Wasmachine review

Review Siemens wm14t780nl iQ500 iSensoric effectief geuren verwijderen

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Extra snel en zuinig wassen

Deze energiezuinige machine met intelligente, duurzame en stille iQdrive motor zorgt goed voor je was. De sensoFresh verwijdert effectief geuren in een korte tijd. Heb je haast? Versnel het wasproces met maar liefst 65% met de varioSpeed-optie en spoel en centrifugeer in 15 minuten met super15. De machine beschikt over een digitaal multitouch display. De Siemens wm14t780nl kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat het Testpanel van Kieskeurig de Siemens wm14t780nl beoordeeld heeft met een 9,7.

De Siemens wm14t780nl beschikt over sensoFresh. Met sensoFresh kun je effectief geuren verwijderen in een hele korte tijd zonder te wassen. Zelfs uit kledingstukken die normaal gesproken te kwetsbaar zijn om in de wasmachine te wassen, zoals nette jurken of blazers. Het sensoFresh- en trommelreinigingsprogramma maken gebruik van actieve zuurstof. Hierdoor hoef je geen wasmiddel te gebruiken. Ook kun je met sensoFresh op lage temperaturen tot 40 graden hygienisch schoon wassen. De intelligente, duurzame en stille iQdrive motor met 10 jaar garantie zorgt goed voor je was.

Versnel het wasproces met maximaal 65% dankzij de VarioSpeed-optie. Met de optie super15 was, spoel en centrifugeer je je was in 15 minuten. Deze Siemens wasmachine heeft sensoren waarmee automatisch de hoeveelheid wasgoed wordt gemeten. Hierdoor wordt het waterverbruik aangepast en zal de wasmachine nooit meer water verbruiken dan nodig. De Siemens wm14t780nl behoort tot de zuinige energieklasse A+++.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Siemens wm14t780nl iQ500 iSensoric
Vrijwel geruisloze machine, gebruiksvriendelijk, grote trommel, strak design, veel keuze aan wasprogramma's. Wol en zijde blijft mooi, zelfs kleding die normaliter professioneel dient te worden gereinigd kan in de machine. Tijdsduur programma kan worden verkort zonder dat het afdoet aan het resultaat. Zeer tevreden.
Score: 9.5
Wehkamp:
Review Siemens wm14t780nl iQ500 iSensoric
Vorige Siemens wasmachine 16 jaar oud . Weer een Siemens gekocht . zeer gebruiks vriendelijk en geruisloos. dus zeer tevreden tot heden. De wasmachine doet waar hij voor gemaakt is. Wast goed schoon bij allerlei verschillende was standen.Maakt geen overdreven geluid bij het centrifugeren. Het is een aanrader.
Score: 9.5
Kieskeurig:
Review Siemens wm14t780nl iQ500 iSensoric
Wat er echt uitspringt: enorm stille wasmachine! Goed apparaat met schoon wasresultaat en handige bediening. Display is goed leesbaar en duidelijk. Het lampje in de machine voor het vullen blijft ook nog even aan als het apparaat start. Hoe vaker ik de machine gebruik hoe handiger dit eigenlijk is.
Score: 9.5


Conclusie

Wat er echt uitspringt, is dat het een enorm stille wasmachine is. Het is een goed apparaat met schoon was resultaat en handige bediening. Display is goed leesbaar en duidelijk. Het lampje in de machine voor het vullen blijft ook nog even aan als het apparaat start. Wast goed schoon bij allerlei verschillende was standen. Wol en zijde blijft mooi, zelfs kleding die normaliter professioneel dient te worden gereinigd kan in de machine. Tijdsduur programma kan worden verkort zonder dat het afdoet aan het resultaat. Het is een aanrader.

9.5
 • Stil • Gebruiksgemak • Display
 • Lange duur Eco stand
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wm14t780nl iQ500 iSensoric
  Prijzen vergelijken

  Siemens wm14t780nl iQ500 iSensoric is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 689,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 695,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1374
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Siemens wm14t780nl iQ500 iSensoric

  icon: Siemens wm14t780nl iQ500 iSensoric

  Siemens - Wasmachine - Deze energiezuinige machine met intelligente, duurzame en stille iQdrive motor zorgt goed voor je was. De sensoFresh verwijdert effectief geuren in een korte tijd. Heb je haast? Versnel het wasproces met maar liefst 65% met de varioSpeed-optie en spoel en centrifugeer in 15 minuten met super15. De machine beschikt over een digitaal multitouch display. Getest door Kieskeurig De...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen