Wasmachine review

Review AEG l8fe96es Lavamat OkoMix beschermt de vezels

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Heerlijk verzorgend

Zeer energiezuinige wasmachine met grote trommel voor 9 kg, 1600 toerental en ProSteam-technologie dat zorgt dat je kleding er langer netjes uitzien, door kreukels tot wel een derde te verminderen. Tevens heeft deze machine ÖKOMix-technologie waar het wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen.

In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen. Het is de eerste technologie voor wasmachines ooit die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.

Met ProSense-technologie wordt elke lading wasgoed automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en je basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie. Dankzij DirectSpray maakt de wasmachine efficiënter gebruik van water. De was wordt tijdens het wasprogramma voortdurend besproeid, zodat de hele lading gelijkmatig wordt bevochtigd. DirectSpray helpt bovendien de prestaties verbeteren door ervoor te zorgen dat het vooraf gemixte mengsel van water, wasmiddel en wasverzachter gelijkmatiger over de lading wordt verdeeld.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review AEG l8fe96es Lavamat OkoMix
Machine maakt constant een brom/zoemend geluid. Bij de langere programma's kan dat dus drie uur lang zijn. Witte was wordt niet zo schoon als in mijn vorige machine, ook niet met voorwas. Bedieningspaneel heeft verschillende soorten knoppen, sommige knoppen zijn moeilijk zichtbaar waar gedrukt / aangeraakt moet worden.
Score: 6.0
AO.nl:
Review AEG l8fe96es Lavamat OkoMix
We zijn heel erg blij en tevreden met deze mooie wasmachine. Onze nieuwe droger wordt ook een AEG. Deze AEG wasmachine is duidelijk en makkelijk te bedienen. Er zitten heel veel goede wasprogramma's op en heeft een grote deuropening. Zelfs ik draai tegenwoordig graag een was! Iets wat ik voorheen niet vaak deed. Zeer goed. Hij voldoet aan de verwachtingen die ik heb van de machine.
Score: 9.2
Bol.com:
Review AEG l8fe96es Lavamat OkoMix
Super krachtige wasmachine met veel verschillende functies! Pluspunt dat je de tijd ook minder kang kan instellen en op "eco-stand" kan zetten. Stoomfunctie voor hemden te stomen werkt heel goed! Gebruiksvriendelijk voor het beladen , grote trommelopening. Eenvoudig in gebruik, geen handleiding nodig.
Score: 9.0
Coolblue:
Review AEG l8fe96es Lavamat OkoMix
Super machine, zeer stil en zeer goed was en droogresultaat. Grote trommel is prettig in groot gezin. Er kan veel was in en apparaat is makkelijk te bedienen. Apparaat maakt niet veel geluid. Programma's op lagere temperatuur is voor minder kg. Erg handig om verschillende aantal kleding te wassen en een stoombehandeling te gebruiken.
Score: 9.1
Witgoedhuis.nl:
Review AEG l8fe96es Lavamat OkoMix
Wij hebben een gezin van 5 en wassen dus veel, deze machine is perferct voor ons met de 9Kg trommel en zijn degelijke bouw. De bediening is erg gebruiksvriendelijk en de overbeladingscontrole is een waardevolle functie. Gegeven de degelijke bouw, energiezuinigheid en functies (bv stoom) dus veel waar voor je geld,
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review AEG l8fe96es Lavamat OkoMix
We hebben een wasmachine en een warmtepompdroger van AEG gekocht. Zijn super blij met deze beide producten. Prijs en kwaliteit verhouding zijn prima. Mooie grote trommel voor een gezin van 5. Makkelijk te bedienen, een sieraad in huis. Zelf de man kan nu de was doen. Werken naar behoren en zijn een stuk stiller dan die we hadden.
Score: 9.0


Conclusie

Dit is een machine die door veel mensen goed wordt beoordeeld. Door de mooie grote trommel is het geschikt voor een gezin van bijvoorbeeld vijf personen. Soms is er nog moeite met het bedieningspaneel, zo heeft verschillende soorten knoppen, waarvan er bij sommige knoppen moeilijk zichtbaar is waar gedrukt moet worden. Daarentegen zitten er heel veel goede wasprogramma’s op. Pluspunt is dat je de tijd ook minder lang kan instellen of op "eco-stand" kan zetten. Stoomfunctie voor hemden werkt ook heel goed!

8.6
 • Stoomfunctie • Grote trommel • Overbeladingscontrole
 • Bedieningspaneel • Wastijd duurt lang
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG l8fe96es Lavamat OkoMix
  Prijzen vergelijken

  AEG l8fe96es Lavamat OkoMix is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 649,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 679,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 679,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -50%

  AEG l8fe96es Lavamat OkoMix

  icon: AEG l8fe96es Lavamat OkoMix

  AEG - Wasmachine - Zeer energiezuinige wasmachine met grote trommel voor 9 kg, 1600 toerental en ProSteam-technologie dat zorgt dat je kleding er langer netjes uitzien, door kreukels tot wel een derde te verminderen. Tevens heeft deze machine ÖKOMix-technologie waar het wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen