Wasmachine review

Review Bosch waw32592nl Serie 8 zorgeloos vlekken verwjideren

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Reken af met vlekken

Deze machine heeft meerdere voordelen, naast dat hij enorm zuinig is heeft hij ook nog eens vele handige specialiteiten. Zo is het apparaat voorzien van een EcoSilence Drive, hierdoor zul je nooit meer last hebben van het luide geluid van de wasmachine, dankzij de koolborstelloze motor is de machine namelijk extreem stil én je krijgt ook nog eens 10 jaar garantie op de motor.

Daarnaast is hij ook voorzien van trommelreiniging waardoor je je was nooit hoeft te wassen in een vervuilde trommel, dit maakt je was nóg schoner dan in de meeste andere machines. Over de vlekken in je kleding hoef je je al helemaal geen zorgen meer te maken, er zit namelijk een vlekkenautomaar in de machine die de 4 meest voorkomende vlekken gericht verwijdert. Tot slot is het enorm zuinige apparaat ook nog eens voorzien van Comfortcontrol met verbruiksindicatie. 

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch waw32592nl kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bosch:
Review Bosch waw32592nl Serie 8
Het is een fijne wasmachine waar een hoop was in kan. Veel keuze in wasprogramma's, ook als je minder was wilt wassen. Duidelijk display, timer enz. Makkelijke bediening. Wast lekker schoon met weinig wasmiddel. Maakt erg weinig geluid. Duurzaamheid klik ik aan op 5 sterren, maar daar kan ik na een paar dagen gebruik nog niks over zeggen. Er zit een lampje in de trommel maar daar zie ik het nut niet van in. Verder alleen maar positieve dingen!
Score: 9.4
Witgoedhuis.nl:
Review Bosch waw32592nl Serie 8
Een fijn wasmachine en makkelijke bedienening. Vanwege de lange levensduur van onze vorige Bosch wasmachine (11 jaar met intensief gebruik) voldoende reden om nu weer een Bosch wasmachine te kopen. Prijs- kwaliteit verhouding uitstekend. Gebruiksmogelijkheden staan duidelijk aangegeven op de wasmachine alsmede meerdere bespaarmogelijkheden op energie.
Score: 8.7
Kieskeurig:
Review Bosch waw32592nl Serie 8
Zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo. Mooi display en grote verlichte trommel.
Score: 9.0


Conclusie

Een fijne wasmachine met makkelijke bediening. Zo heeft de machine een duidelijk display en timer. Er is veel keuze verschillende opties en mogelijkheden, ook handig als je minder was wilt wassen. Makkelijke bediening. Wast lekker schoon met weinig wasmiddel. Maakt verder erg weinig geluid. De aangegeven 9 kg trommel, kan alleen niet volledig worden benut. Door het lage water gebruik moet je soms opletten dat je de wasmachine niet te vol doet.

9.0
 • Bediening is makkelijk • Gebruik van weinig wasmiddel • Zuinig
 • Trommel wordt niet volledig benut
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch waw32592nl Serie 8
  Prijzen vergelijken

  Bosch waw32592nl Serie 8 is onder andere te koop bij

  Begrijpt 't

  € 799,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 799,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Die doet het

  € 799,-

  Geen voorraad

  Ga naar EP.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Top product Kieskeurig Best Reviewed

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 9
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1500
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73
  Energieklasse A+++

  Bosch waw32592nl Serie 8

  icon: Bosch waw32592nl Serie 8

  Bosch - Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Deze machine heeft meerdere voordelen, naast dat hij enorm zuinig is heeft hij ook nog eens vele handige specialiteiten. Zo is het apparaat voorzien van een EcoSilence Drive, hierdoor zul je nooit meer last hebben van het luide geluid van de wasmachine, dankzij de koolborstelloze motor is de machine namelijk extreem stil én je krijgt ook nog eens 10...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen