Wasmachine review

Review LG fh4g1bcs2 TwinWash Main Washer dubbel goed!

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Unieke wasmachines met twee trommels! Het wasgoed van meer dan 5 personen komt in een mum van tijd schoon en kreukvrij uit de Main Washer van deze LG TWINWash machine. Deze zeer zuinige A+++-60% wasmachine beschikt namelijk over TurboWash en een stoomprogramma. Vul de trommel met 12 kilo wasgoed, maak een keuze uit de 14 programma's en druk op start. De TurboWash functie voegt tijdens het wassen extra water toe, zodat wasmiddel dieper in de stof dringt. Na het wassen en centrifugeren stoomt de LG wasmachine je kleding, als je dat wilt, met een korte TrueSteam stoomcyclus. De stoom ontkreukt je kleding en verwijdert 99% van de allergenen, stof en huisstofmijt. Zo komt een hele wasmand kleding schoon en bijna kreukvrij uit de trommel.

Voor het volledige TWINWash systeem, bestaande uit twee trommels, heb je naast dit model ook de LG fh8G1mini TWINWash Mini Washer nodig. Wanneer je deze TWINWash Main Washer combineert met de LG TWINWash Mini Washer kun je twee wassen tegelijk draaien, waardoor je de helft van de tijd bespaart. Deze wasmachine beschikt over allerlei innovatieve functies, voor een nóg beter en sneller was resultaat. Zo maakt de TrueSteam technologie functies als Anti-allergie, Steam Softener en Steam Refresh mogelijk. De TurboWash functie van deze wasmachine combineert het snel doornat maken van het wasgoed met een goede verdeling van het water. Hierdoor verkort de wastijd tot net 49 minuten, maar met betere wasprestaties. En wanneer je wasgoed vergeten bent, kun je dit tijdens het wasprogramma nog toevoegen dankzij de special ‘Wasgoed toevoegen’-knop.

Let op! De LG TWINWash wasmachine bestaat uit 2 machines
Bij de Main Washer fh4g1bcs2 wordt de Mini Washer fh8g1mini NIET standaard meegeleverd. Deze zijn wel te combineren en in combinatie met elkaar wordt deze set de TWINWASH genoemd. Hierdoor heb je twee wasautomaten die tegelijkertijd op 1 aansluiting kunnen worden aangesloten.         

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review LG fh4g1bcs2 TwinWash Main Washer
Ik ben van de gadgets, dus de wifi verbinding en de LG app zijn top. Op afstand de status van de machine en de resttijd bekijken. Op afstand starten en stoppen van de machine. Optionele programma's downloaden naar de machine. Als de machine klaar is komt er een push bericht. In mijn geval met een smart watch komt het bericht op mijn horloge. Machine heeft optie voor stomen, wat niet alleen meer hygiene geeft, maar het strijken van overhemden is een stuk makkelijker.
Score: 9.2
Wasmachine Site:
Review LG fh4g1bcs2 TwinWash Main Washer
De TurboWash functie van deze wasmachine combineert het snel doornat maken van het wasgoed, met een goede verdeling van het water. Dankzij de twee efficiŽnte Inverter Direct Drive motoren waar deze wasmachine over beschikt wordt wasprestatie verhoogd, zonder lawaai. De LG TWINWash Main Washer beschikt over 14 wasprogrammaís voor onder andere katoen, anti-allergie en vlekverwijdering.
Score: 9.0


Conclusie

Als je niet zo'n fan bent van gadget, zijn juist de WIFI verbieding en de LG app top. Op afstand kun je de status van de machine en de resttijd bekijken, starten en stoppen. De machine heeft optie voor stomen, wat niet alleen meer hygiene geeft, maar het strijken van overhemden een stuk makkelijker maakt. De TurboWash functie van deze wasmachine combineert het snel doornat maken van het wasgoed, met een goede verdeling van het water. Het is een stille machine met 14 wasprogramma's.

9.1
 • App • Grote inhoud • Strak design
 • Sokken moeten in een waszak
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  LG fh4g1bcs2 TwinWash Main Washer
  Prijzen vergelijken

  LG fh4g1bcs2 TwinWash Main Washer is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.049,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.999,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 12
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71
  Energieklasse A+++-60%

  LG fh4g1bcs2 TwinWash Main Washer

  icon: LG fh4g1bcs2 TwinWash Main Washer

  LG - Wasmachine - Unieke wasmachines met twee trommels! Het wasgoed van meer dan 5 personen komt in een mum van tijd schoon en kreukvrij uit de Main Washer van deze LG TWINWash machine. Deze zeer zuinige A+++-60% wasmachine beschikt namelijk over TurboWash en een stoomprogramma. Vul de trommel met 12 kilo wasgoed, maak een keuze uit de 14 programma's en druk op start. De TurboWash functie voegt...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen