Wasmachine review

Review LG f1412kg Direct Drive ideaal voor een groot gezin

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Bespaar veel energie 

Energiezuinig en stil: dat zijn de meest kenmerkende eigenschappen van de LG f1412kg. Eén van de meest ruime wasmachines die er bestaat, want deze wasmachine heeft een laadvermogen van 12 kilo. Ideaal voor grote gezinnen. De ruime wastrommel is hierdoor geschikt voor het wasgoed van 6 personen of meer. Zit tussen de bergen wasgoed onverhoopt die favoriete trui die je over een uurtje aan wil? Met het TurboWash wasprogramma doe je 'm al na 49 minuten in de droger en wordt de trui ook nog eens een stuk energiezuiniger gewassen. De koolborstelloze Direct Drive motor produceert tijdens het centrifugeren maximaal 70 decibel; stiller dan de deurbel die gaat wanneer jij je trui weer schoon aantrekt.

De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstel loze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, ontstaat er vrijwel geen onnodige frictie dat voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen zorgt. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur. LG TurboWas brengt de tijdsduur van een wasprogramma terug tot slechts 59 minuten. Daarnaast snijdt TurboWash stevig in de energiekosten. Zo wordt het elektriciteitsverbruik teruggebracht naar 15 procent en het waterverbruik naar 40 procent. Doe de was in minder tijd dan ooit en bespaar ook nog eens op de elektriciteitsrekening!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review LG f1412kg Direct Drive
Ik heb deze wasmachine nu 1 week in gebruik na 12 jaar gebruik te hebben gemaakt van een Zanussi. Wat een genot om van een 7kg naar een 12kg over te stappen. Alles past nu in de machine, dekbedden, kussens, opgespaarde was je noemt het maar op en het past. De machine is erg stil in gebruik en droogt met 1400 toeren ook alles goed droog.
Score: 8.7
Media Markt:
Review LG f1412kg Direct Drive
Wassen is niemands favoriete activiteit, maar met deze wasmachine van LG wordt het een stuk plezieriger. De wasmachine is namelijk heel makkelijk in gebruik en er is voor iedere soort was een makkelijk te kiezen programma. De F1412KG wasmachine is relatief stil, wat aangenamer is als je laat in de avond nog snel een wasje wilt doen.
Score: 8.0
Wehkamp:
Review LG f1412kg Direct Drive
Na ruim 10 jaar gaf onze oude wasmachine er de brui aan. We zochten een stille en zuinige nieuwe machine met grote trommelinhoud en kwamen zodoende uit op de LG F1412KG. We hebben de machine nu kort in gebruik, maar wat een verschil met onze oude! De wasmachine staat in de bijkeuken en waar we bij onze oude machine duidelijk konden horen dat deze aan het draaien was, is de LG echt heel stil.
Score: 8.0
Kieskeurig:
Review LG f1412kg Direct Drive
We zijn heel blij en tevreden met deze wasmachine. Wat een keuze-mogelijkheden aan wasprogramma's. Vergeleken met onze oude machine zijn er een heleboel programma's bijgekomen, zoals een voor sportkleding, dons, delicaat en vlekverwijdering. Aangezien we een gezin met kinderen zijn, hebben we behoorlijk veel was en is de grote trommel van 12 kilo ideaal.
Score: 8.2


Conclusie

Ideaal voor een groot gezin, met een vulgewicht van 12kg past alles in de machine, zoals dekbedden, kussens, opgespaarde was, je noemt het maar op en het past. Met deze wasmachine van LG wordt het wassen een stuk plezieriger. De wasmachine is namelijk heel makkelijk in gebruik en er is voor iedere soort was een programma en droogt met 1400 toeren ook alles goed droog. De wasmachine is relatief stil, wat aangenamer is als je laat in de avond nog snel een wasje wilt doen.

8.2
 • Grote trommel • Veel programma's • Stil
 • Programmaduur • Geen stoomfunctie
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  LG f1412kg Direct Drive
  Prijzen vergelijken

  LG f1412kg Direct Drive is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 799,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.099,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 12
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 70
  Energieklasse A+++

  LG f1412kg Direct Drive

  icon: LG f1412kg Direct Drive

  LG - Wasmachine - Energiezuinig en stil: dat zijn de meest kenmerkende eigenschappen van de LG f1412kg. Eén van de meest ruime wasmachines die er bestaat, want deze wasmachine heeft een laadvermogen van 12 kilo. Ideaal voor grote gezinnen. De ruime wastrommel is hierdoor geschikt voor het wasgoed van 6 personen of meer. Zit tussen de bergen wasgoed onverhoopt die favoriete trui die je over een...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen