Wasdroger review

Review Siemens wt47w5g2nl iQ700 met een zelfreinigende condensor

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Constante luchtstroom

Deze Siemens warmtepompdroger is als - Best Reviewed Kieskeurig.nl - beoordeeld en heeft een zeer goede energieklasse, 9 kg drooggewicht.De machine is stil en bovendien uitgerust met een zelfreinigende condensor.Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt47w5g2nl kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen.

De Siemens wt47w5g2nl kopen of vergelijken met andere wasdrogers is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de consumentenwebsite Kieskeurig.nl de wt47w5g2nl het predicaat Best Reviewed heeft toegekend. De condensor wordt iedere keer grondig schoongemaakt tijdens het drogen. Het resultaat is een condensor zonder pluizen waarbij het stroomverbruik laag blijft.

Het unieke softDry trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe zacht-was trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft. Het grote display zorgt voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen. Je ziet in een oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid. Bovendien biedt het display extra functies zoals de 24-uurs eindtijduitstel.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Siemens wt47w5g2nl iQ700 iSensoric
Ik had heel veel alternatieven van vooral Miele, Bosch, AEG in detail vergeleken. Deze kwam er voor mij als beste uit wegens geen onnodige prul-opties die ik toch niet lang zou gebruiken en op papier goede kwaliteit. In de praktijk maakt hij dat voorlopig helemaal waar! Super makkelijk in gebruik: grote trommel, instelling op type 'mix', en alles komt er droog en lekker ruikend uit.
Score: 9.8
Coolblue:
Review Siemens wt47w5g2nl iQ700 iSensoric
Goed apparaat. Voelt heel stevig en degelijk aan. De machine is gemakkelijk te bedienen en veel gebeurt automatisch, aansluiting op de afvoer een condenser die zichzelf schoonmaakt, sensoren die de droogtijd aanpassen op de hoeveelheid wasgoed. Allemaal goed geregeld. Tot nu toe bevalt de droger. Een mooie grote trommel, waar dus veel in kan.
Score: 8.9
Media Markt:
Review Siemens wt47w5g2nl iQ700 iSensoric
Nu 1 maand in gebruik, voldoet geheel aan de verwachtingen. Moet wel even wennen aan de geluiden die de machine maakt. Ik dacht dat er iets aanliep binnenin de machine. Monteur is langsgeweest. Bleek een normaal geluid te zijn voor de warmtepompdroger. Het schoonmaken van het stoffilter is makkelijk, maar niet te doen zonder dat er stof op de grond valt. Verder zeer gebruiksvriendelijk!
Score: 8.0
Siemens:
Review Siemens wt47w5g2nl iQ700 iSensoric
We hebben deze droger nu een paar weken in gebruik en zijn er erg blij mee. In tegenstelling tot onze vorige warmtepompdroger, droogt deze snel en maakt hij niet zo veel lawaai. Een volle trommel met handdoeken is in anderhalf uur klaar. Aansluiten was een kinderspel. Het apparaat heeft veel programma's, zodat alles goed gedroogd kan worden.
Score: 9.2
Kieskeurig:
Review Siemens wt47w5g2nl iQ700 iSensoric
Een warmtepompdroger die zichzelf schoonspoelt, zodat droogduur ook de droogduur blijft. Een fijne grote doger met makkelijke en duidelijke bediening. in een woord een topper Deze droger kan ik iedereen van harte aanbevelen. Door het schoonspoelen is de droger energiezuinig. Het is gewoonweg een feest
Score: 8.9


Conclusie

Deze droger is best reviewd in oktober 2017. Het is een warmtepompdroger die zichzelf schoonspoelt, zodat droogduur ook de droogduur blijft. De siemens voelt heel stevig en degelijk aan. Een fijne grote doger met makkelijke en duidelijke bediening. Het heeft geen onnodige opties en heeft op papier goede kwaliteit. Veel gebeurt automatisch, zoals de aansluiting op de afvoer een condenser die zichzelf schoonmaakt, sensoren die de droogtijd aanpassen op de hoeveelheid wasgoed. In één woord; een topper!

9.0
 • Best beoordeeld • Zelf schoonmaak • Sensoren
 • Geen verlichting
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt47w5g2nl iQ700 iSensoric
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt47w5g2nl iQ700 iSensoric is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 679,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Oktober 2017

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt47w5g2nl iQ700 iSensoric

  icon: Siemens wt47w5g2nl iQ700 iSensoric

  Siemens - Droger - Best Reviewed Kieskeurig - Deze Siemens warmtepompdroger heeft een zeer goede energieklasse, 9 kg drooggewicht en is stil. De machine is bovendien uitgerust met een zelfreinigende condensor. Energiezuinige droger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt47w5g2nl kopen, omdat hij één van de energiezuinigste...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen