Wasdroger review

Review Bosch wtw85460nl Serie 6 voor heerlijke zachte was

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Unieke structuur

Deze droger maakt gebruik van het SensitiveDrying System. De unieke trommelstructuur is zacht voor je wasgoed waardoor het langer mooi blijft. De milde, warme lucht komt van allke kanten de trommel in. De Soft droogribben in de trommel nemen je was voorzichtig mee en verspreiden deze door de trommel. Hierdoor wordt je was gelijkmatig gedroogd. Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Bosch wtw85460nl kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen. 

Met AutoDry hoef je nooit meer bang te zijn dat je kleding te lang wordt blootgesteld aan warme lucht. De Bosch meet namelijk constant de temperatuur en vochtigheid van het wasgoed. Zodra de door jou ingestelde droogtegraad is bereikt stopt de droger het programma automatisch. Beter voor je wasgoed en beter voor je energieverbruik. Heerlijk zacht wasgoed dat perfect gedroogd uit de trommel komt en zo de kast in kan. Met de Bosch warmtepomp droger, met zelfreinigende condensor, is het binnen handbereik. En dankzij de antikreukbeveiliging hoef je het alleen nog op te vouwen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Media Markt:
Review Bosch wtw85460nl Serie 6
Voor de vervanging van mijn droger, heb ik verschillende drogers vergeleken. Deze kwam goed uit de bus wat betreft energie verbruik en aanschafprijs. Hij is duurder dan een condensdroger, maar omdat hij een stuk zuiniger is in energie verbruik, is dat verschil snel terug verdient. Daarnaast is hij erg stil en ziet hij er ook nog mooi uit!
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Bosch wtw85460nl Serie 6
Wat blij dat de wasmachine het begaf en we gelijk de droger ook hebben vervangen. Wat een top warmtepomp droger welke op een zuinige manier de was kurkdroog krijgt. Top dat er ook een afvoerslang is bijgeleverd zodat de waterbak niet gebruikt hoeft t worden. Het filter is makkelijk te reinigen en het licht in de droger ziet er ook mooi uit door de glazen deur!
Score: 8.1


Conclusie

Een goede warmtepompdroger die een was op een zuinige manier kurkdroog krijgt. Het is fijn dat er ook een afvoerslang bij wordt geleverd, zodat de waterbak niet gebruikt hoeft te worden. De machine is duurder dan een condensdroger, dit komt doordat het een stuk energiezuiniger is zijn gebruik is. De filter is makkelijk te reinigen en het licht van de droger ziet er ook goed uit. Daarnaast is hij erg stil en ziet hij er ook nog mooi uit! 

8.6
 • Stil • Prijs-kwaliteitsverhouding
 • Lange programma's • behoudt veel stof
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wtw85460nl Serie 6
  Prijzen vergelijken

  Bosch wtw85460nl Serie 6 is onder andere te koop bij

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 594,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Ook voor wassen en drogen

  € 749,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 65
  Energieklasse A++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepomp

  Bosch wtw85460nl Serie 6

  icon: Bosch wtw85460nl Serie 6

  Bosch - Wasdroger – Deze droger maakt gebruik van het SensitiveDrying System. De unieke trommelstructuur is zacht voor je wasgoed waardoor het langer mooi blijft. De milde, warme lucht komt van allke kanten de trommel in. De Soft droogribben in de trommel nemen je was voorzichtig mee en verspreiden deze door de trommel. Hierdoor wordt je was gelijkmatig gedroogd. Energiezuinige droger kopen?...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen