Wasmachine review

Review Bosch wat28695nl i-Dos Serie 6 kind kan de was doen

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Zuinig en stil

De machine is van veel gemakken voorzien zo heeft het een eenvoudig bedieningssysteem via het DirectSelect-display. Daarnaast doseert de machine automatisch de hoeveelheid wasmiddel door het handige i-Dos systeem. Nooit meer te veel wasmiddel, dit maakt de machine erg zuinig. Het apparaat werkt met enige tederheid je vlekken uit je was, door de VarioTrommel wordt de was met enige zorg behandeld. Tot slot is de machine voorzien van EcoSilence Drive, je hoeft je dus geen zorgen te maken over het luide geluid van de machine, door de koolborstelloze motor is hij enorm stil én op de motor zit ook nog eens 10 jaar garantie.

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch wat28695nl kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bosch:
Review Bosch wat28695nl iDos Serie 6
Een enorm verschil met onze oude machine ( 16 jaar oud). Wast uitstekend; veel minder geluid. Moeten machine nog verder uitproberen. Ik zal na verloop van tijd onze vervolg-ervaringen laten weten. Prima wasmachine die goed en stil wast. Handig Idos programma.
Score: 9.5
Witgoedhuis.nl:
Review Bosch wat28695nl iDos Serie 6
Nu een week in het bezit van deze wasmachine en zeer tevreden. De machine heeft functies, is erg stil en wast prima. Het fijne is dat elk programma aanpasbaar is en dat je kan kiezen of je het i-dos systeem wel of niet gebruikt! Een kind kan de was doen. Gebruik van het display is kinderspel. Als je een telefoon kunt bedienen, kun je ook met deze machine omgaan.
Score: 9.4
Kieskeurig:
Review Bosch wat28695nl iDos Serie 6
Zeer makkelijk te bedienen machine, uitstekende resultaten met de I-dos dosering. Wij hebben deze machine gekozen om zijn stille motor en duidelijk display. Wat ook een fijne toepasing is het I-Dos systeem. Nooit meer te veel wasmiddel gebruiken, zelfs mijn zoon kan nu de was doen. En het is ook nog goed voor mijn portemonee en het milieu.
Score: 8.9


Conclusie

De machine heeft functies, is erg stil en wast prima. Het fijne is dat elk programma aanpasbaar is en dat je kan kiezen of je het I-Dos systeem wel of niet gebruikt. De wasmachine is zeer makkelijk te bedienen machine en geeft uitstekende resultaten met de I-dos dosering. De machine kan worden gekocht als je een stille motor en duidelijk display wil hebben. Het I-Dos systeem is een fijne toepassing. Je hoeft zo nooit meer teveel wasmiddel te gebruiken. Daardoor is deze machine goed voor de portemonnee en het milieu.

9.3
 • I-Dos • Duidelijk scherm • Stille motor
 • Lang programmaduur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wat28695nl iDos Serie 6
  Prijzen vergelijken

  Bosch wat28695nl iDos Serie 6 is onder andere te koop bij

  De winkel van ons allemaal

  € 757,-

  4 - 5 dagen

  Ga naar Bol.com

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 778,-

  Op voorraad

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Begrijpt 't

  € 799,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 8
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1300
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
  Energieklasse A+++

  Bosch wat28695nl iDos Serie 6

  icon: Bosch wat28695nl iDos Serie 6

  Bosch - Wasmachine - De machine is van veel gemakken voorzien zo heeft het een eenvoudig bedieningssysteem via het DirectSelect-display. Daarnaast doseert de machine automatisch de hoeveelheid wasmiddel door het handige i-Dos systeem. Nooit meer te veel wasmiddel, dit maakt de machine erg zuinig. Het apparaat werkt met enige tederheid je vlekken uit je was, door de VarioTrommel wordt de was met enige...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen