Wasdroger review

Review Miele twf620 wp T1 EcoDry voor ultieme frisheid

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

Slimme wasdroger van Miele

Deze stille, energiezuinige wasdroger van Miele met 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en een FragranceDos systeem voor ultieme frisheid. Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele twf620 wp kopen, omdat hij de energiezuinigste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A++.

De honingraatstructuur van de speciale Thermo-SoftCare-trommel van Miele zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Met de voorprogrammering kun je zelf instellen wanneer je het volgende wasprogramma wilt laten starten. Het kan heel veel voordeel opleveren als je nachtstroom gebruikt of als het programma precies klaar moet zijn vlak voordat je bijvoorbeeld thuis komt vanuit je werk. 

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Miele twf620 wp T1 EcoDry
Fijn om mooie energiezuinige Miele wasdroger te hebben. Pluspunt: Prima design. Past mooi op Miele wasmachine. Fijn dat ie energiezuinig is. Programma duurt lang, maar tijd wordt aangepast aan hoeveelheid wasgoed en mate van vochtigheid.
Score: 8.8
Wasmachine Site:
Review Miele twf620 wp T1 EcoDry
De warmtepompdroger is dankzij de EcoDry-technologie en onderhoudsvrije warmtewisselaar een zeer efficiŽnte en duurzame droger. Het helpt je besparen, daarom heeft de droger een energielabel van A+++. Alle textielsoorten blijven beschermd door de SoftCare-trommel met een goede structuur wat zorgt voor een gelijkmatige droging. De droger zorgt voor een lekkere frisse was.
Score: 8.0


Conclusie

Het is fijn om mooie energiezuinige Miele wasdroger te hebben met als pluspunt een prima design, die goed past op een Miele wasmachine. Met een energielabel van A+++ is hij erg zuinig. Ondanks het lage verbruik zorgt de twf620 WP voor een droge was van alle textielsoorten. De programma's duren lang, dit komt doordat de tijd wordt aangepast aan hoeveelheid wasgoed en mate van vochtigheid.  

 

8.4
 • Mooi design • droogt goed
 • Programma's duren lang
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele twf620 wp T1 EcoDry
  Prijzen vergelijken

  Miele twf620 wp T1 EcoDry is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 999,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.299,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Miele twf620 wp T1 EcoDry

  icon: Miele twf620 wp T1 EcoDry

  Miele - Wasdroger - Deze stille, energiezuinige wasdroger van Miele met 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en een FragranceDos systeem voor ultieme frisheid. Energiezuinige wasdroger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele twf620 wp kopen,...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen