Wasmachine review

Review Miele w695 f wpm aan alles gedacht. Meer dan handig!

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

Een handige machine 

Miele heeft aan alles gedacht. Het deksel van de machine is voorzien van het gepatenteerd Comfort Lift-systeem. Met één simpele druk op de knop opent het deksel. Na afloop van het programma stopt de trommel steeds met de vulopening naar boven. Zo kan je de wasmachine makkelijk vullen en weer leegmaken. Wil je de machine verplaatsen? Dankzij het geïntegreerde onderstel kan je de Miele bovenlader wasmachine op een andere plek zetten zonder het toestel te kantelen. Handig, toch? Deze wasmachine van Miele beschikt over een SoftCare-trommel met honingraatstructuur. Hierdoor schuurt je wasgoed niet tegen de trommel aan, maar glijdt het zachtjes over een dun laagje water. Omdat dit toestel tot de A+++ energie-efficiëntieklasse behoort, draag je ook zorg voor de natuur.

De machine beschikt over 17 verschillende wasprogramma’s. Zo kies je voor elke wasbeurt een passende waswijze. Dat chique zijden bloesje heeft immers andere zorg nodig als die stoere donkere jeans. Handige functies zoals het voorprogrammeren van je was en weergave van de resttijd zorgen voor comfort en flexibiliteit. Deze wasmachine beschikt over Extra Stil, een speciaal wasritme dat het geluid tot een minimum beperkt. Met amper 47 decibel zou je haast vergeten dat de machine draait. Dankzij het zeer lage geluidsniveau kan je deze machine dus perfect ’s nachts inschakelen. Wanneer je niet heel ruim woont, komt de Miele W 695 F WPM als geroepen. Deze wasmachine neemt namelijk niet veel plek in en is eenvoudig te plaatsen in kleine ruimtes dankzij de opening aan de bovenkant. In de trommel kan 6 kilogram aan wasgoed, genoeg voor huishoudens van 1 of 2 personen. 

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Miele w695 f wpm
De Miele W695F WPM is een bovenlader met uitgestelde start en resttijdaanduiding. Heeft een SoftCare-trommel en kan 6 kilo aan. Hij heeft een verrijdbaaronderstel. Opvallende programma's: extra stil. Voordelen: Wast synthetisch goed schoon, Centrifugeert redelijk goed. Nadelen: Zeer langzaam programma bij syntehtica op 40C, Spoelt onvoldoende.
Score: 6.5
Coolblue:
Review Miele w695 f wpm
Onze vorige Miele bovenlader, Miele novotronic uit 1994 (!), heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Nu toch maar besloten om een nieuwe machine te kopen en zijn weer op een / deze Miele uitgekomen. De eerste wasbeurten zijn prima en volledig naar verwachting verlopen. Een duurdere, dat wel, en heel fijne machine die een degelijke indruk maakt. We hopen er weer minimaal 23 jaar mee te kunnen wassen.
Score: 9.7
Media Markt:
Review Miele w695 f wpm
Prima machine zoals ik van Miele gewend ben. Een bovenlader heeft bij ons altijd de voorkeur gehad, makkelijk te vullen en te ledigen. vorige wasmachine was ook een Miele, iets duurder maar gaat ook langer mee. Mooie machine, compact geruisloos, verrijdbaar perfect voor kleine ruimte en twee persoonshuishoudens.
Score: 9.5


Conclusie

Een wasmachine met prima kwaliteit wat je van een Miele gewend bent. Het is een praktische en degelijke machine. De diversiteit van de programma’s is voldoende. De eerste wasbeurten gaan prima en verlopen volledig naar verwachting. Het is een duurdere, maar toch hele fijne machine die een degelijke indruk maakt. Handig is dat er automatisch hygiëneadvies erin is opgenomen. Het geluid is instelbaar en de timer van de was programmeerbaar. Een mooie machine, compact geruisloos, perfect voor kleine ruimte en twee persoonshuishoudens.

8.6
 • Geluid instelbaar • Timer • Perfect voor kleine huishoudens
 • Programmaduur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele w695 f wpm
  Prijzen vergelijken

  Miele w695 f wpm is onder andere te koop bij

  Alles voor een glimlach

  € 1.469,-

  Minder dan 10 op voorraad

  Ga naar Coolblue

  Dat is zeker

  € 1.469,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.499,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 6
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71
  Energieklasse A+++

  Miele w695 f wpm

  icon: Miele w695 f wpm

  Miele - Wasmachine - Miele heeft aan alles gedacht. Het deksel van de machine is voorzien van het gepatenteerd Comfort Lift-systeem. Met één simpele druk op de knop opent het deksel. Na afloop van het programma stopt de trommel steeds met de vulopening naar boven. Zo kan je de wasmachine makkelijk vullen en weer leegmaken. Wil je de machine verplaatsen? Dankzij het geïntegreerde...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen