Wasmachine review

Review AEG l7fe96es ProSteam met anti-allergieprogramma

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Minder kreukels en fijnere was

Zuiniger wassen én minder strijken? Met de ProSteam-technologie en de PlusSteam-optie op de AEG L7FE96ES wasmachine kan het. Met een vulgewicht van 9 kilo en de ProSense-technologie van AEG is dit de ideale wasautomaat voor grotere gezinnen. De AEG L7FE96ES wasautomaat biedt net dat beetje meer. Deze energiezuinige wasautomaat is evenals de andere wasmachines van AEG uitgerust met AEG’s ProSense-technologie, die de lading wasgoed weegt en de wastijd en het energie- en waterverbruik automatisch aanpast naar de hoeveelheid was in de trommel.

Zo kun je gerust één kledingstuk wassen zonder energie of water te verspillen. Daarnaast biedt de wasautomaat de keuze uit tien wasprogramma’s, waaronder programma’s voor katoen, synthetische kleding, fijne was, wol, een anti-allergieprogramma en een programma speciaal voor outdoor- en sportkleding. Met startuitstel kun je de start van een wasprogramma uitstellen tot bijvoorbeeld de daluren. De ProSteam-technologie van AEG zorgt ervoor dat je overhemden er langer netjes uit blijven zien doordat de hoeveelheid kreukels tot wel een derde wordt verminderd. Zo blijven de vezels beter beter bestand tegen slijtage door het wassen.

De AEG l7fe96es wasmachine heeft een speciaal opfrisprogramma met stoom voor gekreukte kleding. Deze korte programma’s verwijderen geurtjes en zorgen dat er minder kreukels in droge stoffen komen. Zo kun je je favoriete overhemd of shirt even kort opfrissen voor je het aantrekt. Je kunt een wasbeurt ook afsluiten met een stoomcyclus, zodat strijken nauwelijks nog nodig is. De AEG l7fe96es heeft energielabel A+++ (30%) en verbruikt 0,81 kWh stroom per 54 liter water voor een volle wastrommel met 9 kg aan wasgoed. Omdat de machine zelf het gewicht van je wasgoed weegt, en het gekozen wasprogramma afstemt op de hoeveelheid was, hoef je geen keuze te maken voor hele of halve belading. Ten slotte is de AEG l7fe96es uitgerust met een anti-schuim spoelsysteem en zorgt een extra spoelbeurt aan het einde van een wascyclus dat de laatste restjes wasmiddel worden weggespoeld.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Media Markt:
Review AEG l7fe96es ProSteam
Heb deze machine nu een week en ben er enorm blij mee . Ziet er heel mooi uit ,wast prima ! Veel programma,s ,ook een hele korte van 20 min . De machine is heel stil ! Ben al een paar keer wezen kijken ,dacht dat hij klaar was ! Maar nee hij was nog bezig . Hij staat naast de open keuken . Zelfs in de huiskamer horen wij hem niet .Hele grote trommel waar lekker veel in kan . Kortom een geweldige machine !!
Score: 9.5
Kieskeurig:
Review AEG l7fe96es ProSteam
Mooi, ruim en stille wasmachine. Kan gerust 's nacht draaien zonder dat anderever last van hebben. Kan zeer veel was in en dat scheelt weer extra draaitijd. goede kwaliteit prijsverhouding 1600 toeren 9kg inhoud 30 procent minder kreukels was komt er zo goed als droog uit.
Score: 9.0
AEG:
Review AEG l7fe96es ProSteam
Wat ben ik blij met mijn nieuwe wasmachine deze is voorzien van snufjes zodat ik zuiniger met stroom kleine wasjes kan laten draaien. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en hoop dat ik lang plezier van dit apparaat mag hebben. Als ik mijn zus vertel hoe tevreden ik ben met dit apparaat en ik haar vertel wat hij allemaal kan zegt ze dat als ik praat over mijn wasmachine dat mijn ogen dan twinkelen of ik het over een nieuwe liefde heb.
Score: 9.5


Conclusie

Met deze machine mag je enorm blij zijn. Hij ziet er goed uit en wast prima. Er is een goed prijs-kwaliteitverhouding. De machine heeft namelijk veel programma’s, zowel lange als korte (rond de 20 min.). Er kan veel, met een inhoud van 9kg, was in de trommel, dat scheelt extra draaitijd. Er ontstaan minder kreukels en de was komt er zo goed als droog uit. Verder is het fijn dat de machine is voorzien van snufjes zodat er zuiniger met stroom kan worden gedraaid.

9.3
 • Variatie programma's • Prijs-kwaliteit • Grote trommel
 • Niet stil • Gevoeligheid toetsen is hoog
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG l7fe96es ProSteam
  Prijzen vergelijken

  AEG l7fe96es ProSteam is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 650,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 9
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77
  Energieklasse A+++

  AEG l7fe96es ProSteam

  icon: AEG l7fe96es ProSteam

  AEG - Wasmachine - Zuiniger wassen én minder strijken? Met de ProSteam-technologie en de PlusSteam-optie op de AEG L7FE96ES wasmachine kan het. Met een vulgewicht van 9 kilo en de ProSense-technologie van AEG is dit de ideale wasautomaat voor grotere gezinnen. De AEG L7FE96ES wasautomaat biedt net dat beetje meer. Deze energiezuinige wasautomaat is evenals de andere wasmachines van AEG...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen