfreiniging van de Siemens wt4h8y76nl voorkomt dat, door deze afzetting, de prestaties afnemen; het drogen langer duurt en meer energie wordt verbruikt. De condensor van deze Siemens condensdroger wordt bij elke droogcyclus automatisch intensief gereinigd.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Witgoedhuis.nl:
Review Siemens wt4h8y76nl iQ800 iSensoric
Apparaat is lekker stil en droogt goed. Wel voelt de AAN/UIT en SELECTIE knop een beetje "goedkoop" aan. Maar misschien zegt dat niets. Bij de aankoop kregen we 5jr garantie. Leuke "gadget" is dat je via een APP op je mobiel het verloop van het droogprogramma kunt volgen, maar ook het proces kan starten/pauzeren of stoppen. Samengevat: mooi en vooralsnog super apparaat.
Score: 10.0
Kieskeurig:
Review Siemens wt4h8y76nl iQ800 iSensoric
Wij hebben deze wasdroger nu enkele weken in het bezit en zijn aangenaam verrast door zijn gebruiksgemak en goede resultaten. Dit komt met name door zijn display en eenvoudige menu's. Ook voor de delicate was is deze droger een uitkomst. Fijne bijkomstigheid is dat hij erg stil is en een zelfreinigende condensor heeft. De machine is stil en zuinig.
Score: 8.9


Conclusie

De Siemens Premium warmtepompdroger is energiezuinig met energieklasse A++ en stil. De wasdroger heeft een 9 kg vulgewicht, een zelfreinigende condensor en is eenvoudig te bedienen via smart phone of tablet. De consumentenwebsite Kieskeurig.nl heeft de Siemens wt4h8y76nl in november 2016 het predicaat Best Reviewed toegekend.

9.5
 • Energiezuinig • Best Reviewed Kieskeurig • Stil • Grote capaciteit • Bediening via app
 • Hier en daar beetje plastic uiterlijk
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed November 2016

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 63
  Energieklasse A++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt4h8y76nl iQ800 iSensoric

  icon: Siemens wt4h8y76nl iQ800 iSensoric

  Siemens - Wasdroger - Best Reviewed Kieskeurig - Deze Siemens Premium warmtepompdroger is energiezuinig, stil, heeft een 9 kg vulgewicht, een zelfreinigende condensor en eenvoudig te bedienen via smart phone of tablet. Energiezuinig wasdroger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt4h8y76nl kopen, omdat hij redelijk energiezuinig is met...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen