Wasmachine review

Review Samsung wd70k5b00ow AddWash wast perfect schoon

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Houd een oogje in het zeil

De EcoBubble technologie maakt het mogelijk om extra te besparen op het energieverbruik. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af. Hij reinigt je kleding snel en krachtig met de speciale Speed Spray-functie en een verhoging van de centrifugesnelheid.

Air Wash technologie maakt de kleren schoon en ontdoet ze van luchtjes, waardoor ze altijd fris ruiken. De hete lucht rekent af met vieze geurtjes en bacteriën zonder het gebruik van water, chemicaliën en wasmiddel. Met een druk op de knop activeer je de BubbleSoak-technologie, die hardnekkige vlekken zonder problemen verwijdert. Jouw wasgoed wordt weer perfect schoon. De digitale motor met invertertechnologie is zuiniger dan ooit met energie, maakt minimaal geluid en gaat bijzonder lang mee. Niet voor niets krijgen we een certificering voor een levensduur van 20 jaar.

Met Smart Check houdt je smartphone een oogje in het zeil. Is er een probleem, dan zie je dat via de handige app. Zo bespaar je tijd en vermijd je kosten voor een monteur. De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de trommel schoon blijft, zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Als je zelf iets moet doen, krijg je daarvan automatisch een melding. Het Quick Wash programma is de perfecte oplossing voor een druk leven. Het reinigt licht bevuilde was snel en efficient, zodat jij meer tijd voor jezelf hebt. De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat net zo voorzichtig om met jouw waardevolle kleding als je zelf zou doen. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de kleinere watergaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Samsung wd70k5b00ow AddWash
Niet gedacht, maar de addwash toch al een paar keer gebruikt, hartstikke handig. Verder is de machine makkelijk in gebruik. Handig dat ie in ťťn keer door kan wassen en drogen, ja dat duurt lang maar dat is ook als je twee aparte machines hebt. Er blijven wel wat pluisjes achter na het drogen in de deur. Die zijn lastig weg te krijgen.
Score: 8.4
Wasmachine Site:
Review Samsung wd70k5b00ow AddWash
In 59 minuten werkt de wasmachine een compleet programma af. Hij reinigt je kleding snel en krachtig. Hij wast je kleding schoon en ontdoet ze van luchtjes, waardoor ze altijd fris ruiken. Door de hete lucht rekent het af met vieze geurtjes en bacteriŽn zonder het gebruik van water, chemicaliŽn en wasmiddel. Jouw wasgoed wordt weer perfect schoon.
Score: 8.0


Conclusie

Het gebruik van de Addwash is super handig. In 59 minuten werkt de wasmachine een compleet programma af. Hij reinigt je kleding snel en krachtig. De wasmachine is machine makkelijk in gebruik met een duidelijk display. Het is fijn dat je in één keer door kan wassen en drogen, ja dat duurt lang maar dat is ook als je twee aparte machines hebt. Een minder punt is dat er wel wat pluisjes achterblijven na het drogen in de deur. Die zijn een beetje lastig weg te krijgen.

8.2
 • Stil • Schoon
 • Pluisjes op kleding
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung wd70k5b00ow AddWash
  Prijzen vergelijken

  Samsung wd70k5b00ow AddWash is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 639,-

  Op voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Dat is zeker

  € 639,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  De winkel van ons allemaal

  € 639,-

  Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op af

  Ga naar Bol.com

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 7
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73
  Energieklasse B

  Samsung wd70k5b00ow AddWash

  icon: Samsung wd70k5b00ow AddWash

  Samsung - Wasmachine - De EcoBubble technologie maakt het mogelijk om extra te besparen op het energieverbruik. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af. Hij reinigt je kleding snel en krachtig met de speciale Speed Spray-functie en een verhoging van de...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen