Wasdroger review

Review Miele tkg850 wp FragranceDos; een kind kan de was doen

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Slim en verstandig 

Deze warmtepompdroger neemt jou heel wat droogwerk uit handen. Hij is geschikt voor 8 kilogram wasgoed en beschikt over vele droogprogramma's. Zo is hij heel voorzichtig met delicate stoffen als wol en zijde, zorgt hij ervoor dat je spijkerbroek geen strepen krijgt en heeft hij een speciale aanpak voor sportkleding. Voor snelle wasjes is er een snel programma, daarmee kun je kleine beladingen kort en snel wassen en voor het 'luchten' van kleding en knuffels kies je voor een programma met koude lucht. Zo is alles snel weer fris. Niet fris genoeg? FragranceDos maakt je wasgoed niet alleen zacht, maar geeft het ook een heerlijke geur.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele tkg850 wp kopen, omdat hij de energiezuinigste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A++.

SteamFinisch, minder strijken door de toevoeging van stoom
Bij Miele begrijpen we dat strijken niet één van je favoriete bezigheden is. De nieuwe drogers zijn daarom voorzien van SteamFinish met het speciale programma gladstrijken. Zo ben je voortaan minder tijd kwijt aan strijken. Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, die door de warme drooglucht opwarmt. De ontstane stoom dringt tot diep in de textielvezels door en maakt het wasgoed zichtbaar gladder.

Best Reviewed Kieskeurig
De Miele tkg850 kopen of vergelijken met andere wasdrogers is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de consumentenwebsite kieskeurig.nl de Miele tkg850 het predicaat Best Reviewed heeft toegekend.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review
Je merkt aan alles dat Miele staat voor kwaliteit. Stoot weinig vocht,warmte en stof uit! Vaak hij is eerder klaar dan de prognose in het begin van het programma berekent hij doet er ongeveer net zo lang over als mijn oude condensdroger dus echt een groot pluspunt :) Steamfinish werkt echt mits je trommel te voel doet. FragranceDos ruikt zalig! Alleen is het even oefenen hoe je dat in het filter plaatst.
Score: 9.5
Media Markt:
Review
Dit apparaat overtreft al onze verwachtingen, en die waren hoog! Wat een gebruikersgemak, tot in de puntjes afgewerkt de kwaliteit straalt ervan af: echt Miele! De was droogt prima, veel keuzemogelijkheden tot allerlei verschillende programma's. Top droger, is wat aan de dure kant maar daar krijg je een hoop degelijkheid voor terug.
Score: 8.0
Kieskeurig:
Review
De droger is fluister stil en energiezuinig .en doet wat ik van en droger verwacht. De twindos systeem stelt me niet teleur, hij haalt de vlekken weg en de was ruikt lekker fris. Het licht in de droger is ook erg handig. Ik kan geen negatieve punten vinden die betrekking hebben op deze droger. Erg prettig dat er veel in de trommel past. Vooral handig voor mensen met grote gezinnen.
Score: 8.0


Conclusie

De wasdroger scoort enorm hoog, dat is ook niet gek want het apparaat is voorzien van veel programma's en is vooral voor grote gezinnen een enorme uitkomst door zijn grote trommel. Je hebt ook niet veel instructies nodig; een kind kan de was doen, doordat ie erg makkelijk in gebruik is. Een nadeel is echter wel dat de trommel maar één richting op draait waardoor beddengoed soms in elkaar gedraaid raakt. Maar daarnaast is het een erg fijne machine die een lekkere geur achter laat bij uw gedroogde wasgoed. 

8.5
 • Grote trommel • Zuinig • Veel programma's • Makkelijk in gebruik
 • Trommel draait maar een richting op • Lange duur van programma's
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele tkg850 wp FragranceDos
  Prijzen vergelijken

  Miele tkg850 wp FragranceDos is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.099,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.299,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Top product Kieskeurig Best Reviewed

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A+++

  Miele tkg850 wp FragranceDos

  icon: Miele tkg850 wp FragranceDos

  Miele - Droger - Kieskeurig Best Reviewed - Deze warmtepompdroger neemt jou heel wat droogwerk uit handen. Hij is geschikt voor 8 kilogram wasgoed en beschikt over vele droogprogramma's. Zo is hij heel voorzichtig met delicate stoffen als wol en zijde, zorgt hij ervoor dat je spijkerbroek geen strepen krijgt en heeft hij een speciale aanpak voor sportkleding. Voor snelle wasjes is er een snel...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen