Wasdroger review

Review Siemens wt47u640nl Avantgarde heel erg energiezuinig

Door site-redactie - Prijs-update: 18 augustus 2019 -

Kleine wasjes, grote wasjes... Met de Siemens wt47u640nl Avantgarde

Een laag energieverbruik, vulcapaciteit van 8 kg, strak design en veel handige functionaliteiten, zoals led-trommelverlichting maken deze Siemens warmtepompdroger meer dan dat je van een warmtepompdroger mag verwacht. De zwarte accenten en het multiTouch-display zorgen voor een fraai ontwerp. 

Strak bedieningspaneel met tiptoetsen
De Siemens wt47u640nl Avantgarde heeft geen draai- en drukknoppen maar tiptoetsen die helder oplichten zodra je ze aanraakt. Het paneel is 25 graden gedraaid, zodat de warmtepompdroger eenvoudig te bedienen is.

Nooit meer de condensator schoonmaken 
De selfCleaning-condensor zorgt ervoor dat je de condensor nooit meer handmatig hoeft te reinigen. De condensor wordt tijdens de droogcyclus een paar keer gereinigd. Hierdoor raakt de droger niet verstopt met pluisjes en behoudt de warmtepompdroger tijdens de gehele levensduur een laag energieverbruik.

Keuzevrijheid met myTime & myFavourite
Kies voor myTime als je zelf wilt bepalen hoe lang het droogprogramma moet duren. Jouw lievelingsbroek kan je wassen met jouw favoriete droogprogramma en opties. myFavourite slaat de favoriete keuzes op, zodat je met 1 druk op de knop het droogproces kunt starten. Het autoDry-systeem voorkomt dat de droger langer droogt dan nodig, zodat het kostbare wasgoed niet krimpt.

Handmatig legen condenswaterbak verleden tijd
Meegeleverd wordt een condenswaterafvoersysteem. Het handmatig legen van je condenswaterbak is dus verleden tijd. De Siemens wt47u640nl Avantgarde warmtepompdroger beschikt over energielabel A+++ en behoort daarmee tot de meest energiezuinige warmtepompdrogers van Siemens.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review
De droger werkt goed en relatief snel. Makkelijk te reinigen, aanvaardbaar geluidsniveau. Veel gebruiksopties die redelijk intuitief te bedienen zijn. Mooie machine, mooie technologie. Redelijk tot zeer goede resultaten, afhankelijk van programma.
Score: 8.0
Wasmachine Site:
Review
Deze droger is erg fijn in gebruik door zijn grote trommel. Alles past erin wat je veel tijd en energie kost. Ook is hij erg gebruiksvriendelijk, zodra je het bedieningspaneel aanraakt licht hij op zodat je ook in het donker goed ziet welk programma je aanklikt. Tot slot is hij ook nog eens stil en erg energiezuinig. Wat wil je nog meer!
Score: 8.2


Conclusie

Deze machine doet waarvoor hij gemaakt is, je kunt kiezen uit verschillende programma's die gemakkelijk in te stellen zijn via het bedieningspaneel. Deze spreekt voor zich en licht op zodra je hem aanraakt, erg handig. Daarnaast hoor je de machine amper als hij aanstaat en verbruikt hij weinig energie. Ook is het fijn dat er veel kleding in de trommel van maar liefst 8 kg past. Zo kan je nóg meer energie besparen en (fijn voor jou) tijd. Over tijdsbesparing gesproken; je kunt kiezen voor het SuperKort programma, waarin jouw was al in 40 minuten droog is!

8.1
 • Gebruiksvriendelijk • Grote trommel • Handig bedieningspaneel
 • Afhankelijk van het programma; redelijk resultaat •
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt47u640nl Avantgarde
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt47u640nl Avantgarde is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.099,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A+++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 62

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt47u640nl Avantgarde

  icon: Siemens wt47u640nl Avantgarde

  Siemens - Droger - Een laag energieverbruik, vulcapaciteit van 8 kg, strak design en veel handige functionaliteiten, zoals led-trommelverlichting maken deze Siemens warmtepompdroger meer dan dat je van een warmtepompdroger mag verwacht. De zwarte accenten en het multiTouch-display zorgen voor een fraai ontwerp. Strak bedieningspaneel met tiptoetsen De Siemens wt47u640nl Avantgarde heeft geen draai- en...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen