Wasdroger review

Review Siemens wt47o5c2nl iQ700 Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Deze warmtepompdroger heeft een zelfreinigende condensor voor een blijvend laag energieverbruik. De Siemens wt47O5c2nl is energiezuinig, stil en heeft een groot capaciteit van 8 kg.

Energiezuinig wasdroger
Je met een gerust hart de Siemens wt47O5c2nl kopen, omdat hij energieklasse heeft van A++. Voor een wasdroger is dit erg energiezuinig. Wasdroger halen niet dezelfde energieklassen als bij wasmachines.

Best Reviewed Kieskeurig
De consumenten-website Kieskeurig heeft de wt47O5c2nl het predicaat Best Review toegekend.

AutoDry voorkomt krimpen
De sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. Voor wasgoed dat snel moet drogen kun je kiezen voor een SuperKort programma. Met dit sneldroog programma is het wasgoed binnen 40 minuten droog.

Display en functies
Op het grote display lees je gemakkelijk de instellingen voor resttijdweergave, eindtijduitstel, programmastatus en andere extra functies. De resttijdindicatie geeft de duur aan tot het einde van het programma maar je ontvangt ook een signaal zodra een programma klaar is. Daarnaast is deze droger voorzien van binnenverlichting/trommelverlichting, kinderbeveiliging op de deur en een antiVibration design wat zorgt voor meer stabiliteit en stilte.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review
Valt gelijk op hoe groot de inhoud van de (verlichte) trommel is. De machine heeft een groot aantal vaste programma's waarmee je eigenlijk iedere 'droogklus' wel kunt klaren. Qua geluid valt het ook wel mee, je hoort op de achtergrond zachtjes de warmtepomp draaien. De was komt er goed gedroogd en vrijwel kreukvrij uit. Dat alles tegen een A++ energieverbruik.
Score: 8.9
Siemens:
Review
Na advies hebben wij voor deze Siemens WT47O5C2NL gekozen met alle tevredenheid. VEEL MINDER rest stof/pluis in huis dan de vorige. De was is echt snel droog en zachter dan ooit. Het bijgeluid van de compressor vonden we de eerste 3 beurt opvallend maar zeker niet irritant. Nu valt het ons niet eens meer op. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat er ook een nieuwe Siemens wasmachine onder deze droger staat.
Score: 9.6
Witgoedhuis.nl:
Review
Met een stel kleine kinderen en een klussende man wordt deze droger dan ook veelvuldig gebruikt! Door de grote trommel kan er veel tegelijk in wat er prettig is. Door de verschillende instellingen in de mate van drogen van het wasgoed kun je goed aangeven wat je wensen zijn. Het apparaat is erg makkelijk te bedienen en geeft duidelijk aan hoe lang het programma gaat duren.
Score: 10.0
Kieskeurig:
Review
Goede droger, laag energie verbruik. Veel mogelijkheden eenvoudig te bedienen relatief stil. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. De ruimte waar de droger staat blijft droog, dat was bij de vorige warmtepomp droger niet het geval altijd veel vocht in de ruimte na gebruik is verledentijd met dit apparaat. Mooie grote vulopening en extra rekje voor schoenen te drogen.
Score: 9.1


Conclusie

De Siemens wt47o5c2nl iQ700 is een energiezuinige condensdroger met energielabel A++. De iSensoric Premium warmtepompdroger met WLAN verbindingsmogelijkheden en Home Connect: eenvoudig te bedienen met de app, waar en wanneer u maar wilt. Het design is strak en mooi om te zien. De droger heeft een zelfreinigende condensor, zodat je deze nooit meer zelf hoeft schoon te maken. Het geluid van de compressor is hoorbaar. Dit is geen hard geluid. De deur van de Siemens droger is niet omkeerbaar. Met veel droogprogramma's heb je altijd genoeg keuze. Kieskeurig de wt47o5c2nl het predicaat Best Review heeft toegekend.

9.4
 • Energiezuinig • Droogt uitstekend • Grote vulopening • Stil
 • Geluid van de compressor is te horen • Langere looptijd • Deur niet omkeerbaar
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt47o5c2nl iQ700 extraKlasse
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt47o5c2nl iQ700 extraKlasse is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 899,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Mei 2017, December 2016
  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt47o5c2nl iQ700 extraKlasse

  icon: Siemens wt47o5c2nl iQ700 extraKlasse

  Siemens - Wasdroger - Best Reviewed Kieskeurig - Deze warmtepompdroger is energiezuinig, stil en heeft een groot vulcapaciteit van 8 kg. De Siemens wt47o5c2nl heeft een zelfreinigende condensor voor een blijvend laag energieverbruik. Energiezuinig wasdroger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige droger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt47o5c2nl kopen, omdat hij energieklasse...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen