Wasmachine review

Review Samsung ww90k6605sw AddWash met Smart Control

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Voorzichtig met kleding

Met de AddWash functie voeg je tijdens de cyclus eenvoudig en snel vergeten kledingstukken toe. Maar dat is niet alles, de EcoBubble technologie zorgt voor een krachtige reiniging van wasgoed zonder de structuur van de stof aan te tasten. Wasmiddel wordt omgezet in kleine schuimbubbels die de stof snel binnen dringen en het vuil moeiteloos van de vezels verwijderen. Je kledingstukken komen als nieuw uit de trommel.

De slimme technologie van dit Samsung model biedt een heleboel mogelijkheden. Vanuit elke plek in de woning en zelfs vanuit de werklocatie of fitnessclub kun je met je smartphone de digitale functies van de wasmachine bedienen. Onder andere de wastijd instellen, de cyclus starten of pauzeren en de eindmeldingen bijhouden.Smart Control verstuurt een melding naar je telefoon wanneer de spoelronde start.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Kieskeurig:
Review Samsung ww90k6605sw AddWash
Het is een goeie wasmachine. Deze doet precies wat hij moet doen en is ook gelijk energie zuinig. Het voordeel is dat je via de app weet wat de machine aan het doen is. Nu weet je gelijk wanneer hij klaar is. Daarnaast is het handig om de machine vast te vullen en op afstand de machine aan te zetten. Wasmachine is stil en ik kan er lekker veel in kwijt met trommel van 9kg.
Score: 8.4
Wasmachine Site:
Review Samsung ww90k6605sw AddWash
De Samsung wasmachine wast per wasbeurt tot wel 9 kg wasgoed schoon en fris. Het heeft 15 verschillende wasprogramma's, daardoor is er altijd wel een geschikt wasprogramma voor je wasgoed. Hij is stil door het toerental van 1600. Super zuinig en daardoor goed voor het milieu. Het is een mooie machine die lekker schoon gaat wassen En de app is super handig!
Score: 8.1


Conclusie

Het een goede en zuinig wasmachine, deze was per wasbeurt tot wel 9 kg wasgoed schoon en fris. Hij doet precies wat hij zou moeten doen. En de app is super handig! Nu weet je gelijk wanneer hij klaar is. Daarnaast is het handig om de machine alvast te vullen en op afstand de machine aan te zetten. De wasmachine is stil en je kan er lekker veel was in kwijt. Door ecobubble systeem komt de was ook met ernstige vlekken er schoon uit.

8.3
 • Grote trommel • Gebruik van app • Stil
 • Programma's zijn lang • Veel onderhoud
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww90k6605sw AddWash
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww90k6605sw AddWash is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 636,-

  Op voorraad

  Ga naar Media Markt

  Dat is zeker

  € 699,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 699,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 9
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
  Energieklasse A+++

  Samsung ww90k6605sw AddWash

  icon: Samsung ww90k6605sw AddWash

  Samsung - Wasmachine - Met de AddWash functie voeg je tijdens de cyclus eenvoudig en snel vergeten kledingstukken toe. Maar dat is niet alles, de EcoBubble technologie zorgt voor een krachtige reiniging van wasgoed zonder de structuur van de stof aan te tasten. Wasmiddel wordt omgezet in kleine schuimbubbels die de stof snel binnen dringen en het vuil moeiteloos van de vezels verwijderen. Je kledingstukken...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen