Wasmachine review

Review Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Automatisch wasmiddel doseren

Best Reviewed Kieskeurig - De wasmachine heeft een vulgewicht van 10 kg en 1600 toeren. De wasmachine is makkelijk te vullen en te legen dankzij de Elevated Drum: een hogere en grotere deur die ver open kan. Naast de ruime vulopening heeft de wasmachine ook een prachtig design door de opvallende Crystal Blue Door. De bediening van deze wasmachine is erg eenvoudig door de Full Touch Screen met 5 LCD touchscreen. Swipe en tik op het overzichtelijke menu om zelf de temperatuur, centrifugesnelheid of tijdsduur te bepalen. Download de Smart Control App op je smartphone en bedien wanneer en waar je wilt eenvoudig zelf de wasmachine.

Ook beschikt de wasmachine over de Eco Bubble technologie van Samsung. Door de bubbels kun je de was op lagere temperatuur toch zeer schoon wassen. De wasmachine is stil, je hoort de wasmachine nauwelijks dankzij Samsung VRT-M. Dit is de 3 Dimensional Vibration Sensor, die voorkomt zware trillingen. De Samsung ww10h9600ew kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de consumentenwebsite Kieskeurig.nl de Samsung ww10h9600ew het predicaat Best Reviewed heeft toegekend.

Altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel, niet langer wasmiddel verspillen. Auto Dispense detecteert de lading wasgoed en voegt zelf wasmiddel en wasverzachter toe naar behoefte. Is de was vuiler dan gemiddeld en moet er meer wasmiddel bij? Auto Dispense bepaalt zelf of meer wasmiddel of vaker centrifugeren nodig is.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Expert:
Review Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash
Het is duidelijk dat Samsung zich nu ook in het prijssegment van Miele aan het begeven is. Erg sceptisch keek ik naar deze nieuwe 'Crystal Blue' modellen. Waarom zou ik zoveel geld uitgeven aan een Samsung terwijl ik er ook een welbekende en veelal uitstekende presterende Miele kan kopen? Inmiddels is het mij duidelijk: ik heb nog nooit met zo veel plezier mijn was gedraaid.
Score: 9.5
Kieskeurig:
Review Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash
Eerste indrukken van de nieuwe wasmachine zijn zeer positief. Hij ziet er prachtig uit en is inderdaad bijzonder stil. De was komt er schoner uit dan bij de vorige wasmachine. De bediening is zeer eenvoudig met een prachtig touchscreen. De enige kritiek die ik heb is dat er maar 1 zeepdispenser in het apparaat zit.
Score: 9.1


Conclusie

Met deze Samsung kan je met plezier een was draaien. De eerste indruk is goed en positief. Hij ziet er mooi uit en is erg stil. De was komt er schoon uit. De bediening is eenvoudig met een mooi touchscreen. Door de zeepdosering weet je nu ook dat je was er altijd goed uitkomt zonder teveel zeepresten of te weinig frisheid.  Het nadeel is wel dat er maar 1 zeepdispenser in het apparaat in zit. Ook werkt dan alleen het energievriendelijke ecobubble systeem. De machine is extreem stil en je hoort hem totaal niet.

9.3
 • Stil • Touchscreen • Zeer makkelijk in gebruik
 • 1 zeep dispenser • Weinig flexibiliteit qua instellingen bij standaardprogramma's
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Maart 2015, Februari 2015, Januari 2015

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 10

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -50%

  Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash

  icon: Samsung ww10h9600ew Crystal Blue Auto Optimal Wash

  Samsung - Wasmachine - Best Reviewed Kieskeurig - De wasmachine heeft een vulgewicht van 10 kg en 1600 toeren. De wasmachine is makkelijk te vullen en te legen dankzij de Elevated Drum: een hogere en grotere deur die ver open kan. Naast de ruime vulopening heeft de wasmachine ook een prachtig design door de opvallende Crystal Blue Door. De bediening van deze wasmachine is erg eenvoudig door de Full...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen