Wasdroger review

Review Bosch wth83000nl Goede prijs-kwaliteitverhouding

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

De Bosch wth83000nl wasdroger droogt met zorg 7 kilogram van je wasgoed. De warmtepompdroger heeft 15 verschillende droogprogramma's en kan hiermee overweg met werkelijk alle soorten wasgoed. Zelfs wollen truien komen ongeschonden uit de trommel.

Sensoren
Sensoren meten de vochtigheid van je wasgoed en daarom duurt het droogproces nooit langer dan nodig. Gekrompen shirts en spijkerbroeken zijn dankzij deze vochtmeting dus verleden tijd. Aan het eind van de droogcyclus draait de trommel nog even door om hardnekkige vouwen en kreuken in je kleding te voorkomen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Bosch wth83000nl
Deze zuinige warmtepompdroger heeft resttijdindicatie en startuitstel; je kunt aangeven wanneer de wasdroger klaar moet zijn. De droger geeft een geluidssignaal wanneer het programma klaar is en er zijn onderhoudsindicatoren voor het legen van de condensbak en schoonmaken van het condensorfilter. Je moet zelf in de gaten houden dat je de pluisfilters na elke droogbeurt schoonmaakt.
Score: 6.6
Coolblue:
Review Bosch wth83000nl
Sinds kort deze droger in gebruik. Een gemakkelijke droger in gebruik met veel keuze in droog programma's. Doordat het een warmtepomp droger is, is de droogtijd wel wat aan de lange tijd. Ruim 3 uur voor een kreukvrij programma. Maar daarintegen is het wel een zuinige droger qua energie kosten. Mooi om te zien en ook nog heel eens functioneel, meer kun je niet wensen in je huishouden.
Score: 8.6
Media Markt:
Review Bosch wth83000nl
Wij hadden een droger van 17 jaar oud en die vrat stroom. De wasdroger doet precies wat er van verlangd wordt: de was komt er goed droog uit (droogtegraad is aanpasbaar), ruim functieaanbod voor alle soorten was, relatief (t.o.v. voorganger) stil, en gebaseerd op het energielabel nog duurzaam ook. Het enige wat aangemerkt kan worden is dat het programma redelijk lang duurt.
Score: 9.0
Bosch:
Review Bosch wth83000nl
Goede droger,die automatisch stopt als het wasgoed droog is, kan zo alles opvouwen en de kast in leggen, strijken is overbodig geworden. De duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen omdat ik de droger net in gebruik heb genomen,maar ga er van uit dat die goed is,net als alle andere Bosch producten die ik in huis heb. Prima was droger , zeer gebruiksvriendelijk en werkt prima. Een aanwinst
Score: 9.2


Conclusie

Deze Bosch warmtepompdrogers is energiezuiniger dan de gemiddelde condensdroger en weet raadt met 7 kg van jouw wasgoed. Het geavanceerde SensitiveDrying systeem zorgt ervoor dat je kleding mooi blijft tijdens het drogen. Door het Anti-Vibration design, met de unieke indeling en 'o'-vormige zijwand, is deze droger stukken stiller dan gemiddeld. Bij een Bosch product kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid.

8.4
 • Energiezuinig • goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Drogen duurt lang
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wth83000nl
  Prijzen vergelijken

  Bosch wth83000nl is onder andere te koop bij

  Jouw webwinkel voor huishoudelijke apparaten

  € 472,-

  Op voorraad

  Ga naar AO.nl

  Ook voor wasmachines en drogers

  € 472,-

  voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

  Ga naar Blokker

  Dat is zeker

  € 478,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 7
  Geluidsniveau (dB) 65
  Energieklasse A+

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Bosch wth83000nl

  icon: Bosch wth83000nl

  Bosch - Droger - Energiezuinig, stil en tegelijk efficiënte 7 kg wasdroger. Bosch wordt geroemd om haar warmtepompdrogers. Met deze droger heb je er eentje voor een aantrekkelijke prijs. Veel zuiniger dan condensdrogers Uit tests van de Consumentenbond blijkt dat een warmtepompdroger tot wel 50% minder energie verbruikt in vergelijking met een condens- of afvoerdroger. Geschikt voor meer...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen