Wasdroger review

Review AEG t9de87cs met bediening op afstand

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Een energiezuinige machine

Een  op wifi aangesloten iSensoric premium warmtepompdroger met Home Connect en selfCleaning condensor. Deze machine is waar en wanneer dan ook- met de eenvoudig te bedienen Home Connect App in te stellen. Bijzonder zacht en voorzichtig drogen, doordat deze Siemens warmtepompdroger is voorzien van een uniek softDry trommelsysteem, welke voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur zorgt. Jouw was wordt nu nog zachter en efficiënter gedroogd.

De Siemens warmtepompdroger wt47w5h9nl is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App krijg je toegang tot, en beheert je de instellingen van, de wasmachine waar en wanneer je maar wilt. Easy Start: Selecteer het juiste droogprogramma volgens je droogvoorkeuren en type wasgoed. Bedienen op afstand: Selecteer en start droogprogramma’s waar en wanneer je maar wilt. Op afstand beheren: Altijd een eenvoudig overzicht van de status van je warmtepompdroger. Ook ontvangt je automatisch een melding wanneer de warmtepompdroger klaar is met de droogbeurt. De condensor wordt iedere keer grondig schoongemaakt tijdens het drogen. Het resultaat is een condensor zonder pluizen waarbij het stroomverbruik laag blijft.

Het unieke softDry trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe zacht-was trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review AEG t9de87cs
De droger is erg mooi vormgegeven: hij heeft een grote deur en ziet er luxe uit. Voor deze droger zijn er zoveel droogopties beschikbaar, dat het er bijna te veel zijn: I love it! Of ik nu een grote was droog, een kleine was of zelfs een delicate was… bijna alles kan in de droger. Dit scheelt heel veel ruimte op mijn droogrek, waardoor ik zelfs een kleiner rek kan gebruiken.
Score: 9.5
Coolblue:
Review AEG t9de87cs
Geeft een toon wanneer het progamma klaar is (deze toon kan je ook uitzetten). Minpunt: Het is een elektrolux machine en geen aeg Een zuinige stille wasdroger.
Score: 9.3


Conclusie

De AEG machine is mooi vormgegeven: hij heeft een grote deur en ziet er luxe uit. Voor deze droger zijn er zoveel droogopties beschikbaar, dat het er bijna te veel zijn. Of het nu een grote was is, een kleine was of zelfs een delicate was; bijna alles kan in de droger. De bediening van de droger is gemakkelijk dankzij de draaiknop. Daarnaast staan alle programma’s op de machine geschreven, waardoor 1 kiezen gemakkelijk is. Het enige knopje dat mist op deze droger is één voor een halve was. 

9.4
 • Bediening • Kinderslot • Slimme app
 • Knop voor halve was ontbreekt
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG t9de87cs
  Prijzen vergelijken

  AEG t9de87cs is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 849,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.049,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 63
  Energieklasse A+++

  AEG t9de87cs

  icon: AEG t9de87cs

  AEG - Wasdroger - De FiberPro technologie identificeert de vochtige plekken op ieder kledingstuk in de trommel, dankzij aangepaste warmteverdeling. Het resultaat is gelijkmatig gedroogde kleding, welke zacht en gemakkelijk te strijken is. Van delicate items tot je wekelijkse, gemengde lading van katoen en synthetica, het FiberPro systeem droogt nauwkeurig waardoor de zachte textuur van de vezels...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen