Wasmachine review

Review Bosch waw32582nl Serie 8 bespaart water en kosten

Door site-redactie - Prijs-update: 20 april 2019 -

Weg met stof

De machine onderscheidt zich doordat het ECARF gecertificeerd is, dit houdt in dat de macine een speciaal anti-allergie wasprogramma heeft. Naast deze specialiteit heeft het apparaat nog veel meer handige tools, zo is het voorzien van ActiveWater, het watergebruik wordt volledig automatisch afgestemd op de hoeveelheid wasgoed en bespaart op deze manier water en kosten.

Het is dan ook niet gek dat de wasmachine een A+++ energielabel heeft. Hij is zelfs nog 30% zuiniger dan deze hoogste energieklasse. Door de koolborstelloze motor (waar 10 jaar motorgarantie op zit) hoort u de machine amper, geen last meer dus van het vervelende geluid en tot slot kunt u met dit apparaat nóg meer wasjes draaien dankzij de Vario Perfect. Dit verkort de wastijd met 65% waardoor de berg vuile was veel sneller weg is en je tijd hebt voor andere dingen.

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch waw32582nl kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bosch:
Review Bosch waw32582nl Serie 8
Goede wasresultaten en extreem stil zowel bij het wassen als bij het centrifugeren. Lampje in de trommel is heel makkelijk. Luxe uitstraling. Nu twee weken in gebruik en de wasmachine komt heel degelijk over. Het wasresultaat is prima en bij het centrifugeren is de machine echt heerlijk stil! Ook is het erg gemakkelijk dat je tijdens het wassen even de machine kunt openen om er iets bij of uit te halen.
Score: 9.6
Witgoedhuis.nl:
Review Bosch waw32582nl Serie 8
Omdat onze wasmachine stuk ging moesten we op een andere uit, ook nu is het weer een Bosch geworden. De vorige is na 20 jaar trouwe dienst in een huishouden van 7personen ermee gestopt. Of het nu een spijkerbroek of werkkleding van een hovenier of een vest van mij was, alles kwam er picobelo uit. De nieuwe is grote en stiller, fijn voor ons en de buren. Wij hopen ook deze lang te gebruiken!
Score: 8.9
Kieskeurig:
Review Bosch waw32582nl Serie 8
Gisteren de wasmachine gekocht. Prima voorlichting en snelle bezorging met aparte tijd weer thuis de machine werking uitgelegd gekregen, omdat ik niet thuis was toen de machine gebracht werd. Direct 2 wassen gedraaid en waste goed met de SpeedPerfect van 1 uur. Alles kan gecombineerd worden ingesteld in de display. Eenvoudig.
Score: 9.0


Conclusie

Goede was resultaten en de wasmachine is extreem stil bij zowel het wassen als centrifugeren. Het heeft een luxe uitstraling, vooral het lampje in de trommen is heel makkelijk. Ook is het erg handig dat je tijdens het wassen even de machine kunt openen om er iets bij of uit te halen. Alles kan gecombineerd worden ingesteld in het display. Geschikt voor allerlei soorten kledingstukken. Of het nu een spijkerbroek of werkkleding, alles kan super eenvoudig gewassen worden.

9.2
 • Verlichting • Design
 • Kleine opening
 • Bosch waw32582nl Serie 8
  Prijzen vergelijken

  Bosch waw32582nl Serie 8 is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 794,-

  Op voorraad

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  De winkel van ons allemaal

  € 795,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bol.com

  Begrijpt 't

  € 799,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 8
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1500
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73
  Energieklasse A+++

  Bosch waw32582nl Serie 8

  icon: Bosch waw32582nl Serie 8

  Bosch - Wasmachine - De machine onderscheidt zich doordat het ECARF gecertificeerd is, dit houdt in dat de macine een speciaal anti-allergie wasprogramma heeft. Naast deze specialiteit heeft het apparaat nog veel meer handige tools, zo is het voorzien van ActiveWater, het watergebruik wordt volledig automatisch afgestemd op de hoeveelheid wasgoed en bespaart op deze manier water en kosten. Het is dan ook...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen