Wasmachine review

Review Bosch wawh2673nl i-Dos Serie 8 met goede reiniging

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Voor elk soort wasgoed

Deze super zuinige wasmachine is voorzin van i-Dos, naast dat de machine energie zuinig is, is hij ook nog eens zuinig met uw wasmiddel. Door deze handige tool wordt de hoeveelheid wasmiddel automatisch afgestemd met uw vuile was. Het apparaat is ook nog eens enorm slim, met de Home Connect App kan je waar je ook bent contact maken met je wasmachine, je bent vanaf nu niet meer aan huis gekluisterd door die enorme bergen wasgoed. Tot slot is de machine ook nog eens voorzien van Comfortcontrol  en trommelreiniging, schooner kan je je was niet krijgen met deze wasmachine. 

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch wawh2673nl kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bosch:
Review Bosch wawh2673nl iDos Serie 8
De reden waarom wij voor deze machine gekozen hebben, is omdat wij altijd een goede ervaring hebben met Bosch. Daarbij spreekt het automatisch doseersysteem ons erg aan. Nooit meer te veel of te weinig doseren. Ook prettig is de grote trommel met led verlichting. Met de ingebouwde Wifi functie is het makkelijk om je programma te volgen via je smartphone of tablet. Een dikke aanrader dus!
Score: 9.5
Witgoedhuis.nl:
Review Bosch wawh2673nl iDos Serie 8
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een ander merk nu echt gekozen voor een Bosch wasmachine. Doorslaggevend was de vriendelijke prijs in relatie tot een mooi, goed en vooral zuinig product. Met name het intelligente doseersysteem en de mogelijkheid om de machine op afstand te bedienen spraken erg aan. Dit is in combinatie met de diverse wasprogramma's echt een verbetering dat leidt tot meer gemak en zuiniger gebruik. Gaan hier zeker weer jaren plezier van hebben.
Score: 8.7
Expert:
Review Bosch wawh2673nl iDos Serie 8
Mijn ervaring is dat het een prima product is. Wast schoon, is vrij stil en je doet alleen je wasgoed erin en de wasmachine doet de rest. Er zit WiFi op dus bedienbaar met tablet en telefoon.
Score: 9.5
Kieskeurig:
Review Bosch wawh2673nl iDos Serie 8
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Goed wasresultaat, mooie grote trommel. prettig dat machine zelf het wasmiddel doseert. Wat is deze machine heerlijk stil. Je merkt nauwelijks dat hij aanstaat. Ook heel handig dat je nog een kleding stuk later kunt toevoegen. Grote trommel ideaal met kinderen. Voor alles een eigen programma zelfs een allergie programma. Makkelijk te bedienen.
Score: 9.1


Conclusie

Een goed prijs-kwaliteitsverhouding, dat heeft deze wasmachine van Bosch. Erg prettig is dat de wasmachine het wasmiddel zelf doseert. Het is een stille machine, waarbij je nauwelijks merkt dat hij aanstaat. Nog een voordeel is dat je ook een kledingstuk later aan de wasmachine kunt toevoegen. De grote trommel is ideaal met kinderen. Voor alles is er een eigen programma, ook een allergie programma. Daarnaast is de Bosch makkelijk te bedienen. Er zit Wi-Fi op dus bedienbaar met tablet en telefoon.

9.2
 • Bediening met app • Grote trommel • Allergie programma
 • Zwaar
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wawh2673nl iDos Serie 8
  Prijzen vergelijken

  Bosch wawh2673nl iDos Serie 8 is onder andere te koop bij

  De winkel van ons allemaal

  € 879,-

  Voor 22:00 uur besteld, dinsdag in huis

  Ga naar Bol.com

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 998,-

  Op voorraad

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Begrijpt 't

  € 999,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 9
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1500
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73
  Energieklasse A+++

  Bosch wawh2673nl iDos Serie 8

  icon: Bosch wawh2673nl iDos Serie 8

  Bosch - Wasmachine - Deze super zuinige wasmachine is voorzin van i-Dos, naast dat de machine energie zuinig is, is hij ook nog eens zuinig met uw wasmiddel. Door deze handige tool wordt de hoeveelheid wasmiddel automatisch afgestemd met uw vuile was. Het apparaat is ook nog eens enorm slim, met de Home Connect App kan je waar je ook bent contact maken met je wasmachine, je bent vanaf nu niet meer aan...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen