Wasmachine review

Review Miele wmv960 wps W1 TwinDos Duur, maar zeer goed!

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Was gaat een stuk gemakkelijker door de vele handige functies op de Miele wmv960 wps W1. De wasmachine beschikt over een kledingbeschermende trommel voor maar liefst 9 kilogram wasgoed en 16 verschillende wasprogramma's. De wasprogramma's kunt je selecteren op het touchscreen of gewoon op je smartphone.

Automatische wasmiddeldosering 
De wasmachine bepaald zelf hoeveel wasmiddel er nodig is en wast jouw kleding zorgvuldig en efficient in 60 minuten schoon met Powerwash 2.0. De Twindos machine maakt hierbij ook gebruik van Steamfinish. Door stoom toe te voegen aan het wasprogramma heb je minder strijkwerk achteraf. Tenslotte is deze wasmachine bijzonder energiezuinig. Met zijn water- en beladingssensor weet je zeker dat je nooit teveel water of energie verbruikt. Vandaar ook het A+++-40% energielabel.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Miele wmv960 wps W1 TwinDos PowerWash
Ondanks vele menu's toch eenvoudig te bedienen. Nadeel is uiteraard de prijs. Nogal een duur product. Wel een zeer goed apparaat. Dus mocht je het geld ervoor over hebben, zeker een aanrader. Het product bevalt mij wegens de veelzijdige programma's zelfs designer kleding dat alleen geschikt is voor handwas kan je in de wasmachine doen.
Score: 8.6
Good Housekeeping Institute:
Review Miele wmv960 wps W1 TwinDos PowerWash
The Miele has an impressive appearance and quite an advanced design; it is entirely controlled by touchscreen and the display is clear and uncluttered. The washing programs and options can be easily selected and the screen is very responsive. Scoring well for its energy and water usage, this machine is noticeably quiet. It delivers amazing results in terms noise, and water and electricity consumption.
Score: 8.2


Conclusie

Eens!, dit is een dure wasmachine, maar deze Miele wasmachine heeft eigenlijk wat je mag verwachten van een wasmachine, en meer. De machine is super zuinig, heeft veel wasprogramma's die aansluiten op je wasbehoefte, hoog toerental om de was goed droog te centrifiguren, automatische wasmiddeldosering voor de juiste hoeveelheid wasmiddel en heeft een stoomfunctie die het wasgoed al deels strijkt in de trommel.

8.4
 • Gebruiksvriendelijk • Energiezuinig • Goed wasresultaat
 • Duur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wmv960 wps W1 TwinDos PowerWash
  Prijzen vergelijken

  Miele wmv960 wps W1 TwinDos PowerWash is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 2.199,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -40%

  Miele wmv960 wps W1 TwinDos PowerWash

  icon: Miele wmv960 wps W1 TwinDos PowerWash

  Miele - Wasmachine - Met een laadvermogen van maar liefst 9 kg, is deze wasmachine uitermate geschikt voor de grotere huishoudens. Daarnaast is deze wasmachine met zijn energieklasse van A+++ -40% ook zeer energiezuinig, dus goed voor het milieu en je bespaart jaarlijks ook nog eens op je energierekening! Deze wasmachine beschikt over 24 verschillende wasprogramma's die eenvoudig te bedienen zijn...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen