Wasdroger review

Review Miele tkr850 wp Steamfinish XL met warmtepomptechnologie

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Frisse geur

Stille en energiezuinige warmtepompdroger met een vulgewicht van 9kg. De machine heeft FragranceDos, dat een heerlijke geur geeft aan je wasgoed tot wel 4 weken lang. Deze droger beschikt ook over de speciale functie SteamFinish met het speciale programma Droogstrijken. Zo bent je voortaan minder tijd kwijt aan strijken. Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, die door de warme drooglucht opwarmt. Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele tkr850 kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A+++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen. 

Alle Miele-condensdrogers, ook de droogautomaten met warmtepomptechnologie, beschikken over een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Je kunt zo het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de sifon pompen, zodat je het condenswaterreservoir niet meer hoeft te legen. Met de voorprogrammering kunt je zelf instellen wanneer je het volgende droogprogramma wilt laten starten. Het kan veel voordeel opleveren als je nachtstroom gebruikt of als het programma precies klaar moet zijn vlak voordat je bijvoorbeeld van je werk thuis komt. Je kunt de start van een programma tot 24 uur van tevoren programmeren. Op het display kunt je aflezen hoe laat het huidige programma klaar zal zijn.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Media Markt:
Review Miele tkr850 wp Steamfinish XL
Good dryer, large drum, nice steaming dry can be used to freshen-up clothes, good detection of humidity. Sometimes if you mix large and small items, the small items are not properly dried (but that is true for most dryers). However the clothes are quite wrinkled after a regular dry (much more than on my previous bosch dryer).
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Miele tkr850 wp Steamfinish XL
Ik heb voor dit product gekozen omdat het energiezuinig is en een grote trommel heeft. Wat ik erg fijn vind is dat de machine zelf de tijd berekend nadat de was erin zit, dus bij kleine was is de duur ook minder, dons maar 1 uur en 15 min en kastdroog. Ik heb em nu 5 maanden en ben enorm blij met deze aanschaf! Droger werkt simpel. Gemakkelijk schoon te maken filters. Menu met veel keuzes. Er kan een geurpatroon gebruikt worden.
Score: 7.9


Conclusie

Een goede droger, die kan worden gebruikt om de kleding op te frissen. Wanneer kleine kledingstukken worden samengevoegd met grote kledingstukken, kunnen soms de kleine kledingstukken niet helemaal droog worden. Maar dit zal bij de meeste drogers gelden. De tijd wordt berekend nadat de was erin zit, dit is erg fijn. Hij werkt simpel, de filters zij gemakkelijk schoon te maken en het menu heeft veel keuzes. Ook kan er een geurpatroon gebruikt worden.

8.5
 • Geurpatroon • Simpel • Filter gemakkelijk schoon te maken • Fris
 • Kleine kledingstukken worden niet helemaal droog
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele tkr850 wp Steamfinish XL
  Prijzen vergelijken

  Miele tkr850 wp Steamfinish XL is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.699,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  De winkel van ons allemaal

  € 1.799,99

  Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  Ga naar Bol.com

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A+++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 62

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Miele tkr850 wp Steamfinish XL

  icon: Miele tkr850 wp Steamfinish XL

  Miele - Droger - Stille en energiezuinige warmtepompdroger met een vulgewicht van 9kg. De machine heeft FragranceDos, dat een heerlijke geur geeft aan je wasgoed tot wel 4 weken lang. Deze droger beschikt ook over de speciale functie SteamFinish met het speciale programma Droogstrijken. Zo bent je voortaan minder tijd kwijt aan strijken. Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen