Wasdroger review

Review Siemens wt43w3g1nl iQ500 iSensoric voor elk wat wils

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Ruime droger

Deze Siemens voor 8 kg wasgoed, een zelfreinigende condensor en keuze uit 15 droogprogramma's maken deze warmtepompdroger een goede aanwinst voor elk huishouden. De wt43w3g1nl warmtepompdroger beschikt over een zelfreinigende condensor. Deze condensor hoeft nooit meer handmatig gereinigd te worden en het energieverbruik zal hierdoor laag blijven.

Met een keuze uit 15 droogprogramma's is er altijd wel een programma voor jouw was. Kies bijvoorbeeld voor het outdoorprogramma dat functioneel textiel zoals sport- en outdoorkleding op een zachte wijze droogt. Of kies voor het superKort’40-programma zodat de was extra snel droog is in slechts 40 minuten. Daarnaast beschikt de Siemens wt43w3g1nl warmtepompdroger over de sensorgestuurde autoDry-technologie die voorkomt dat het wasgoed krimpt tijdens het drogen.

De warmtepompdroger bedien je eenvoudig via de TouchControl-tiptoetsen en draaiknop. Via het grote overzichtelijke led-display is de resttijdweergave af te lezen en zijn andere extra functies in te schakelen. Ook erg handig is het meegeleverde condenswaterafvoersysteem. Het handmatig legen van de condenswaterafvoerbak is dus verleden tijd. 

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Media Markt:
Review Siemens wt43w3g1nl iQ500 iSensoric
Heel goed gedroogde was,Veel programma's,Zelfreinigend,Korte programma mogelijkheid,Sensor functie voor kortere droogtijd Ik heb deze droger gekocht op aanbeveling van medewerker. Heel tevreden met de machine. Ik raadt het aan. De nieuwste technologie aanwezig. Zelfreinigend weinig onderhoudslasten hierdoor. Daarnaast een handige sensor functie waardoor automatisch een kortere droogtijd is in het geval van minder kleding in de machine zit.
Score: 9.0
Siemens:
Review Siemens wt43w3g1nl iQ500 iSensoric
Wij hebben deze machine nu 2 weken in gebruik. Hij bevalt goed. Hij is stil en droogt meestal goed. De was komt er mooi en niet gekreukeld uit! Door de lagere temperatuur krimpt de was minder. Ik droog op de droogste stand en dan vind ik de was bij extra kastdroog toch niet "kurkdroog" ik had het liever iets droger gehad. Maargoed, desalniettemin ben ik wel tevreden.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Siemens wt43w3g1nl iQ500 iSensoric
Sinds kort in het bezit van de Siemens warmtepomp droger. Machine is stil en droogt perfect in kortere tijd als verwacht. Stelt zelf de droogtijd bij door de ingebouwde sensor. Makkelijk te bedienen en een goede vervanger voor onze oude condens droger. Uitgebreide programma's en is aan te sluiten op de afvoer zodat je niet steeds de bak hoeft te legen. Erg handig.
Score: 8.8


Conclusie

De Siemens droger bevalt goed, zeker in het gebruik. Hij is stil en en droogt in kortere tijd dan verwacht. De machine stelt zelf de droogtijd bij door de ingebouwde sensor. De extra kastdroog stand, maakt de was niet helemaal 'kurkdroog', terwijl dat wel wordt verwacht. Het heeft uitgebreide programma's en is aan te sluiten op de afvoer zodat je de bak niet steeds hoeft te legen. De nieuwste technologie aanwezig. Zelfreinigend weinig onderhoudslasten hierdoor. Een echte aanrader!

8.9
 • Stil • Zelfreinigend • Korte programma's
 • Traag
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt43w3g1nl iQ500 iSensoric
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt43w3g1nl iQ500 iSensoric is onder andere te koop bij

  Alles voor een glimlach

  € 649,-

  Minder dan 15 op voorraad

  Ga naar Coolblue

  Ook voor wassen en drogen

  € 649,-

  Geen voorraad

  Ga naar Media Markt

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 679,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A+++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 65

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt43w3g1nl iQ500 iSensoric

  icon: Siemens wt43w3g1nl iQ500 iSensoric

  Siemens - Droger - Ruimte voor 8 kg wasgoed, een zelfreinigende condensor en keuze uit 15 droogprogramma's maken deze warmtepompdroger een goede aanwinst voor elk huishouden. Nooit meer condensator schoonmaken met zelfreinigende condensor De Siemens wt43w3g1nl warmtepompdroger beschikt over een zelfreinigende condensor. Deze condensor hoeft nooit meer handmatig gereinigd te worden en het...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen