Wasmachine review

Review Miele wmg823 wps w1 TwinDos nooit teveel wasmiddel

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

De hoeveelheid wasmidel/ wasverzachter wordt afgestemd op jouw wasgoed

Energiezuinige Miele wasmachine met TwinDos, hiermee verbruik je nooit meer teveel vloeibaar wasmiddel of wasverzachter. Het TwinDos systeem doseert de precieze hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, die nodig is om jouw was schoon te krijgen. Met de warmwateraansluiting gebruikt je wasmachine geen koud water meer om deze op te warmen. Hiermee bespaar je gemakkelijk op energie. Hij heeft een vulgewicht van 8 kilogram wat het apparaat geschikt maakt voor een huishouden van 3 tot 5 personen. Wil je een wasprogramma instellen vanaf je smartphone? Met de bijgeleverde communicatiemodule is dit mogelijk. Dit komt overeen met een router, die je vastklikt in het apparaat. Ontdek in de speciale app alle opties om je wasmachine op afstand te bedienen.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wmg 823 wps kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

Nooit meer de wasmiddellade reinigen door AutoClean
De AutoClean-wasmiddellade wordt na elk wasprogramma met meerdere krachtige waterstoten doorgespoeld met schoon water. Restjes wasmiddel worden goed weggespoeld, waardoor je de lade niet meer hoeft te reinigen. Er blijven geen restjes wasmiddel achter in de wasmiddellade die schadelijk kunnen zijn voor de volgende was.

Door op lage temperaturen te wassen bespaar je energie
Dankzij de geavanceerde technologie van Miele kan de temperatuur bij de meeste programma's worden verlaagd tot 20°C of zelfs Koud. Bij licht vervuilde kleding kun je op deze manier meetbaar energie besparen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review
De wasmachine beschikt over alle denkbare opties en mogelijkheden. Je kan ze zelfs met je smartphone aansturen. Ik had eerst wat schrik dat de wasmachine niet eenvoudig te bedienen was. Maar de bediening is zeer eenvoudig. Het programma wijst zichzelf uit ook al heb je tal van mogelijkheden en opties.
Score: 9.2
Wasmachine Site:
Review
Het is erg handig dat je de machine kan instellen op een tijd wanneer je wilt dat hij begint met draaien. Ook is het fijn dat je de machine bijna niet hoort en dat hij super energie zuinig is. De machine is ook voorzien van verschillende handige programma's, zelfs een programma die ingesteld is om 23 vlekken weg te werken.
Score: 9.0


Conclusie

De wasmachine is voorzien van verschillende handige functies. Zo past hij het aantal wasmiddel en wasverzachter aan op de hoeveelheid wasgoed. Ook kan je de machine zo programeren dat hij begint op een tijdstip die voor jou goed uitkomt, bijvoorbeeld als je van je werk onderweg naar huis bent. Zo ligt de was niet de hele dag in de vochtige machine wat het strijker naderhand ook makkelijker maakt. Er is zelfs een optie dat de machine tijdens het centrifugeren de trommel zo verwarmd zodat het strijken later veel makkelijker gaat/ niet eens hoeft. 

9.1
 • Veel opties • Gebruiksgemak • Duurzaam • Stil
 • De wastijd moet je zelf uitrekenen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wmg823 wps w1 TwinDos
  Prijzen vergelijken

  Miele wmg823 wps w1 TwinDos is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.499,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.499,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 8
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73
  Energieklasse A+++ -10%

  Miele wmg823 wps w1 TwinDos

  icon: Miele wmg823 wps w1 TwinDos

  Miele - Wasmachine - Energiezuinige Miele wasmachine met TwinDos, hiermee verbruik je nooit meer teveel vloeibaar wasmiddel of wasverzachter. Het TwinDos systeem doseert de precieze hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, die nodig is om jouw was schoon te krijgen. Met de warmwateraansluiting gebruikt je wasmachine geen koud water meer om deze op te warmen. Hiermee bespaar je gemakkelijk op energie. Hij...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen