Wasmachine review

Review Miele wmh721 wps w1 TwinDos -energiezuinig, stil, gewoon perfect

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Zuinig, slijtvast en stil

De was doen voor een gezin van 3 tot 5 personen wordt met de Miele wmh 721 wps w1 TwinDos een fluitje van een cent. Vul de wasmachine met maximaal 8 kilogram wasgoed. Het TwinDos systeem doseert automatisch de precieze hoeveelheid vloeibare wasmiddel en wasverzachter. Wil je de wasmachine op afstand bedienen? Dat is mogelijk met de meegeleverde communicatiemodule, dat vergeleken kan worden met een router. Klik de module vast in het apparaat en gebruik de speciale app op je smartphone. Zo kun je het gewenste wasprogramma kiezen terwijl je op je werk zit, Je ziet precies wanneer de wasmachine klaar is met het wassen van je favoriete jeans.

Met de PowerWash 2.0 functie verbruikt het apparaat minder water en bespaart zo tot wel 40% energie. Het geheim: de innovatieve wastechnologie Spin&Spray gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie. En dat alles bij zeer goede reinigingsprestaties, uitmuntende spoelresultaten en een gemiddelde programmaduur, zelfs bij het programma voor Katoen Eco. De AutoClean-wasmiddellade wordt na elk wasprogramma met meerdere krachtige waterstoten doorgespoeld met schoon water. Restjes wasmiddel worden goed weggespoeld, waardoor je de lade niet meer hoeft te reinigen. Er blijven geen restjes wasmiddel achter in de wasmiddellade die schadelijk kunnen zijn voor de volgende was.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Miele wmh721 wps w1 TwinDos
Uitstekende ervaring, geen negatieve dingen te bedenken. Mooie vormgeving, zeer goede kwaliteit en eerste ervaringen met het TwinDos systeem zijn prima. Mooi apparaat met heel veel mogelijkheden! Ik zeg DOEN!!! Er wordt weinig energie en water gebruikt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.
Score: 9.5
Media Markt:
Review Miele wmh721 wps w1 TwinDos
Very high quality performance, beautiful design, easy to operate, nothing to complain about. A large number of programs. Really quiet work, sometimes I go to check whether it really works! The dosing system for detergents proved to be a very convenient function. As for the quality of washing, if your things are neat and not heavily soiled, you will not notice a strong difference.
Score: 9.5


Conclusie

Een hoge kwaliteit, mooi design en makkelijk in gebruik. Er wordt weinig energie en water gebruikt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo heeft de machine een groot aantal programma’s. En het draait erg stil. Het doseringssysteem is een goede functie. Het zorgt voor een goede kwaliteit van het wasgoed. Het was proces kan worden gevolgd op de mobiele telefoon, dit kan een handige toevoeging zijn. De was kan heel makkelijk, zonder te strijken zo de kast in. 

9.5
 • Stil • Stoom programma • Automatische dosering
 • Draaideur kan niet worden aangepast
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wmh721 wps w1 TwinDos
  Prijzen vergelijken

  Miele wmh721 wps w1 TwinDos is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.299,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.499,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 8
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
  Energieklasse A+++

  Miele wmh721 wps w1 TwinDos

  icon: Miele wmh721 wps w1 TwinDos

  Miele - Wasmachine - De was doen voor een gezin van 3 tot 5 personen wordt met de Miele wmh 721 wps w1 TwinDos een fluitje van een cent. Vul de wasmachine met maximaal 8 kilogram wasgoed. Het TwinDos systeem doseert automatisch de precieze hoeveelheid vloeibare wasmiddel en wasverzachter. Wil je de wasmachine op afstand bedienen? Dat is mogelijk met de meegeleverde communicatiemodule, dat vergeleken kan...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen