Wasdroger review

Review Siemens wt7hu641nl Avantgarde met enorme trommel

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Wanneer het jou uitkomt

Met de Home Connect app van de Siemens wt7hu641nl Avantgarde droog je kleding wanneer het jou uitkomt. Je bedient de warmtepompdroger eenvoudig op afstand via je iOS of Android telefoon. In de kledingbeschermende trommel past maximaal 8 kilogram kleding, waardoor de droger geschikt is voor een huishouden van 3 tot 5 personen. De zelfreinigende condensor zorgt voor een lager energieverbruik en minder onderhoud. Wil je liever in de nacht drogen, tijdens het dal-tarief, terwijl je slaapt? De wasdroger heeft een laag geluidsniveau van 62 decibel. Plaats hem daarom gerust in de buurt van je slaapkamer.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt7hu641nl kopen, omdat hij een goede energieklasse heeft. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A+++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen. 

Home Connect: Bedien je huishoudapparaten, waar je ook bent. Met Home Connect kun je huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk en intuïtief via je smartphone of tablet bedienen. Je hebt geen speciale smartphone of tablet nodig, het enige wat je nodig hebt is een apparaat met de Home Connect functionaliteit en de app. Deze is gratis te downloaden, zodat je vanaf je werk je oven kunt aanzetten om voor te verwarmen of in de supermarkt wilt weten of er nog spoelglansmiddel voor je vaatwasser moet meenemen. Je kunt zelfs in je koelkast kijken, het is nu allemaal mogelijk met Home Connect.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Wehkamp:
Review Siemens wt7hu641nl Avantgarde
De machine doet stil en goed zijn werk. Zover ik heb kunnen ervaren is het ook een zuinige machine. De app is een leuke gimmick en heeft voor de wasdroger niet echt toegevoegde waarde. Het installeren van de app en de koppeling met de machine mag echt wel een stuk verbeteren. Echter de connectie is zeer stabiel.
Score: 9.8
Siemens:
Review Siemens wt7hu641nl Avantgarde
Ben enorm positief verbaasd over de snelheid en de geringe warmte afgifte. Erg makkelijk in gebruik. Zeker in combinatie met de homeconnect app. De hele Avantgarde-lijn: complimenten Siemens!! Nooit gedacht dat wassen en drogen ooit leuk zou worden, maar jullie flikten het! Zover ik heb kunnen ervaren is het ook een zuinige machine.
Score: 9.6
Kieskeurig:
Review Siemens wt7hu641nl Avantgarde
Super machine: Stil, snel en eenvoudig te bedienen. Zonder handleiding gelijk aan de slag. Het communiceren met home-connect gaat wat omslachtig, maar is netjes opgelost. Dankzij het dubbele pluizenfilter blijft hij mooi schoon. Veel keuzes in hoe droog ik mijn was wil en werkelijk alkes kan erin. Zelf luchten van was is mogelijk en werkt top!
Score: 9.0
Wasmachine Site:
Review Siemens wt7hu641nl Avantgarde
Deze wasdroger onderscheidt zich van andere machines doordat je hem kan koppelen aan je telefoon. Dit is erg handig als je eventjes de deur uit gaat. Ook is hij handig in gebruik, een enorme uitkomst met een groot gezin want de wastrommel is erg ruim. Tot slot is het fijn dat het apparaat zo stil is. Je merkt het bijna niet als hij aan staat.
Score: 9.0


Conclusie

Deze wasdroger van Siemens scoort erg hoog onder zijn gebruikers en dat komt door de vele technieken en mogelijkheden die deze machine te bieden heeft. Je kunt hem bijvoorbeeld koppelen aan je telefoon waardoor je altijd en overal de machine kan laten starten of stoppen. Daarnaast is de machine fijn in gebruik en energievriendelijk. De machine heeft maar liefst 13 droogprogramma's, voor elk wasje een gepast programma zodat jouw kleding zo lang mogelijk mooi blijft en niet krimpt. Ook is het fijn dat het apparaat zichzelf reinigt metcondenswater tijdens elke wasbeurt. Zo blijft de machine en je net gewassen wasgoed schoon. 

9.4
 • Te bedienen via een app • Zeer zuinig • Ruime trommelinhoud • Relatief stil
 • Stoot relatief veel vocht uit • Lastig te koppelen aan de app
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt7hu641nl Avantgarde
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt7hu641nl Avantgarde is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 699,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.249,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 62
  Energieklasse A+++

  Siemens wt7hu641nl Avantgarde

  icon: Siemens wt7hu641nl Avantgarde

  Siemens - Droger - Met de Home Connect app van de Siemens wt7hu641nl Avantgarde droog je kleding wanneer het jou uitkomt. Je bedient de warmtepompdroger eenvoudig op afstand via je iOS of Android telefoon. In de kledingbeschermende trommel past maximaal 8 kilogram kleding, waardoor de droger geschikt is voor een huishouden van 3 tot 5 personen. De zelfreinigende condensor zorgt voor een lager...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen