Wasdroger review

Review Miele tkl850 wp SFinish&Eco is fijn in gebruik

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Een machine met slimme opties; helemaal van deze tijd 

Energiezuinig, met warmtepomptechnologie en een vulgewicht van 8 kg. Een droger met slimme opties als FragranceDos en SteamFinish voor glad wasgoed en een frisse geur en wasbescherming door de unieke honingraatstructuur . Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, die door de warme droge lucht opwarmt. De ontstane stoom dringt tot diep door in de textielvezels en maakt het wasgoed zichtbaar gladder. In Miele-droogautomaten met warmtepomptechnologie wordt de warmtewisselaar beschermd door een effectief filtersysteem dat u niet hoeft te reinigen.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele tklt850 wp kopen, omdat hij de hoogste energieklasse op de markt bezit. Dit wordt aangemerkt met A+++.

PerfectDry voor nauwkeurige droging dankzij de kalksensor
Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt het wasgoed door de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig. Ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droger volstrekt niet vanzelfsprekend, want het kalkgehalte van het water beïnvloedt de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Expert:
Review
Deze droger ziet er mooi uit. Vergeleken met onze oude droger zitten er hier erg veel mogelijkheden op. Er kan veel meer in en hij is veel stiller. Milieubewust door veel minder stroomverbruik. Ook fijn: geen warme vochtige lucht meer in de ruimte!
Score: 8.0
Kieskeurig:
Review
De bediening is eenvoudig en de was komt er prima en droog uit. Alle soorten was kunnen gedroogd worden. De droger geeft ook automatisch aan wanneer het "interne" pluizenfilter schoongemaakt moet worden. Handig is ook dat je in het pluizenfilter een geurflaconnetje kan plaatsen waardoor je was heerlijk subtiel ruikt.
Score: 7.4
Wasmachine Site:
Review
Een zeer stille machine met een grote trommelinhoud. Ook het design is voor ons belangrijk want het oog wil ook wat. Er zitten vrij veel features op, de vraag is of ik ze allemaal zal gaan gebruiken. Wat ook wel goed is dat er een goede gebruikshandleiding bijzit. De pluizenfilters zijn makkelijk te reinigen en het laatste filter heeft weinig onderhoud nodig.
Score: 7.5


Conclusie

Deze mooie wasdroger is erg gemakkelijk in zijn gebruik, de verschillende droogopties spreken voor zich. Deze machine is aan te raden voor grote gezinnen want de trommel is erg ruim. Wel komt de was er helaas kreukelig uit ondanks de SteamFinish functie. Daarnaast komt het soms voor dat de was niet goed droog is. Wel is het apparaat relatief stil en zijn de filters makkelijk te reinigen, dit geeft de machine zelf aan waardoor je het niet kan vergeten. De SoftCaretrommel functie maakt de was welliswaar wel zachter. 

7.6
 • Zeer stil • Grote trommelinhoud • Makkelijk te reinigen
 • Was komt er kreukelig uit • Soms is was niet goed droog
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A+++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Miele tkl850 wp S Finish&Eco

  icon: Miele tkl850 wp S Finish&Eco

  Miele - Wasdroger - Energiezuinig, met warmtepomptechnologie en een vulgewicht van 8 kg. Een droger met slimme opties als FragranceDos en SteamFinish voor glad wasgoed en een frisse geur en wasbescherming door de unieke honingraatstructuur . Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, die door de warme droge lucht opwarmt. De ontstane stoom dringt tot diep...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen