Wasmachine review

Review Siemens wm14u640nl i-Dos Avantgarde werkt snel en specifiek

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Er is aan elk klein detail gedacht

Het strakke design met zwarte accenten en het multiTouch led-display zorgen voor een prachtig plaatje. De wasmachine heeft geen draai- en drukknoppen, maar tiptoetsen die helder oplichten zodra ze worden geselecteerd. Bovendien is het paneel 25 graden gedraaid, zodat je niet hoeft te bukken om de wasmachine te bedienen.

i-Dos doseersysteem
Het doseren van wasmiddel en wasverzachter is niet meer nodig dankzij het i-Dos doseersysteem. Dit doseersysteem weegt het wasgoed, bepaalt via sensoren de vervuilingsgraad en past hier automatisch de benodigde hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter op aan. De lade vul je voor circa 20 wasbeurten. Naast i-Dos worden de ingebouwde sensoren ook gebruikt om het waterverbruik en de tijdsduur op het type wasgoed en vervuiling aan te passen.

Snel
Heb je snel een schone was nodig? Maak dan gebruik van de speedPerfect-functie die het wasprogramma tot 65% verkort. Met de tijdkeuzefunctie kan je zelf de duur van het wasprogramma aanpassen aan je persoonlijke behoefte. Via myFavourite sla je jouw favoriete wasprogramma en opties op. Zo gaat het aanzetten van je avantgarde wasmachine nog sneller. De Siemens wm14u640nl heeft een extra grote vulcapaciteit van 9 kg en beschikt over een handige led-trommelverlichting. Met een ruime keuze uit 14 wasprogramma's is er altijd wel een programma dat geschikt is voor jouw was. Bij de keuze van een wasprogramma wordt direct een indicatie aangegeven voor het energie- en waterverbruik. Bovendien beschikt de wasmachine over een optie ‘koud wassen’ die gecombineerd kan worden met alle wasprogramma's. De Siemens wm14u640nl wasmachine wast zeer zuinig, 50% zuiniger dan de meest zuinige energieklasse A+++.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Kieskeurig:
Review Siemens wm14u640nl i-Dos Avantgarde
Ook als je niet van wassen houdt, word je op deze wasmachine een beetje verliefd. Mooi om in huis te hebben, stil als ze aan het wassen is, maar ook tijdens het centrifugeren. Voor de eco-stand zul je geduld moeten hebben, bij een volle lading loopt de wasbeurt op tot 5 uur, maar ja: alles voor het milieu zullen we maar zeggen.
Score: 8.5
Wasmachine Site:
Review Siemens wm14u640nl i-Dos Avantgarde
Een fijne grote opening en een duidelijk verlicht scherm waar je alles duidelijk opziet. Een grote plus is dat deze wasmachine zelf het juiste hoeveel wasmiddel afneemt, dus nooit teveel wasmiddel waardoor de wasmachine eerder slijt, etc. Alles is perfect op het idos systeem na. Daar horen gewoon meerdere soorten wasmiddel naast elkaar gedoseerd kunnen worden
Score: 8.0


Conclusie

De Siemens wm14u640nl machine heeft verschillende handige opties zoals de  speedPerfect-functie die de wasbeurt met 65% verkort. Erg handig als je de deur uit moet maar snel nog even een wasje wilt doen. Daarnaast is de machine erg energiezuinig, echter duren deze programma's wel iets langer. Maar het fijna aan dit apparaat is dat je de wasbeurten uit kunt stellen tot een later tijdstip. De machine gaat langer mee doordat het automatische  het wasmidelt doseert. Dit is beter voor de machine en je was is super schoon. Vooral voor grote gezinnen is deze wasmachine aan te raden, in de trommel past namelijk erg veel wasgoed! 

8.3
 • Automatische dosering • Stil • Grote trommel • Programma uitstellen
 • Eco-programma duurt lang
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wm14u640nl i-Dos Avantgarde
  Prijzen vergelijken

  Siemens wm14u640nl i-Dos Avantgarde is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.449,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -50%

  Siemens wm14u640nl i-Dos Avantgarde

  icon: Siemens wm14u640nl i-Dos Avantgarde

  Siemens - Wasmachine - Het strakke design met zwarte accenten en het multiTouch led-display zorgen voor een prachtig plaatje. De wasmachine heeft geen draai- en drukknoppen, maar tiptoetsen die helder oplichten zodra ze worden geselecteerd. Bovendien is het paneel 25 graden gedraaid, zodat je niet hoeft te bukken om de wasmachine te bedienen. i-Dos doseersysteem Het doseren van wasmiddel en...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen