Wasdroger review

Review Bosch wtw87562nl Serie 8 met verfijnde technologie

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Deze kwalitatieve warmtepompdroger is voorzien van verfijnde technologie. Allereerst is dit apparaat voorzien van het Sensitive Drying System. Dit zorgt ervoor dat de was voorzichtig behandeld wordt tijdens het drogen. Veel droogtrommels beschadigen kleding, hiervoor hoef je dus niet bang te zijn. Daarnaast is deze droogtrommel uitgerust met maar liefst 14 gespecialiseerde droogprogramma's. Daardoor is er altijd wel een programma beschikbaar voor welk wasje dan ook. Ook is deze droger ECARF-gecertificeerd voor het speciale anti-allergie programma. Verder is deze warmtepompdroger voorzien van de DuoTronic functie. Vochtigheid en temperatuur worden hiermee gemeten in de droogtrommel waardoor de was precies op de droogte komt die jij wenst. 

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Bosch wtw87562nl kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen.

Deze droogtrommel van Bosch heeft ruimte voor maar liefst 9 kilo was per keer. Dit zorgt ervoor dat je voor een heel huishouden tegelijk kan drogen, of gewoon veel was in een keer. Perfect voor een huishouden met kinderen of bijvoorbeeld een studentenhuis. De afmetingen van deze droger zorgen ervoor dat hij op veel plekken past. Afmetingen: 84.2 cm hoog, 59.8 cm breed en 59.9 cm diep. Deze roestvrij stalen warmtepompdroger is van topkwaliteit en daarom kun je er zeer lang gebruik van maken!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Media Markt:
Review Bosch wtw87562nl Serie 8
Na een condensdroger te hebben gehad voor 10 jaar, en deze aan vervanging toe was hebben we besloten om een duurder model te kiezen met een warmtepompdroger. Hij is een stuk stiller en sneller dan onze vorige droger. Of hij zuiniger is dat is lastig te meten, maar daar twijfel ik niet aan. Duidelijke handleiding en eenvoudig in gebruik.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Bosch wtw87562nl Serie 8
Een warmtepomp droger koop je natuurlijk voornamelijk voor het lage energieverbruik, ondanks de wat hogere aanschafprijs. T.o.v. onze oude droger gebruikt dit type slechts een fractie, A++ dus dat is klasse! Zeer uitgebreide programmakeuze. De afwerking is dik in orde en geeft een degelijke indruk. Duidelijke gebruiksaanzijzing, de dimmende LED verlichting is erg cool!
Score: 9.0


Conclusie

Deze Bosch is een warmtepompdroger met een laag energieverbruik van A++, dit verzacht de wat hogere aanschafprijs van de droger. De wtw87562nl heeft een zeer uitgebreide programmakeuze. De afwerking en het design is dik in orde en geeft een degelijke indruk. De dimmende LED verlichting is gaaf. Verder is de droger eenvoudig in gebruik en als het even niet goed gaat, wordt er ook nog eens een duidelijke gebruiksaanwijzing meegeleverd. 

9.0
 • Prijs/kwaliteit • Energiezuinig • Stil
 • Geen stoomfunctie
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wtw87562nl Serie 8
  Prijzen vergelijken

  Bosch wtw87562nl Serie 8 is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 677,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 677,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 64

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepomp

  Bosch wtw87562nl Serie 8

  icon: Bosch wtw87562nl Serie 8

  Bosch - Wasdroger - Deze kwalitatieve warmtepompdroger is voorzien van verfijnde technologie. Allereerst is dit apparaat voorzien van het Sensitive Drying System. Dit zorgt ervoor dat de was voorzichtig behandeld wordt tijdens het drogen. Veel droogtrommels beschadigen kleding, hiervoor hoef je dus niet bang te zijn. Daarnaast is deze droogtrommel uitgerust met maar liefst 14 gespecialiseerde...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen